Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010 (8)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

sashenkati-am admirat pozele frumoasa fam ai

barbatii astia, numai sa se fofileze de la munca

mami de Robert Petru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ral_eli

beatrice parca tu te-ai confruntat cu diaree la bebele tau;cu ce ai rezolvat?

mami de Robert Petru

poze

nu cu diaree, ne confruntam cu constipatia. de diaree am intrebat pediatrul ca fapt divers ce as putea sa-i dau si mi-a zis de ceai de menta si smecta, dar nsh, nu am probat

nu mai stiu cat am dat pe marsupiu ca l-am cumparat, printre multe altele, de la penultimul Baby Expo. Pana acum nu l-am scos in marsupiu, in brate, ca era mic, scoica sau landou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Vasari, Joy

Sashenka, groaznic. Azi ma gandeam la tine cum povesteai ca l-ai trimis pe Iustin la bunici cand a racit. Vad totusi ca ajutoarele au cedat . Si al meu sot face pauze de tigare si cand ii pasez eu copilul sa ma relaxez (la Farmville) sta in coastele mele ca pierd timpul .

Ai noroc cu canapele... Emanuel mi-a sculptat numele pe noptiera

Wrap/Sling
? Dupa o luna clar wrap. E super comod. L-am folosit de la 4 zile insa abia dupa 1 luna l-am simtit comod si pe bebe. Poate nu stiam eu sa il folosesc. Acum este o placere sa il plimb in wrap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Vasari, Joy

Sashenka, groaznic. Azi ma gandeam la tine cum povesteai ca l-ai trimis pe Iustin la bunici cand a racit. Vad totusi ca ajutoarele au cedat . Si al meu sot face pauze de tigare si cand ii pasez eu copilul sa ma relaxez (la Farmville) sta in coastele mele ca pierd timpul .

Ai noroc cu canapele... Emanuel mi-a sculptat numele pe noptiera

Wrap/Sling
? Dupa o luna clar wrap. E super comod. L-am folosit de la 4 zile insa abia dupa 1 luna l-am simtit comod si pe bebe. Poate nu stiam eu sa il folosesc. Acum este o placere sa il plimb in wrap.

MIRUNA mami de Emanuel Alexandru (20.11.2003) si Iustin Adrian (5.11.2010)

toti au cedat in afara de mine sa vedem cat oi mai rezista...eu nu prea ma relaxez ce mai citesc pe forum printre picaturi si intotdeauna cu horea in brate. seara dupa ce ii culc pe ei, ma apuc de strans jucarii, facut curat in bucatarie si sufragerie si alte multe chestii marunte care iti iau o gramada de timp. apoi ma duc sus si de cum ajung in capul scarilor deja sforai...in jur de 12.30 noaptea. cand ajung in pat barbatul sforaie...adorm....dorm 1-2 ore in cazuri extraordinar de foarte fericite 3 ore si se trezeste piciul la masa...bineanteles barbat sforaie in continuare (este obosit ca se duce la servici, eu odihnita ca stau acasa) si din momentul cand s-a trezit horea doar mai fur niste reprize scurte de somn
gata m-am enervat si fac greva

da mai dar canapelele au doar 3 luni ...offff

ok m-ati convins sa-mi iau wrap

Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

beatrice multumesc pt raspuns.

mami de Robert Petru

poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ral_eli

sashenkati-am admirat pozele frumoasa fam ai

barbatii astia, numai sa se fofileze de la munca

mami de Robert Petru

poze

merci mult

le bagam noi mintile in cap si la barbati

Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

vasari merci mult de urari...sper sa se faca bine ca imi este o mila de ei cand ii vad asa de numai pot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Beatrice: Da, ii trimiti comanda lui Simonique, iar ea ne va spune luni, dupa ce a facut comanda, cum facem cu banii, in ce cont sa ii trimitem etc. Si daca mai sunt diferente mici, de curs valutar sau orice altceva, facem reglarea cand luam produsele.

Simonique: Daca ai alta parere, spune! Tu mi-ai spus sa iti trimit comanda si eu m-am executat. Daca mai vreau ceva, anunt maine, poate mai arunc un ochi :) De parca n-as fi comandat destule...

Bravegirl: Pana acum ma declar fun Huggies (dar mentionez ca nu am incercat Puffies inca), insa fata de scutecele Pampers le consider mult mai bune. Elasticul de la spate tine pampersul mai aproape de piele si nu permite sa iasa nimic din pampers, pe laterale se petrece mult mai bine, la picioruse marginea aceea sta direct spre exterior, pe cand la Pampers de cele mai multe ori intra si o scoteam eu cu mana... Plus mirosul, asa cum spuneai si tu, la Pampers miros a chimic, la Huggies nu. Ma bucur mult ca gratie tie am incercat si Huggies. Urmatoarea data voi comanda si Puffies de la hopasus.ro, sa stiu ca le-am incercat si pe acelea, sa am termen de comparatie mai clar.

