Ian-Feb2011- Bv Babyleeks, Ocsanica, Gabi! (182)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

irinuka ce misto ca ati facut , chiar si asa intrerupti....mi-ar placea si mie.

I-am facut baie la bebe la 21.30, nici acum nu a adormit, plange si se screme, se inroseste la fata, l-am lasat pe burta lui tati putin, sa va scriu si sa mananc si eu.de obicei pe la 22.30 luam cina cu tati,ca bebe dormea bustean dupa baie.oare au aparut colicii si la noi ? Mi-e mila de el de mor !
Va pup, am plecat !noapte buna

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

ROXX, sunt sigura ca puica ta e bine. Sper ca ati trecut noaptea cu bine. Mie pediatra mi-a zis ca pina-n 38,2 in fund nu se considera febra (ca bebe se agita sau se supraincalzeste... De asemenea mi-a spus ca inainte de a-i lua febra, sa-l dezbrac f lejer pe bebe, sa nu fie dupa plins sau agitatie, nu dupa supt ca da valori eronate). Pup fetele!!

Acum bebelusului care vomita: n-o mai stresa pe mami si regleaza mai repede supapa aia, ca o sperie nenea doctorii pe mami ca altfel o regleaza ei. Hai, esti baiat mare!

Bebe cu conjuctivita: spune-i lui mami ca f multi fac asta, mers la un oftalmo f bun sa-i arate cum sa faca igiena ochisorului... Si imediat sse rezolva.

Bebe de Irinuka: lasa, domne, antibioticele si fitzele, tu esti exemplul nostru si primul nostru nascut... Irinuka, schimba pediatrul!

BABYLEEKS, bravo mamico!!! Muncisi oleaca! Bine-ai venit, bebe!

SI INTREBARE: DE UNDE IAU SCUTECE MULTIFUNCTIONALE DIN ILEA DE FINEt bumbacel asa???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Neata!
Am scris un mesaj si a disparut..apas aiurea pe taste la laptopul asta...
Deci: juriul a deliberat: ne-a iesit la analize rotavirus.
S-au si mirat astia pe aici, asta apare de obicei la copii mai mari, de-aia vaccinul se face la 3 si 6 luni. Nici n-a intrat in contact cu copii, deci probabil i l-am carat vreunul din noi.
Ea e bine acum, nu a mai facut febra deloc, nici kk moale si urat mirositor, si-a intrat in ritm cu somnul si suptul. Ei zic ca a reactionat f bine si e posibil sa plecam acasa, astept dr la vizita sa vdm ce zice.

BB_YASMI, NUUUU se mai da spaga, sunt culmea si dr astia...

GABIVALCEANU, in principiu ar trebui sa gasesti pe la magazinele cu lucrusoare de bebe. Eu mi-am luat cateva din Obor, apoi mi-au mai trebuit si mi-a luat mama de la un magazin de cartier pt bebei. Daca nu, poti cumpara si finet (metraj) si sa le tragi la masina, dar e mai complicat. Pup

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

Neata fetili!
Eu am trimis baietii la serviciu si la gradi si nu mai am somn.

roxx26 cred ca ti-a stat sufletul in loc uite sa iti mai revii si sa se faca bine bubulina. Despre spitalele de copii nu vreau sa vorbesc ca mi se face parul maciuca.

tunde sa-i vezi mai incolo cand or lua toate jucariile la supt pe langa apa din cada, dar se descurca ei. (al meu asta mare n-a bagat o jucarie in gura pana pe la 5 ani, de atunci le suge pe toate cand se uita la desene - si mi se tot spunea ca nu scapam de nici un obicei din asta "dragut", daca nu-l face la 1-2 ani, o sa-l faca mai tarziu, sa nu-mi fac griji )

bebelu aveam o vecina cand era Alex mic care a alaptat la o ora noaptea pana aproape de doi ani, pana au inceput sa diversifice alimentatia si ziua era la fel. Dar ea parea foarte multumita si linistita. Stateau in acelasi bloc cu soacra si la 10 minute de mama ei si aveau pe cineva sa le faca curat. Ea era o dulce si se simtea foarte bine. Eu ma gandeam in perioada aia ca daca ar trebui alaptez la o ora m-ar inchide astia la spitalul de nebuni si ar hrani copilul cu lapte praf. Sunt mai obsedata de control si tre' sa fac EU mancare, sa pun EU hainele in dulap (doar sotul mai are voie sa uimble in dulap la noi), sa pun EU sau sotul vasele lq locul lor dupa ce au fost spalate, deci nu prea pot primi mult ajutor, asa ca sa alaptez la o ora nu este o optiune pentru mine si copilul meu tre' sa se adapteze la mine dupa cum si eu ma adaptez la el, (nu dati cu rosii nu-s chiar asa de rea cum suna)

bb_yasmi ce spaga mama, ca doar o parte din banii care ii platesti la particular merg direct la el. Poate nu stie ca nasteti la particular. (oricum asta cu batutul apropourilor mi se pare nesimtire mare)

Maria
Alex (6 mai 2004) si Mihai (13 august 2009 - 30 august 2009 Ne lipsesti, pui drag )
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

gabivalceanu daca nu poti iesi si n-are cine sa iti aduca da o cautare cu "scutece finet" pe google si gasesti magazine online care sigur au (cam toate magazinele cu lucrusoare pentru bebei au si scutece din finet).

