Floricele de liliac mai-iunie (49)
Raspunsuri - Pagina 17
cris_09 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aleesicoo buna seara dragelor vero, tot din experienta de enterocolita ti-as sugera sa consulti un medic cat mai curand si sa nu il mai alaptezi, lactoza nu face bine deloc. Karina cand a facut entero nu a vomat dar a inceput cu scaune moi, si mai moi pana la apa. doamne fereste picul sa nu aiba entero dar este mai bine sa consulti un medic decat sa te iei dupa ce spunem noi aici. sanatate multa noi suntem bine, Karina toata ziua a mers cu premergatorul si a vorbitttt intr-unaaaa nu stiu cum de nu o doare gura. a dormit doar 0 ora si nici nu pare sa fie obosita, foarte bine doarme la noapte si mai bine sunt ff multumita de cum doarme seara, de la ora 22.00 cu o trezire la 04.00( uneori) pana la 10.30 a doua zi eu zic ca este bine nu? ALEin mandra de KARINA(01.06.2010) |
Seby daca nu doarme bn ziua,e agitat si noaptea
Cristina, mamica lui Sebastian Mihai,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010
8 lunite frumoase
Bazar umanitar pentru David si alti copilasi speciali
aleesicoo spune:
da cris, nu pot sa zic k in fiecare noapte este asa, posibil uneori sa mai aiba si pe la 01.30 o trezire dar adoarme la loc
Vivela spune:
beiiii, cum sa intrerupi alaptatul la enterocolita???? numai alea din spital ne tot puneau sa nu mai alaptam "ca nu face bine" . dar al meu a fost printre putinii care n-au ajuns pe perfuzii tocmai ca se hidrata cu laptele meu. daca-i virus, iese pe toate partile oricum, cu si fara lactoza.
Vero, sanatate multa, eu sper sa fie doar o mica indigestie si atat.
seara buna.
Traiesc in Orasul Alandala
R.Cata spune:
Veronica, nu intrerupe alaptatul!!!!!!!!!!!!
www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca
www.eticker.co.za/tickers/0d3lbs4fa7l4py2f.png" target="_blank">28.04.2010
aleesicoo spune:
mai fetelor!!!!!
lactoza face si mai rau, pe mine la victor babes a fost primul lucru care m-a intrebat: dak o alaptez si dak era asa sa nu o mai alaptez si daca ii dau LP sa ii dau fara lactoza
dak are enterocolita degeaba tine regim dak ii da lactoza!!
Mamaaa iti dai seama ce se intampla dak nu alapteaza 2 zile!!! Si aici pe forum au fost copii alaptati exclusiv si tot au fost bolnaviori, pe bune prea se dramatizeaza dak nu mai alapteaza vreo fata !!
Toate ne dam cu presupul despre anumite afectiune ale copiilor dar pana la urma nu degeaba sunt dr. daca ar fi asa nu ne am mai duce la medici ne am "doftorocii" acs dupa spusele unora si altora!!
Stiu ca se va isca scandal pe ceea ce am spus dar eu spun ce gandesc si cu ce nu sunt de acord!!
Vero, faci pana la urma cum vrei tu !!
Ioanact spune:
Buna seara!
alessicoo si eu sunt de-acord cu tine.
Sa o luam altfel: noi cand suntem deranjati la burta, mai bem lapte? Asa si ei..
In primul rand tb sa-l vada un doctor si-apoi sa-i recomande. Noi ne spunem parerea.
veronicach sanatate multa!
Justina e mai bine. De azi a si mancat (dim - cateva lingurite de iaurt, la pranz toata supa din castron iar seara cateva lingurite de fructe (caisa din compot, para, un pic de mar si branzica).
Si azi noapte nu s-a m trezit asa des (2-3 x), in schimb doarme si ziua bine.
Cred ca au trecut si aftele de pe limbuta (nu mai e alba), dar tot cu un dintisor suntem.
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
cris_09 spune:
Hai mai fetelor,nu vi se pare ca exagerati?
Poate Matei deja e bine si voi faceti aici campanie.........
Nu cred ca alaptatul are legatura cu deshidratarea totusi,cand am fost internata erau 3 copilasi alaptati,iar unul din ei a stat non stop la perfuzie si pana la urma a ajuns la terapie intensiva.Iar ceilalti 2 de cate 2-3 ori.Sebi doar odata cand am ajuns.
Din cate stiu eu ne hidratam cu lichide,nu numai cu lapte.
Nu zic ca la enterocolita nu trebuie sa mai alaptezi,fiecare face cum considera,dar chiar daca ar intrerupe,nu inseamna ca renunta de tot.
In fine,eu sper ca Matei e bine!
Cristina, mamica lui Sebastian Mihai,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010
8 lunite frumoase
cris_09 spune:
Am scris cam "defectuos",am vazut dupa.Ma refeream ca laptele matern nu vindeca orice boala,si nici sa nu ne pripim sa dam sfaturi,ca poate la Matei nu e vb de enterocolita si e deja bine.
In alta ordine de idei,vroiam sa va intreb daca dati iaurt cu fructe copilasilor?Planul meu initial era sa-i dau iaurt natural cu fructe proaspete,insa cum in perioada asta varietatea de fructe este destul de saraca,ma tenta.....
8 lunite frumoase
Vivela spune:
in momentul cand mie un neonatolog mi-a decretat, a doua zi dupa ce am nascut, ca nu am lapte si ca e cazul sa-i dau LP, cand la noi doctorii isi fac cruce mare daca alaptezi dupa 1 an sau chiar 6 luni, apoi consider ca problema ALAPTATULUI este numai si numai a mea si a copilului meu.
(la babes am fost si noi internati, de acolo stiu ca mi-au "interzis" sa mai alaptez. dar 4 zile cat am stat in spital, david nu s-a atins de niciun strop de apa, ceai, mancare sau altceva, si medicamentele i le bagau fortat pe gat. noi aveam varianta: alaptat sau perfuzii, atat).
PS: enterocolita nu e un deranjat la burta, e altceva. le-am avut pe amandoua. la enterocolita as fi putut manca ciment si sa beau apoi apa, ca tot la buda mi-am facut veacul. de unde deduc ca si daca mancam mere cu lapte batut cam tot aia era.
fiecare face cum considera, evident, eu doar mi-am spus punctul de vedere.
noapte buna
Traiesc in Orasul Alandala
aleesicoo spune:
"enterocolita nu e un deranjat la burta, e altceva."
cum naiba sa nu fie deranjat??? atunci d c ne kkm pe noi si nu tusim??
aceste virus care formeaza enterocolita fiind format din diversi paraziti, bacterii si infectii ataca sistemul digestiv.
Printre simptomele enterocolitei se numara; diareea, febra, durerile abdominale si varsaturile
in fine, fiecare face ce vrea!! este ultimul msg pe aceasta tema!!
Matei , sanatate multa iti doresc si sper sa nu fie nimic!