Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010 (8)
Raspunsuri - Pagina 6
heidy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui allexxia_m nu stiu cum se face ca eu pot intra pe forum tocmai cand nu mai e nimeni .... de Adina Maria poze Adina |
Am intrat si eu sa vedem cat ma lasa bb.
Nici bb meu, desi face 2 luni curand nu migreaza inca. Nici pe burtica nu prea ii place sa stea.. Dar eu sper sa fie ok. Fiecare copil are ritmul lui.
Fericita mamica de Tudor Andrei POZE
sugubina spune:
crisuletzul
e normal sa aiba bebe manutele reci, cica asa au ei circulatia la inceput, asa ca nu te ingrijora.
inacat+heidy
asa e - manerele sunt sa se tie bebe de ele. Si cauta bine, ca pe partea cu vacute e o adancitura lunguiata, acolo sta bebe cu barbita.
kokorinusha
succes la dr, hai ca scapi si de asta. Of saracuta de tine, al doilea..
Elfica stai linistita e ok, o suni cand ai tu bani.
Of urleaza Mara fug ca tre sa ii dau si calciu si vigantolu si vitaminilii, sa o pacal acu cand ii e fuame.
sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna
sugubina spune:
crisuletzul noi am bagat Puficele de la vreo saptamana-10z. Nu mai intarzia cu baia la colac ca orcum e bun doar pan la 6luni. Sa vezi ce distractie e! Nu ii deranjeaza, pt ca se cracana si apoi il pui delicat in juru gatului;se strange apoi cu curele,pe bebe nu il doare.
La Pufice le cam place pe burta, daca plang si le pun pe burta tac imediat.
sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna
mirunam spune:
Salutare!!
Sunt cu nervii la pamant. Emanuel a racit de 2 zile. Face febra numai peste 39,5... Azi am fost la pediatra si verdictul e minunat: infectie in gat si bronsita. Mor de frica sa nu ia Iustin...
Astea sunt singurele momente in care regret ca nu am bunici sau soacre disponibile iar la "bona" nu pot sa il trimit in conditiile astea.
Ratusca, petrecere frumoasa!!! Abia astept sa vad pisicuta in rochita
Superbe mesajele de imbratisare in grup
sashenka_h spune:
citat din mesajul lui mirunam Salutare!! Sunt cu nervii la pamant. Emanuel a racit de 2 zile. Face febra numai peste 39,5... Azi am fost la pediatra si verdictul e minunat: infectie in gat si bronsita. Mor de frica sa nu ia Iustin... Astea sunt singurele momente in care regret ca nu am bunici sau soacre disponibile iar la "bona" nu pot sa il trimit in conditiile astea. Ratusca, petrecere frumoasa!!! Abia astept sa vad pisicuta in rochita Superbe mesajele de imbratisare in grup MIRUNA mami de Emanuel Alexandru (20.11.2003) si Iustin Adrian (5.11.2010) |
asa am fost si noi...prima data iustin..s-a facut bine...a luat sasha asa ca suntem numai in tratamente si aerosoli, antibiotice , si mie imi este frica ptr horea...iar ai mei au plecat la munte sa se odihneasca ca sunt stresati
asa ca te inteleg miruna
Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)
Siuta spune:
citat din mesajul lui crisuletzul Probabil ati discutat in capitolele anterioare despre manutele reci la bebei! Nu are cum sa ii fie frig pt ca am 23-24 grade in casa+ o paturica pe ea..... Mi se rupe sufletul cand ii simt manutele gheata..... Nu o vad agitata sau sa tremure de frig! A si pe langa aata are cateodata manutele si transpirate Reci si transpirate! Kitty, de pisicutza Eva!!! !!! 10 decembrie 2010 !!! |
Kitty, si Toma are mainile foarte reci , dar pediatra mi-a spus ca e normal, sa nu imi fac probleme. Tin minte ca si Anastasia le-a avut la fel pana la 1 an; dupa 1 an i s-au incalzit mainile dar i s-au racit piciorusele si asa a ramas pana acum.
http://www.mariaeva.ro/
Siuta spune:
citat din mesajul lui beatrice75 Corina, da, am citit si de microclisma. Merge vreuna la Dr Stanciu de la Budimex? Pareri, pls! |
Daca e vorba despre Adrian Stanciu am citit pe forum numai de bine despre el. Cica ar fi un doctor pediatru de exceptie .Da-i un google sa vezi.Si pe mine ma bate gandul sa merg la el la o evaluare cu ambii copii mai spre primavara.
http://www.mariaeva.ro/
Joy21 spune:
citat din mesajul lui danaint Hello! Ne-am intors din parc, bebe doarme inca! Tare frumos peisajul afara, am vazut o sanie smechera, cu maner de impins, vreau si eu! Ati vazut asa ceva pe uneva? Mami de Lucas Petru (27.10.2010) |
http://www. strollers.ro/Saniute/Sanie-Metalica-Cu-Cotiere-Si-Maner-De-Impins_codeStr-SM06.aspx
sashenka_h spune:
stiu ca s-a mai discutat...dar eu sunt dusa...
fetele care au wrap sunteti multumite de el? wrap sau sling??? de unde le-ati cumparat?
Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)
beatrice75 spune:
eu vreau sa trec la marsupiu.
Fetelor, bebe cam refuza sa pape. O vrea sa-i schimb lp? Am obosit psihic cu atatea ganduri. Mai citeam pe un forum ca bebele se satura la un moment dat de acelasi tip de mancare si vrea sa ia o pauza.Si ca acest lucru ar putea dura si 4 zile.