Fluturasi de martie-aprilie 2011 (135)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

felicia felicitari pt bulanoasa!!!

Yasmi tu stai cumintica , sa treaca contractiile....daca ai biscuiti poti face tortul de la mine....e tare bunnn....yamiii parca si eu am pofta acum
dar nu stiu nici macar sotul daca o pleca pe undeva sa ii cumprere ingredientele....adica biscu si budinca

eu zi am fost servita la micul dejun....mi-a facut fata...ou fiert, rosie, paine , ceai , dulceatza si o portocala....dar pe bani..m-a costat cam mult 30 lei...dar am negociat ca-i criza sa i-am dat doar 22lei
decand cu emisiunea aia''restaurant la noi acasa '' o apuca si pe ea si ne pregateste niste mic dejunuri cu plata.....la inceput am si murit de ras....ne aducea cafea, cai , lapte...si tot ce se servea dimineata si aveam noi in frigider...daca a vazut ca nu mancam tot si nici ea nu castiga...si-a facut meniu..noi alegem si doar aia pregateste.....eu de aseara mi-am ales ce vreu sa mananc azi....si mititica si-a pus tel sa-i sune sa se trezeasca sa nu le prepare si aranjeze

mi-am pus amr ul in zile....

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....33 cronologic....
doar 40 de zile au mai ramas pana la mare intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

deea!!! ce dulcica e printesa!!! de abia astept sa imi pregateasca si a mea micul dejun...chiar si pe bani!!! superr!!!
am pregatit deja biscuitii, faramitat...si sotul nu e mare fan torturi...prefera salamul de biscuiti asa scap mai usor!!

am plecat si noi la spatiul de joaca!!

ppooopp

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan am intrat in s 37!!!
AMR: maxim 20 zile !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

yasmi , iar pleci.....mai ,mai tu vrei bataita

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....33 cronologic....
doar 40 de zile au mai ramas pana la mare intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Hai ca mi-ati amintit ca am tort de ciocolata proaspat...si am bagat o feliuta tini mini....delicios!!
O sa ma fac cat usa...deja am +8kg.

Ally , Eduard 31 sapt bebe

AMR 8 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Deea, foarte dulce fata ta. Las sa faca. Chiar si pe bani. E important si ca face, si ca invata sa le aranjeze, ca nu i se pare greu sa se trezeasca, ca va face voua o bucurie, ca te scuteste pe tine de o treaba... Eu zic ca e foarte bine pentru ea .
Si cu banii ce vrea sa faca? Nepotica mea are ca target un laptop. Dupa care a zis ca se apuca sa stranga bani de facultate . Ea are acum 12 ani...

in luna a 7-a cu minune de sanatos si vesel!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

alina ma simt bine pentru ca am stat 90% din timp in pat, mare minune si repausul asta

lavi ar trebui sa faci si tu lafel, adica sa stai in pat daca ai asa contractii..

fetelor ma terminati cu torturile, eu nu pot sa fac asa ceva acum..lavi cum faci salamul ala?

mami de Naty (10.04.2009) si cuAlex 37+
AMR 6 zilei!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

mai Lavi, eu cred ca tu vrei sa te duci la botez pe 19 la verisoara ta, sa-i faci in ciuda, si vrei sa nasti mai devreme, nu de aia nu stai cumintica.....
Ai grija, ca inca n-am dat praful jos de pe motate...

mami de de 7 ani si ingeras si 31+cu

AMR 7 saptamani
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Alina, ma bucur ca esti mai bine. Intr-adevar are si repaosul asta ceva efecte. Si eu am observat.

in luna a 7-a cu minune de sanatos si vesel!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

deea ce frumos te serveste printesuca ta cu micul dejun

mami de Naty (10.04.2009) si cuAlex 37+
AMR 6 zilei!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Fetelor, imi vine sotul acasa de la munca si eu tot nu stiu ce sa fac de mancare pt pranz....Va rog....da-ti-mi ceva idei

Ally , Eduard 31 sapt bebe

AMR 8 saptamani!!!

Mergi la inceput