Ian-Feb2011- Bv Babyleeks, Ocsanica, Gabi! (182)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

incercand sa-mi sun doctorita, mi-am dat seama ca relatia cu ginecologul e ca si cu primele intalniri cu un iubit:
- cand il suni, ai emotii,
- iti pregatesti un speech in cap, iti faci un scenariu "ce-o sa zici daca.."
- apoi stabiliti repede o intalnire,
si dupa ce inchizi, iti notezi repede ora si locul, si
- incepi sa numeri zilele, orele pana va vedeti

am descoperit asta acum, cand doctoritei mele i-a sunat telefonul ocupat si am simtit asa, ca o dezamagire/ gelozie/ speranta ca ma va suna inapoi

am inebunit. dar voiam sa impart asta cu voi

copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana de flavia si cu felix -> 38s
AMR 13 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Neata!
Ce haioasa esti Sanziana... auzi tu comparatie...

Si eu sunt dezamagita ca a dat antibiotic, mai ales ca nu i-a gasit nici o infectie. Din ce-am inteles e mai mult preventiv. Din pacare asta e problema la dr nostri... nici nu apuci sa zici ce ai ca iti baga ei repede doza de antibiotic. Am vrut sa nu-i mai dau ca i-am dat destl (dupa parerea mea) 3 zile, dar am sunat-o si zice ca tratamentul trebuie sa dureze minim 5 zile, maxim 7.
Si i-a distrus flora intestinala si are si diaree... of!

Pe mine ma enerveaza ca poate fi doar o alergie (la mucegaiul care l-am avut in camera - umezeala avem peste 70%) si la asta sigur n-ar fi necesitat antibiotic.

Pupacei la toate buburuzele, burticile si mamicile. Va doresc o saptamana minunata plina de vesti bune!

Nu naste nimeni azi? Hai fetelor... hai buburuzelor!!!

Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}

www.dropshots.com/PatrickCristian#" target="_blank">Albumul piticului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

PRIMA NOAPTE DORMITA IN REPRIZE DE 5 ORE!!!MEGA ODIHNITA MA SIMT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Citat:
citat din mesajul lui shubulina

PRIMA NOAPTE DORMITA IN REPRIZE DE 5 ORE!!!MEGA ODIHNITA MA SIMT

Ana,mami de bebe cel mai frumos

Ce copil cuminte ai tu...

Laura de dulce Stefan-Mihai (06.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Citat:
citat din mesajul lui ziki

incercand sa-mi sun doctorita, mi-am dat seama ca relatia cu ginecologul e ca si cu primele intalniri cu un iubit:
- cand il suni, ai emotii,
- iti pregatesti un speech in cap, iti faci un scenariu "ce-o sa zici daca.."
- apoi stabiliti repede o intalnire,
si dupa ce inchizi, iti notezi repede ora si locul, si
- incepi sa numeri zilele, orele pana va vedeti

am descoperit asta acum, cand doctoritei mele i-a sunat telefonul ocupat si am simtit asa, ca o dezamagire/ gelozie/ speranta ca ma va suna inapoi

am inebunit. dar voiam sa impart asta cu voi

copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana de flavia si cu felix -> 38s
AMR 13 zile

esti mortala...daca ar fii barbat?inca e bine ca-i femeie

Tunde 37 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

buna fetelor!

azi la noi e ultima zi cu bebe la purtator, deci va dati seama ca sunt "super ocupata", adica epilat, imbaiat, cremuit, spalat pe cap, manichiura, pedichiura, pus in bagaj ultimele maruntisuri...sa dea Dumnezeu sa fie bine si sa fie bebe sanatos..

Ziki, cata dreptate ai..credeam ca numai eu simt asa..

Irinuka, asta e numai parerea mea, dar daca medicul ti-a dat asa antibiotic preventiv la un sugar..schimba-l..

Shubulina, la cat mai multe nopti linistite..

mami de Ariana (30.10.2005) si 39+cu Tudor
mami de ingeras David Andrei (01.09.2008)
"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."

Mergi la inceput

buna dimineata

MULTUMIM DE CAFA

Roxx;rotavirusul e un balaur ff urat...eu am ajuns de doua ori cu copilul la perfuzii,internata in spital...nu prea cred sa fie asta...se manifesta cu varsaturi serioase si dupa aceasta urmeaza diareea apoasa...si nici nu trece in 2 zile..sa fi scapat voi numai cu un pic de febra.??...sa dea DD sa fie asa.Plus de unde o fi luat?DE la tine nu...ca numai purtator si fara simptome...nu prea merge la rotavirusi.Pup puicuta

IRINUKA;Ca sa vezi ce foamete de l'amour duce lumea pe aici...ajunge sa vada una de asta sau deasta si toate stau cu ochii cascati...hehe..te si invidiaza pt o partida intrerupta

Shubulina;asa mama!!!!deja suna bineee...s-o tineti tot asa

AZI MERG LA DRSA VAD CE ZICE DE FIRE SI CAND SA MA DUC LA SPITAL SA MI-LE SCOATA..am emotii...

La 2 m-am programat si la un vopsit...sa nu vada bubu ce fire albe are mamica

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

Mergi la inceput

ARIANA!DESEARA DEJA INCEPEM GALERIA..SA TE INCURAJAM UN PIC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Aaaaa,si cred ca mi-au trecut si scurgerile.Azi noapte n-am avut deloc,pana acu la fel.Sunt pe drumul cel bun
Ca tot aduse Irinuka vorba de sex...voi incercatarati mai devreme de 6 sapt?Mi se pare o vesnicie pana atunci!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

ziki tare haioasa ai fost...ce comparatie...dar chiar asa este !
shubu 5 ore, bravo , tineti-o tot asa !
inaioana ma bucur ca totul este bine acum, si bebe este sanatos !
loutzy bine ca ti-ai luat laptop...ce ghinion pe voi sa dati banii pe laptop acum . pup un bebe mancacios si frumos ! si pe mami lui !
irinuka si pe mine ma enerveaza dr astia, imediat sar sa ne dea antibiotic, mai ales la bebei

Piticul meu s-a trezit la 11 , i-am dat sa pape si acum plange in patut la el...dar e un mic pervers...ca nu il doare nimic, s-a invatat de aseara sa stea pe burta lu tacsu.dar aseara l-am luat in pat ca ne era tare mila de el,si se inrosea la fata,se strangea,tipa...nu puteai sa il lasi asa,avea si el nevoie de afectiune si caldura la burtica.dar acum vad eu ca doar se alinta,ar vrea in brate.il las si eu acolo sa vedem ... ca vad ca plnage 1 min,se opreste, iar peste 2-3 min...asteapta sa vina sa il ia cineva din patut, tzeapaaaaaa.

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput