Ian-Feb2011- Bv Babyleeks, Ocsanica, Gabi! (182)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Irina..tot e bine daca s-au prins..data viitoare poate se invata minte si anunta si ei cand pleaca de acasa macar. sa zica ceva de genu ''ajungem in 30min..e ok ??''

Ralu..noi ne pregatim apele cand simt ca bebe doarme profund si cam stiu deja ora de trezire..ma rog, momentul ar fi cam dupa 11..cand de fapt sotul meu sforaie pentru ca e super obosit..si nu e nici o sansa de trezire..din toate pct de vedere :)))

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia si Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

Buna fetelor!
Roxx-imi pare tare rau ca ai trecut printr-o experienta asa urata dar ma bucur ca ati ajuns pe maini bune. si sa ajungeti repejor acasa.
ralu-la cat mai multe lunite si ani sanatosi si fericiti.Arati fff bine,nici nu zici ca ai nascut.
Felicitari BABYLEEKS!!Bun venit bebe Kevin!!!

Andreea 38+ cu Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

si eu astept sa se trezeasc mandra sa ii facem baitza. dar nu da semne. parca vezi k facem noapte alba la cat a dormit.
iar mie deja imi explodeaza sanii de cat lapte s=a strans in 3ore jumate de cand doarme.

fff tare Simo

Bebelu cu cea mai frumoasa buburuza Natalia Maria (30. 12. 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Citat:
citat din mesajul lui madalina_m

Va zic si eu noapte buna.
In seara asta ne-am adunat numai mamicile. Gravidutele se odihnesc deja, probabil.

Mami de gogosel Razvan Petru si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

gravidutele v-au asteptat toata ziua...umpleam singura paginile...
nu era nimanuk p aci

Tunde 37 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

am pus poze cu innotatorul meu..tare fericit mai era.
eu sunt de parere ca stau saracii chinuiti acolo..dar vad ca le place.
e un stimulent bun pentru ei asa ca il recomand. eu am gasit colacelul la o dna foarte draguta de pe bazar.

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia si Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Felicitari Babyleeks!
Bine ai venit bb Kevin!!!

Irinuka i-a dat Augmentin numai pentru tuse? Fara febra, fara infectii, fara nimic altceva? wow, ca repede mai prescriu doctorii astia romani antibiotice. Mi se pare exagerat totusi.

Rrox imi pare rau tare de pataniile voastre si ca sunteti iar in spital! Pupici micutei, sa se faca bine!

Bebelu a crescut buba, ce frumoasa e ea in mov! Si are nite mutrite ca si mori cand o vezi. Wow, ce bine arati, m-a luat depresia, nici urma de burtica... La multe lunite, Natalia! Ce mai trece timpul, acusi sarbatoresc buburuzele 2 luni...

Jasmin asigura-te ca bebe suge bine, ca deschide gura larg si inghite continuu. Asa mai facea si al meu, tocaia sfarcul, nu inghitea nimic. Si mie mi se imputina laptele si el nu se satura, si mereu ajungeam la completare. Daca adoarme, gadila-l, mangaie-l, vorbeste cu el, sa se trezeasca.

Cu alaptatul - total de acord cu Shines sau Maria, si eu zic ca bebe daca plange nu are neaparat nevoie de lapte, nu e doar o masinuta care trebuie hranita si schimbata. De multe ori, nu are nevoie decat de caldura si iubire. E o fiinta umana, cu emotii si sentimente, poate mai puternice decat ale noastre, el nu are experienta, nu are cum sa stie sa gestioneze - cand se simte singur, cand se simte trist, etc. Singura lui speranta e mama, sau tata, sau ma rog, orice alt contact uman. Numai asta ii poate oferi siguranta.

Unii bebei, mai mult ca altii, sunt firi mai sensibile. De exemplu asa a fost al meu. Patutul - obiect de mobilier, a stat - maimutica legat de mine un an intreg. Pana a invatat sa mearga si de atunci n-a mai vrut in brate decat dimineata la trezire. Noi si pe-afara ne plimbam asa - tati impingea carutul gol, eu duceam copilul, si prin magazine si tot asa. Si n-am regretat nimic, nu e un copil rasfatat, ba din contra, e mult mai linistit si mai sigur pe el decat alti copii, pentru ca el a invatat de mic, ca mami e acolo pentru el, orice-ar fi.

Deci nici eu n-as sari neaparat cu sanul sau biberonul la orice scancet, dar as sari sa-l iau in brate, sa-i vorbesc, sa-i cant, sa-l alint, sa-l plimb, etc.

Mami de Patrick(29.04.2008) si 38+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Roxx/Gabrielaromt' imi pare rau ca sunteti bolnavi...pupici la bebei!
Bebelu;da tu ai nascut??ca nu se vede...esti slaba

somn usor

Ziki e ok...numai n-a mai intrat sa ne scrie

Tunde 37 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

Mergi la inceput

eeeee e burtica destul pe sub haine dar nu o vedeti voi
dar o dau eu jos...

Mergi la inceput

Simo super pozele cu colacelu. abia astept sa o bag si p buba
sunt tare curioasa cum reactoneaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

bebelu e superba buba!!!! iar tu.....sigur a fost a ta burtica??? ca nu mai e nici urma de ea...

shines....ce frumos si relaxat sta edi in acel colac!!!

am vazut multi bebei frumosi!!! foarte frumusei!!!

sherbi felicitar pt vestile bune de la eco!!

o intrebare pt mamicile care au nascut sau nasc la particular: se pune problema de dat spaga la dr??? intreb asta pt ca asta a fost unul din miile de motive pt care am "fugit" de nascut la stat....doar ca vad ca dr meu tot bate apropouri...

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan in s 37!!!
AMR: maxim 20 zile !!!!

Mergi la inceput