Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010 (8)
Raspunsuri - Pagina 16
crisuletzul spune:
Fetele am pus o poza in care se vede semnul fetei mele dela ochiul stang! Eu cred ca nu ii va trece dar sper sa nu ii se mareasca.....
Saptamana viitoare face 2 luni si o sa intreb si pediatru....
beatrice75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Olgutzika 'neata! Alina, succes azi! Sa va intoarceti cu vesti bune!!! Beatrice, daca dexametazona ti-a fost prescrisa de acel cretin de doctor despre care ai mai scris, nu ii da. Daca de altul, citeste putin despre administrarea de cortizon ( ca dexametazona e un cortizon ). Mi se pare muuult mult prea mult pentru un copil de nici trei luni, chiar atat de rau tuseste? Se da in laringite, e drept, ca sunt foarte periculoase, dar si acolo cu destula circumspectie, si in cazurile serioase. Ori tu nu ai descris o laringita la bebe...Ma rog, nu sunt medic, dar mai cere o opinie. Si da, du-te la Stanciu cand ai probleme, poti spune cand suni ca esti urgenta si varsta lui bebe. Olga mami de Vlad-Alexandru si Ioana-Sofia You must be the change you wish to see in the world! ( Mahatma Gandhi ) |
Nu, nu are laringita, pur si simplu a tusit de cateva ori. Culmea, nu am intrebat med de familie, ci pediatrul celalalt. tu ai fost vreodatala Stanciu?
beatrice75 spune:
citat din mesajul lui Olgutzika Beatrice, storcator de fructe nu am, am un robot de bucatarie care si blenduieste si stoarce si bate, face tot felul. Singurul dezavantaj este ca e mare, am jinduit dupa un blender mic, de data asta il cumpar . Ce te sfatuiesc sa cumperi este un steamer, vei gati legumele la aburi, e o metoda de preparare mult mai buna dceat fierberea, legumele si fructele isi pastreaza vitaminele. A pus Andreeac un gadget care este si steamer si blender, parca, e perfect ala! Eu suc de fructe i-am dat tarziu Sofiei, ii faceam fructele la abur ( piersica, mar, prune, cam tot ce gaseam toamna aia, am evitat citricele multa vreme ) si ii dadeam pulpa. Cand am terminat diversificarea i-am dat fructul crud si sucul. Mai vorbim, mai e cale lunga pana atunci. Cel putin pentru mine, care voi incepe la 6 luni Si schimba pediatrul, pentru binele copilului tau Plecam afara, va ! Olga mami de Vlad-Alexandru si Ioana-Sofia You must be the change you wish to see in the world! ( Mahatma Gandhi ) |
Da, pe acela recomandat de Andreea vreau sa-l cumpar, da e un baby cook, dar acela nu face si sucuri.
simonique spune:
Fetele, eu astazi fac lista cu comanda de pe ukparty deci ultima strigare.Beatrice dak ai lista trimite-mi un PM...sau fetele care mai vor ceva...
Eu azi am facut cumparaturi ca tot m-a inspirat Beatrice. Am dat mai mult decat preconizasem dar cum am gasit o oferta buna, nu am mai ezitat. Acum ori e o super oferta, ori super tzeapa. Sa vedem cand ajunge coletul . Am luat un scaun de masa Chicco Polly Magic care mi-a placut ca merge de la nastere pana la 3 ani fata de celelalte care merg de la 6 luni si imi este de folos cand stau si mai fac una alta prin bucatarie. In general ofertele erau in jurul la 10 mil dar pe site-ul asta am gasit la 6.9 mil. Oare sa fie tzeapa?
MSymo spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui douradoudou
1 rand iti trebuie un baby cook atunci cand incepi the big D..si se incepe cu legume de obicei nu fructe.. alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009) si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010) |
Asa e, eu voi incepe cu acesta: http://www.beaba.com/flash/#/fr_FR/produits/details/16-23-Robot+cuiseur-vapeur+mixeur-Babycook
crisuletzul spune:
Ukume.... De la bonisan a facut colici... I-am scos infacolul pt 3 zile si i-am bagat bonisan! Si s-a constipat si s-a chinuit
Ieri am trecut-o inapoi pe infacol.... A facut kk de 6 ori plus ca nu a mai durut-o burtica! Sunt atat de fericita ca si-a revenit!!!! Am plans mai tare ca ea cand chinuit-o colicii!!!!! Nu intelrg de ce aceste sufletele trebuie sa sufere? Noroc ca uita rapid si zambesc cu prima ocazie!
