Floricele de liliac mai-iunie (49)
Raspunsuri - Pagina 15
Ioanact spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Vivela aftele astea sunt nenorocite rau, dor ingrozitor. am avut si eu, trec cam in 7-10 zile, uneori 14 zile...nu-ti vine sa mananci nimic atunci, ca ustura ca naiba daca le atingi. eu - la mine- dadeam cu elugel, dar nu merge la copii. pt copii, doar glicerina boraxata. eu tineam si un fel de regim, adica excludeam lactatele si dulciurile, care cica intretin infectia. la copii n-ai cum sa scoti laptele, asa ca e mai nasol. si tu tot tratamentul, tot te chinuie o saptamana . Traiesc in Orasul Alandala |
Cu glicerina o dau pe limba si mai pun si pe tetina biberonului. Stiu ca o dor, ca plange/tipa de durere.
Asteptam sa treaca ce sa facem.
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
veronicach spune:
fetelor, a vomat Matei fructele, la o ora dupa masa, in 2 reprize
datorita faptului ca acum 2 zile am vomat si eu la greu, pana si doar secretii gastrice, de 3 ori,
sun dr..
dr in concediu dar e un dr care ii tine locul
am snat cu gandul sa imi recomande ceva pt deranjament stomacal daca continua sa vonite sau sa-mi de un sfat
mesaj trimis prin asistenta:nu se da tratament prin telefon, sa ma duc sa-l vada sau sa merg la urgente
m-am enervat destul de tare, ce sa vada? nu are febra, nu ate diaree a vomat de 2 ori
nu-i nimic, e prea mic nu poate sa-mi recomande nimic(mesaj tot prin asistenta nu s-a sinchisit sa vb cu mine, probabil fiind in alt cabinet)
eu stau la 5 minute de cabinet dar Matei a adormit si nu am nici un chef sa ma duc asa, aiurea
exagerez eu?gresesc? ar trebui sa ma duc la dr?!
mamica fericita de cuminte Matei Sebastian 10.05.2010 bebe
Vivela spune:
Vero, eu as mai sta un pic sa vad cum reactioneaza. daca se mai intampla, atunci m-as agita, altfel n-as face drum la doctor.
dar tu stii mai bine ce si cum , sanatate multa va doresc.
Ioana_t, si eu sper sa fie bine micuta ta . si noi avem purtator de virusi, ca cel mare al meu merge la gradi. imi asum riscul si nu fac niciun vaccin in plus fata de cele asa-zis obligatorii. si sper sa fie ok.
Traiesc in Orasul Alandala
Onana spune:
Salutare!
Vero, eu una nu m-as grabi la dr, as mai sta sa vad daca apar si alte simptome, ca doar pt ca a vomat de 2 ori nu cred ca se da ceva. Eu zic sa-l urmaresti si daca toate sunt in regula, n-aveti ce va plimbati pe la dr. La cate viroze circula zilele astea, nu merita sa riscati sa veniti cu ceva acasa, doar pt ce ziceai. Daca insa se mai repeta/apar scaune moi/febra Doamne ferste! asta e alta poveste..
Sper insa ca e un incident izolat si o sa fie totul ok, tie si lui Mateias.
veronicach spune:
multumesc fetelor
mi s-a parut total nepotrivita atitudinea dr, macar putea sa vorbeasca cu mine
asta este
Matei sa fie sanatos!
daca apar alte simptome, Doamne fereste, merg la privat sau la urgente...
adevarul e ca l-am aruncat in sus un pic, dupa masa, dar mereu ne jucam
NicoletaB spune:
ROR-ul nu e vaccinul de 1 an? Sunt 2?
Noi ne intelegem foarte bine cu Humana, a fost primul lapte dat dupa cel AR si se pare ca am scapat de reflux.
Mamica lui Mihai Rares (12.06.10-12.55h)
veronicach spune:
din pacate nu a fost doar un accident
a mai avut spasme, de 2 ori, dar nu a vomat
i-am dat sa pape un pic de orez, apoi l-am pus la san, a adormit si apoi a varsat:(
oare ar trebui sa nu ii dau lapte?
el bea apica si papa deci nu ii este greata
altfel e voios
gingiile si limbuta imi par decolorate, dar sincer nu stiu ce culoare aveau inainte
cum sunt gingiutele bebeilor vostri?
veronicach spune:
inca ceva ce imi pare important
nu a vomitat hrana digerata, doar ce a mancat proaspat
n_a_n_a spune:
Citat: |
citat din mesajul lui veronicach din pacate nu a fost doar un accident a mai avut spasme, de 2 ori, dar nu a vomat i-am dat sa pape un pic de orez, apoi l-am pus la san, a adormit si apoi a varsat:( oare ar trebui sa nu ii dau lapte? el bea apica si papa deci nu ii este greata altfel e voios gingiile si limbuta imi par decolorate, dar sincer nu stiu ce culoare aveau inainte cum sunt gingiutele bebeilor vostri? mamica fericita de cuminte Matei Sebastian 10.05.2010 bebe |
am pus-o pe fiica-mea sa faca "aaa" :) si sa stii ca si mie i se par gingiutele ceva mai decolorate (uniform decolorate), dar limbuta e ca a mea la culoare, cerul gurii e parca si el decolorat, mai ales in partea centrala; insa asa ii arata ei gurita de obicei
oare sa nu-i fi priit ceva ce-a mancat micutului tau? kk cum face? mai lasa-l o ora-doua si da-i iarasi san; eu cred ca e cel mai potrivit in cazuri de stomacel "suparat" - si mai ofera-i si apa, sau mai bine, fa-i un spic de ceai (menta, chimen si tei - cate un strop mic din fiecare) sa ramana hidratat, in plus plantele acestea linistesc stomacelul si sunt ok pentru bebe.
Nana, mamica de ubirice dulce , Adelina Ioana - 11 mai 2010
povestea stelutei de mare
pozici
veronicach spune:
multumesc nana
am scris in primul mesaj
acum 2 zile am vomat si eu teribil...
apoi am adormit si a doua zi, adica ieri, nu am mai avut probleme(drept e ca nu am mancat prea mult)
ma tem ca e acelasi lucru desi clar nu mancam aceeasi mancare si nici aceleasi vase nu le-am folosit
a mancat mar(bo, de la tara) cu banana