Maria
Alex (6 mai 2004) si Mihai (13 august 2009 - 30 august 2009 Ne lipsesti, pui drag )
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna dimi

va multumesc pt raspunsuri roxx si maria. in nici un caz nu am de gand sa mai dau nimic pe langa suma de pe factura. doar ca e jenanta nesimtirea lui cum bate apropouri :((

maria pai stie ca nasc la particular, de atunci si-a schimbat atitudinea...

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan in s 37!!!
AMR: maxim 20 zile !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

neata fetiliiiii!

In primul rand,, sincere felicitari BABYLEEKS si GABI!!!
Gabi, ne-ai copt-o, ne-ai imbarligat tu cu patinoarul, cu Ioana, si uite de fapt ce minune aparea!

Multumesc TUNDE ca mi-ai remarcat lipsa esti mama tuturor!

ROXX, multa sanatate puiutei, sa ii treaca repede si sa scapati de spital, desi inteleg ca acum nici nu se compara...

IRINUKA... ce sa zic? felicitari si .. la mai mare! eu ma gandesc deja cum o sa faca soata AMR-ul, ca deja ..

in rest, va invit la:
&

si va urez o zi super!!!

copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana de flavia si cu felix -> 38s
AMR 13 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Ce fac fetele ? Azi-noapte a adormit bebe la 1.30 pe burtica lu' tacsu, l-am luat usor si l-am pus in patut, a dormit bustean pana la 5. saracutul, era rupt de somn, a plans mult, cateodata mai si tipa , cred ca il durea rau burtica...am dat si eu vreo 2 lacrimi, ca m-a oprit sotul, a zis ca sunt nebuna,ca trebuie sa fiu puternicas pt bebe,ce rezolv daca plang si eu cu el odata ? Bine ca a dormit toata noaptea, si acum doarme...poate au inceput colicii si la noi, sau poate a fost doar o indigestie mica.
ziki bine ai revenit ,mersi pt mic dejun si cafea
roxx rotavirus ? hmmmmm , nu ma pricep,banuiesc ca i-a facut vaccinul si nu e nimic grav
gabivalceanu eu am luat scutecele din cora.
yasmi ce tupeu pe dr tau !!! el oricum are o parte a lui de la clinica ! si la privat nu se dau spagi,d'aia platesti o caruta de bani !
Ma duc sa ma bag o tura de somn ca cine stie ce dureri de burta avem si azi

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Neata!

N-am apucat sa citesc nimic din urma, ne-am luptat toata familia inafara de bebe cu un virus stomacal adus de pici, care ne-a facut legume. Din fericire la mine s-a manifestat doar cu diaree si spre deosebire de copii si sot nu am vomat, ca numai contractiile de varsaturi imi lipseau la cezariana. Acum suntem bine, bebe nu a avut nicio problema, probabil pentru ca i-am dat anticorpi ("soldatei buni" cum zic copiii mei) prin lapte.
Inafara de asta, am avut pentru prima oara in viata dureri de cap de la rahie, a fost infiorator, nici nu puteam deschide ochii.

In fine, toate au trecut si in sfarsit intram si noi intr-un ritm, ca oamenii.

Felicitari noilor mamici si tinem pumnii burticilor care urmeaza sa nasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Neatza fetele si buburuzele.
Am reaparut dupa o sapt de absenta.Laptopul meu s-a gandit sa moara si a trebuit sa imi iau altul.

Vreau sa felicit fetele care au nascut sa fiti sanatoase si voi si bebeii vostri, fara prea multi colici si cat mai mancaciosi.

Am vazut si pozici cu bebei frumosi si dulci

Despre noi nu e mare lucru de zis, suntem un mancacios si jumatate,daca am putea sta cu "sisi"in gurita de dimineata pana seara, iar mami nu prea are voie sa doarma ziua.

"LA CAT MAI MULTE LUNITE!!!"pt bebeii care au facut o luna.Noi mai avem o sapt si facem luna.

V-am pupacit pe toate. Sa aveti o zi cat mai placuta.

Laura de dulce Stefan-Mihai (06.01.2011)

Mergi la inceput