Va rog sa va uitati putin la semnul ei de la ochii!
sugubina spune:
crisuletzul vaai ce frumusete de fetita! E asa scumpa, seamana cu tine sa stii. Are si ceva de la dady..
Semnu ala nu o fi hemangiom? Si fetele mele au-Mara pe mana si Ilincuta tot pe mana da mai mic. E o pata rosie, cica e o amestecatura de vase de sange care va trece in cativa ani. Nu te ingrijora. Dr noastra a zis k nu e de facut nimic momentan. Vezi ce zice si pediatra ta.
Azi am fost la spital sa iau si eu rezultatu de la anatomie patologica. Dr a trimis la operatie placenta la laborator pt ca i s-a parut ca vede un sept in ea, adica a banuit ca s-ar putea sa fie de fapt doua placente unite si deci Puficele sa nu fie gemene identice (desi asa au aratat TOATE eco din sarcina).
Azi am citit pe ala si tot nu pricep. Cert e ca nu zice de DOUA placente, ci de o placenta cu DOUA cordoane..deci banui ca e una si buna. Cam avea calcifieri si tesut necrozat, deci nu mai rezistam eu pan la 38s, bine ca m-a nascut la 35 si 3z. Dau la dr si rezultatu sa imi explice ce si cum-da pana aflu ata ete..mai astept.
Au stat Puficele cu socrela,cica au fost f cuminti. Eu acu le-am hranit si le-am pus in patut sa se uite una la alta sa se distreze intre ele. Se mai aude cate un marait da nu e grav. Sunt asa amuzante cand una prinde mana lu alta si o lingeee, sau cand dau amandoo deodata cu mainle in globuletele de la carusel.
sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna
MSymo spune:
Salutare si de la noi!
Am raspuns zilele astea strict la intrebari, daca am stiut raspunsul.
In ceea ce priveste distractia noastra, forum-ul, eu nu stiu ce ma faceam fara voi! Deja sunteti in cea mai mare parte a discutiilor mele cu rudele, prietenii, eu stiu mereu de toate si cand ma intreba de unde stiu, mereu am raspuns: de pe forum, adica de la voi, barlogul. Va pe toate.
Zilele astea am fost ocupate, a fost ziua mea sambata si ne-am destrabalat putin, am iesit cu tati si niste prieteni in club, a fost un party cu Andy Fletcher de la Depeche Mode. Dienuca a ramas acasa, pazita de catre bunica (pt prima data) si cand ne-am intors buni tot cu ochii pe ea era, toata noaptea s-a uitat la fetita. Va ofer cu intarziere !
Am inceput pregatirile pentru , am gasit nasi de botez si cununie, suntem in grafic, pentru 04 iunie, pe malul marii! Abia aseara ne-am dat seama ca in timpul noptii e posibil sa fie cam frig, dar vom cauta o solutie.
Maine depun si eu dosarul pentru indemnizatie, pentru adeverinta, am raspuns deja - trebuie 12 luni anterioare datei nasterii. La sector 3 dosarul se poate depune si inainte de a termina cele 124 zile, fiindca pe adeverinta scrie oricum data la care vei iesi din concediu postnatal.
I-am cumparat Dianei leganusul roz de la Bright Starts si este f incantata, numai ca nu vreau sa o las mereu in el, sa inteleaga ca ca el este de joaca nu de nani, papa, relax etc
Cam atat despre noi, ne auzim mai tarziu.
O zi buna!
