Floricele de liliac mai-iunie (49)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Citat:
citat din mesajul lui arturicii

daca promiteti ca nu va mai certati fac io capitolu' nou

Ioana & Arturicii'SIn limba ta ti-e dor de mama

da, da, Artu, daca esti pe faza, poate ai idee ce recomanda medicii de acolo in privinta alaptatului in timpul enterocolitei.

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_09

Of of,tare urat ce se intampla pe aici!
Toata lumea zice ca fiecare are dreptul la o parere,dar cum cineva nu e de acord cu "majoritatea",devine frustrata.Scriu in ghilimele majoritatea,pentru ca nu este neaparat asa,numai ca stiu sigur ca unele fete nu-si mai scriu parerea tocmai din cauza acestor discutii.
Prea se exagereaza uneori.
Auzi,frustrate..........
Nu-mi spun parerea cu privire la enterocolita,ci spun in general ca prea mult tam tam se face fara sa fie nevoie.Aiurea....

Cristina, mamica lui Sebastian Mihai,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010
8 lunite frumoase

Bazar umanitar pentru David si alti copilasi speciali

Cris, e una sa iti expui parerea si nu fii de acord cu majoritatea, in mod civilizat, si cu totul altceva sa te certi cu toata lumea pe aici, sa acuzi fara niciun motiv in stanga si in dreapta, sa ameninti ca pleci, etc.

Este un forum public, citit de mult mai multe persoane decat cele care scriu, si eu una nu sunt de acord sa se umple pagini intregi despre biberoane si lapte praf, iar cand ajunge alaptatul in discutie, sa fiu improscata cu noroi.

Iar frustrarea nu e o injuratura, ci un sentiment foarte real, care face parte din vietile noastre. Si canalizata corect, spre ceva pozitiv, poate chiar sa duca la rezultate remarcabile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mai_iun_2010 spune:

error: illegal use of YouTube tag! 

Va invit la un capitol nou plin de ganduri frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

buna fetelor
imi pare foarte rau ca s-a iscat acest conflict, de la noi
nu vreau sa adaug nimic pe aceasta tema, eu va multumesc tuturor ca v-ti rupt cateva minute pentru a ne sfatui
tind sa cred ca Matei nu are enterocolita, nu a mai vomat de vineri, si nici nu are temperatura
scaunele sunt galbene.. desi moi, dar seamana cu cele de cand era nou nascut
ma gandesc ca au aparut datorita refuzului de a manca alimente solide
astazi i-am dat suc de morcov cu orez, e o combinatie de la hipp pt rehidratare, hidrasec, biotic
i-am cumparat si legume cu carne de la nestle, ca nu aveam nervi sa gatesc
a baut cu lingurita 250 ml de suc hipp si a papat niste legume cu banana
am fost sfatuita, la farmacie, sa-i dau banana pentru a-i creste nivelul de potasiu
ultimul scaun parea ceva mai normal
am fost foarte tentata sa merg la dr astazi, la urgente, dar sotul nu a fost de acord, iar eu nu eram asa de sigura pe ce doream
ii urmaresc cu atentie culoarea buzelor, a gingiilor, a limbii
nu are fontanela adancita
s-ar putea ca toata nebunia sa fie cauzata de dinti desi nu vad nimic
insa cum se trezeste roade la degetele sau la orice altceva

am fost cu inima indoita daca sa-l alaptez sau nu
nu am putut sa refuz alaptatul cand vedeam ca nu poate adormi fara tzatzi
azum dupa mesajul ancai nu mai am intentia
chiar si o farmacista astazi mi-a spus ca nu trebuie sa-l intrerup, din contra sa-l las in pace, sa nu-l fortez sa pape solide, atata timp cat suge

T--ioana o sa mergem maine la dr sa se uite in gatutz, multumesc frumos

am scris mai mult dar mia- disparut mesajul datorita interventiei lui Matei

sa incepem un capitol nou fara certuri

mamica fericita de cuminte Matei Sebastian 10.05.2010 bebe

Mergi la inceput