Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010 (8)
Raspunsuri - Pagina 22
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Olgutzika spune:
'neata!
Bebelu, nu esti obligata decat la 42 de zile dupa nastere, pe restul ( daca le mai ai ) le iei doar daca vrei, daca nu, poti intra in CIC.
Corina, Alina, eu am inteles de la Beatrice ca aerosolii i-au fost prescrisi la telefon...Beatrice, cum e bebe ?
Elfica, intelesesem ce spui si ai perfecta dreptate. Faceam doar haz de necaz .
Letzy, cum a fost prima zi la munca ?
Diana, scrie scrie Nu e nimeni exmatriculat pentru absente
Si eu mai iau pauze lungi si pe urma ma apuca o logoree
Dovada ziua de ieri
Olga mami de Vlad-Alexandru si
Ioana-Sofia
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
fluturasha23 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Vasari Am fost la eco, totul bine. Flutursha, multumesc mult pt recomandare, dr Valentina Contanu e suuuper, nici nu ma asteptam sa gasesc raspunsul la atatea intrebari la ea. I-a facut si un control complet si ne-a aratat cum prin corectarea unui muschi al gatului, care acum e cam contractat, ii putem corecta pozitia intregului corp. ![]() Am aflat si eu ca in jurul varstei de 1-2 ani copiii au paranteze accentuate, iar la 3-4 au piciorusele in X (eram ingrijorata de asta la Maria). Abia la 7 ani vor arata exact cum trebuie. Oricum, sigur merg si cu Maria la dr asta. ![]() _ dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010 |
Vasari, ma bucur ca ti-a placut dr.
Elfica, diagnosticul de displazie de sold poate fi pus cu certitudine numai ecografic, asa la ochi dr. poate sa se insele. Pe Iulia au vazut-o 2 neonatologi, 1 pediatru si 1 ortoped si au zis ca nu pare a avea ceva, ei bine, numai ecografic s-a vazut, mai ales ca displazia asta e pe tipuri si pe grade, forme mai usoare si forme mai grave.
Sunt curioasa, poate imi raspunde cine sta in celelalte tari, e adevarat ca in maternitate le fac diverse ecografii bebelusilor, inainte de a pleca acasa?
MSymo spune:
citat din mesajul lui bebelu86 hellooo fetele aveti idee, formularele pt indemnizatie si alocatie se gasesc si p internet? sau trebuie neaparat sa merg pana la primarie sa le iau? si inca ceva, dc mi-au ramas mai mult de 42zile dupa nastere, trebuie neaparat sa le iau p toate? sau pot sa imi iau doar 42 si dupa sa intru in CIC? ![]() ![]() ![]() Bebelu cu cea mai frumoasa buburuza ![]() |
Poti sa intri in CIC dupa ce termini 42 zile dupa nastere, nu esti obligata sa iei si restul. Dar...tocmai aici este chichita, daca intri mai repede in CIC: 1. vei primi 75% din media neturilor si ultimele 12 luni si 2. banii vor veni dupa 3 sau in cel mai fericit caz 2 luni. Daca iti iei si restul zilelor de postnatal vei castiga 85% din brut si banii vin de la angajator, asa cum iti primeai salariul lunar. Drept pentru care, eu personal m-am gandit sa iau tot, de ce sa ma grabesc sa intru in CIC? Postnatalul se plateste din fondul de sanatate, unde am cotizat 10 ani si de unde nu am luat nici macar o aspirina, poate doar o trimitere sau adeverinta de la medicul de familie. Asa ca.....
letzy81 spune:
citat din mesajul lui Olgutzika Letzy, cum a fost prima zi la munca? Olga mami de ![]() ![]() You must be the change you wish to see in the world! ( Mahatma Gandhi ) |
Olgutzika
![](pupic.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Duminica seara am fost cam agitata si cred ca i-am transmis si Sandrei starea mea ca a urlat mititica ca niciodata pana acum.Cu greu am reusit s-o calmam.Cand am venit acasa si mi-a auzit vocea era tare fericita
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Vasari spune:
Buna! A dormit Sara 8 ore legate, eu 6, ca am citit. Apoi amandoua inca vreo 2-3 ore.
Letzy, servici usor!
Fac un capitol nou.
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010
ral_eli spune:
vasari felicitari pt vestile bune . ma bucur pt voi
e a 3 noapte consecutiva in care bebele meu doarme prima repriza 4 ore apoi papa, kaka schimbqat, papa apoi inca 3 ore somn
nici nu indraznesc sa ma bucur, vad ca incet-incet incepe sa doarma noaptea bine, ca inante se scula pt papa din ora in ora.
mami de Robert Petru
poze
abramburica2 spune:
Buna mamici!Sunt un membru nou al acestui forum si am si eu un baietel nascut pe 8 noiembrie 2010 si as dori sa intru si eu in clubul vostru pt a mai impartasi expierentele mele si pt a mai cere diverse pareri dar nu stiu cum sa fac acest lucru.Ma poate ajuta si pe mine cineva?Va multumesc anticipat!
Hera25 spune:
Olguztika ziceai de o schema de imunizare pt copii mai mari a unui mrdic f bun, ai idee care e? sa ne spui si noua? Merci.
Bebele meu e f cuminte, doarme noaptea de la 22,30 pana la 5,30 iar apoi se trezeste din 2 in 2 ore. Ce sa mai e super. Nu se compara cu Lorena care ma trezea din 2 in 2 ore.