Olgutzika spune:
Symoooo, cum a fost la party? Povesteste-mi de Fletch, plizplizpliz. A fost lume multa? Atmosfera misto? El e un tip tare tare fain. Ca si Martin si Dave, de altfel Sunt lesinata, terminata, varza dupa DM, se intelege, da ? Pijamaua mea de piele neagra de acolo mi se trage, de pe un forum DM de afar' Te invidieeeez
Sugubina, nu-s medic, recunosc. Oricum, imi pare ca ratele tale au fost destul de bolnave...Eu insa cred ca pana la dexa mai sunt atatea alegeri, cortizonul este un medicament dificil. Ma rog, orice discutie nu mai are rost acum. Nu am fost pe faza cand ai zis de tratament, ca iti spuneam tie atunci.
Beatrice, nu, nu am fost personal, prietena mea cea mai buna merge la el. E un diagnostician de nota 10, i-a reparat baietelul cand avea 6 luni, dupa ce vreo 4 medici nu ii dadusera de cap. Dupa vaccin ( ala gratuit de la stat, care pe vremea aia cel antipolio era oral si avea o mie de efecte adverse ) i s-a debacterizat sistemul digestiv. Au zis ca il pierd, copilul ala facea apa non-stop, era albastru ( asa cum e descria Hera ) si el s-a prins din prima. Cu tratamentul dat de el ( evident, complet diferit de tot ce ii dadusera ceilalti ) s-a pus copilul pe picioare imediat. Si are o schema de imunizare inainte de intrarea in colectivitate a copiilor care la picii prietenei mele a functionat ceas! De la randunici merg fetele la el cu copiii si toate sunt multumite tare de el.
Ma duc sa culc copilul mare, va . Mai apar, ca ala mic trebuie sa se trezeasca si stau cu el...Byeee
Olga mami de Vlad-Alexandru si Ioana-Sofia
MSymo spune:
citat din mesajul lui Olgutzika Symoooo, cum a fost la party? Povesteste-mi de Fletch, plizplizpliz. A fost lume multa? Atmosfera misto? El e un tip tare tare fain. Ca si Martin si Dave, de altfel Sunt lesinata, terminata, varza dupa DM, se intelege, da ? Pijamaua mea de piele neagra de acolo mi se trage, de pe un forum DM de afar' Te invidieeeez Sugubina, nu-s medic, recunosc. Oricum, imi pare ca ratele tale au fost destul de bolnave...Eu insa cred ca pana la dexa mai sunt atatea alegeri, cortizonul este un medicament dificil. Ma rog, orice discutie nu mai are rost acum. Nu am fost pe faza cand ai zis de tratament, ca iti spuneam tie atunci. Beatrice, nu, nu am fost personal, prietena mea cea mai buna merge la el. E un diagnostician de nota 10, i-a reparat baietelul cand avea 6 luni, dupa ce vreo 4 medici nu ii dadusera de cap. Dupa vaccin ( ala gratuit de la stat, care pe vremea aia cel antipolio era oral si avea o mie de efecte adverse ) i s-a debacterizat sistemul digestiv. Au zis ca il pierd, copilul ala facea apa non-stop, era albastru ( asa cum e descria Hera ) si el s-a prins din prima. Cu tratamentul dat de el ( evident, complet diferit de tot ce ii dadusera ceilalti ) s-a pus copilul pe picioare imediat. Si are o schema de imunizare inainte de intrarea in colectivitate a copiilor care la picii prietenei mele a functionat ceas! De la randunici merg fetele la el cu copiii si toate sunt multumite tare de el. Ma duc sa culc copilul mare, va . Mai apar, ca ala mic trebuie sa se trezeasca si stau cu el...Byeee Olga mami de Vlad-Alexandru si Ioana-Sofia You must be the change you wish to see in the world! ( Mahatma Gandhi ) |
Muzica a fost f misto, a mixat si niste piese de la DM, dar nu a fost f multa lume. Iar eu....cred ca am imbatranit, nu mai suport fumul din cluburi. Party-ul a fost intr-un club relativ nou, The Ark, este la fosta Bursa de marfuri, la p-ta de flori, unde se faceau pana acum un an targ cu produse traditionale romanesti. Este dragut, ca la primul nivel se sta la socializare, un ceai, cafea, o bere, iar in subsol este clubul propriu zis. A meritat iesirea, mi-am mai spalat creierii.