Sugubina si Misticgirl: Azi am fost si ne-am plimbat cu bebe prin parcul Titan si cand treceam pe langa alte caruturi sau parinti cu port bebe, ma uitam la ei, gandindu-ma ca poate dau de voi. :) A stat mandra mea asa cuminte la plimbare, chiar daca a dormit putin de tot. In rest statea nemiscata, cu ochisorii deschisi si se uita la noi sau la mediul inconjurator. O scoatem si maine, dar nu cred ca ajungem tot in Titan. Oricum, vremea a fost ok, ne-am simtit tare bine, in ciuda zapezii care facea mai dificil accesul cu carutul pe borduri (de la masina la parc, ca am parcat la bulevard). Oricum, frumos parcul, erau asa multe ratuste si pe lacul inghetat si intr-o zona unde nu mai era gheata, ci apa si ele se balaceau si chiar si pe alee! Super frumos, ne-a parut rau ca nu am avut aparatul foto.

AnaO: Merg pregatirile pentru botez? Tatal tau e mai bine? Piersicuta ce face, se intoarce de pe o parte pe alta? Ca pana acum parca numai de baieti am auzit ca au inceput sa se intoarca. Fetele se mai lasa asteptate putintel...

Hai ca va pupacesc. Ca de obicei, m-am intins...

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

Ratusca, felicitari pt micuta crestina!!!!
Dana, iti multumesc mult mult mult!!!
Kamik, sashenka, miruna multa sanatate copiilor!

Eu am wrap si babybjorn. Pana acum vreo sapt am folosit wrap-ul si a fost ok, dar de cateva zile am inceput sa-l pun in babybjorn si e mult mai bine si pt mine pt ca il instalez mult mai usor, si pt bb pt ca se simte mai liber si se poate misca in voie. In wrap trebuia sa-l pun cand era aproape adormit pt ca altfel nu-i placea, dar in marsupiu asta ii place oricum: treaz, adormit, in casa, afara, cu fata, cu spatele. Se linisteste imediat cum il bag acolo si ii sustine si capul foarte bine. Pacat ca la Clara nu se gaseau babybjorn sau nu stiam eu de ele.

Beatrice, si eu stiu ca Aptamil este la ora actuala cel mai bun lapte. Se pare ca are compozitia cea mai apropiata de laptele matern. In Anglia, de ex, este cel mai folosit. Toti medicii il recomanda. Eu, cand am sa-l trec pe Robert pe formula, am sa-i dau Aptamil. La Clara am folosit Nan si i-a mers foarte bine. Personal, nu am ce sa-i reprosez

Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Elfica

Beatrice: Da, ii trimiti comanda lui Simonique, iar ea ne va spune luni, dupa ce a facut comanda, cum facem cu banii, in ce cont sa ii trimitem etc. Si daca mai sunt diferente mici, de curs valutar sau orice altceva, facem reglarea cand luam produsele.

Simonique: Daca ai alta parere, spune! Tu mi-ai spus sa iti trimit comanda si eu m-am executat. Daca mai vreau ceva, anunt maine, poate mai arunc un ochi :) De parca n-as fi comandat destule...

Bravegirl: Pana acum ma declar fun Huggies (dar mentionez ca nu am incercat Puffies inca), insa fata de scutecele Pampers le consider mult mai bune. Elasticul de la spate tine pampersul mai aproape de piele si nu permite sa iasa nimic din pampers, pe laterale se petrece mult mai bine, la picioruse marginea aceea sta direct spre exterior, pe cand la Pampers de cele mai multe ori intra si o scoteam eu cu mana... Plus mirosul, asa cum spuneai si tu, la Pampers miros a chimic, la Huggies nu. Ma bucur mult ca gratie tie am incercat si Huggies. Urmatoarea data voi comanda si Puffies de la hopasus.ro, sa stiu ca le-am incercat si pe acelea, sa am termen de comparatie mai clar.

Sugubina si Misticgirl: Azi am fost si ne-am plimbat cu bebe prin parcul Titan si cand treceam pe langa alte caruturi sau parinti cu port bebe, ma uitam la ei, gandindu-ma ca poate dau de voi. :) A stat mandra mea asa cuminte la plimbare, chiar daca a dormit putin de tot. In rest statea nemiscata, cu ochisorii deschisi si se uita la noi sau la mediul inconjurator. O scoatem si maine, dar nu cred ca ajungem tot in Titan. Oricum, vremea a fost ok, ne-am simtit tare bine, in ciuda zapezii care facea mai dificil accesul cu carutul pe borduri (de la masina la parc, ca am parcat la bulevard). Oricum, frumos parcul, erau asa multe ratuste si pe lacul inghetat si intr-o zona unde nu mai era gheata, ci apa si ele se balaceau si chiar si pe alee! Super frumos, ne-a parut rau ca nu am avut aparatul foto.

AnaO: Merg pregatirile pentru botez? Tatal tau e mai bine? Piersicuta ce face, se intoarce de pe o parte pe alta? Ca pana acum parca numai de baieti am auzit ca au inceput sa se intoarca. Fetele se mai lasa asteptate putintel...

Hai ca va pupacesc. Ca de obicei, m-am intins...

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010

heei deci si Iulia sta cuminte afara! Ce le mai place..
Noi in Titan ajungem mai rar, iesim mai mult pe stradutele de langa bloc. Da uite ca mi-ai dat o idee buna pt maine. Suare sa fie ca ne bagam

Cam cat o tii afara deobicei?

sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna

Mergi la inceput