Fluturasi de martie-aprilie 2011 (135)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

alina.n , ma bucur ca esti mai bine, rabdarica inca un pic..bb...
Deea ce tare cu fata... ce inseamna sa ai fata mare... a mea e la stadiu de isi ia singura gustarica cum zice ea si e tare bine...
alina cealalta rabdare, iubita, dar nu pleca capul prea tare ca ti se urca in cap... asculta de la aia mai batrani si patiti care acum isi scutura capul sa ii mai dea jos... cateodata asa imi plac astia 1000 de km dintre noi si ceilalti...
Ally, nu exagera mami ca 8 kg e super pt cate sapt ai...

mami de de 7 ani si ingeras si 31+cu

AMR 7 saptamani
69/11

Mergi la inceput

Ally cartofi cu carnitza la cuptor si salatica verde

AMR 7 saptamani
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

DElia...asta am facut cum 2 zile

Ally , Eduard 31 sapt bebe

AMR 8 saptamani!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui AllyLaur

DElia...asta am facut cum 2 zile

Ally , Eduard 31 sapt bebe

AMR 8 saptamani!!!

chiftelutze cu piure, tochitura cu mamaligutza, cartofi frantuzesti cu snitzele...

AMR 7 saptamani
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Hello!

Am fost la ecografie

la 34 sapt are 2400gr. Cica e ok

Nu stiu cum sa interpretez restul de masuratori.

Am si eu cateva date de modificat, nu stiu pe cine sa contactez de pe forum pt modificat?

data mea de nastere: 12 feb
cezariana programata pe 9 martie

La calcule iese DPN 8 martie, dar speram sa iasa totusi pe 9 desi nu-i musai. Mie totusi mi s-ar fi parut haios sa am si baietel nascut de ziua femeii; ar fi trebuit fetele sa-i cumpere cadouri

34 +

Mai avem 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliaa spune:

Buna ziua, ca nu mai pot spune buna dimineata, desi de dimineata sunt pe forum, dar am citit din urma. Sa incepem cu inceputul:
LA MULTI ANI FERICITI SI SANATOSI VISS. ITI DORESC NUMAI BUCURII SA AI DIN PARTEA PUIUTILOR TAI
Am pus de dimineata pozele promise cu burtoiul, desi am promis ca le pun ieri, dar ziua de ieri a fost foarte incarcata cu treburi la firma si seara eram rupta de oboseala. A mai trebuit sa stau tot timpul si cu Giulia ca sotul a mers la munca.
Felicitari pentru fetele care v-ati vazut bebeii la eco (Felicia si Mary)
Eu de ieri am o pofta continua de mancare, si in momentul in care am terminat de mancat mi se face iar foame si eu chiar nu am loc de asa ceva.

Otilia mami de zmeurica Giulia (12.06.2009) si 27s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Ina, felicitari. E bine 2400. Asa am vazut si pe la celelalte fete la varsta asta a sarcinii!
Ailed, ai dreptate. Oricum nu las eu capul prea jos ca nu prea imi sta in caracter. De obicei ma aprind cam repede. Fac un pic de scandal, apoi imi trece. Sper sa nu se ajunga totusi la asta.
Ally, nu stiu ce sa-ti zic de mancare: un peste? niste ficatei de pui cu ceapa la cuptor? Acu' depinde si ce ai prin frigider, respectiv congelator...

in luna a 7-a cu minune de sanatos si vesel!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Felicitari Ina pentru bebic grasunic, si pentru pozele ce le-ai pus pe picasa, foarte frumos burticu.
Deea nu stiu cat ii de bulanoasa, dar capoasa sigur e, ca si taica-su 9,05 cm diametru la caput si mai are 5 saptamani, deci mami pregateste-te psihic si fizic de impins nu gluma. Bine macar ca-s destul de lata in solduri, da sa vedem noi atunci cum stam cu dilatatia.
Doamne se vede ca e prima nastere, mamici cu bb2 sau mai mult si voi va bateti capul atata?
Viss LA MULTI ANI!. Numai bine, multa sanatate si dragoste in familia voastra va doresc!

Feli cu Miriam in burtica 35 +
AMR 5S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliaa spune:

Am uitat sa schimb semnatura.
Ina.click felicitari si tie pentru bebe grasunel

Otilia mami de zmeurica Giulia (12.06.2009) si 28s+

Mergi la inceput

si mie imi e foamee rau ... si tb sama tin de regim in continuare... dar sper ca foamea sa fie si un semn ca glicemia mea e normala....

AMR 7 saptamani
69/11

Mergi la inceput