Fluturasi de martie-aprilie 2011 (135)
Raspunsuri - Pagina 20
ailed_dota spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ina.click Cand am fost ieri la ecografie, statea langa mine o alta viitoare mamica, cu o fetita de vreo 7 ani in brate, trancanind cu prietena ei. Despre: - ce mare deziluzie a fost cand a aflat ca va avea fata, la prima sarcina - cat a mai bocit ba chiar s-a gandit sa o avorteze - cum a refuzat barbat-su sa vina la spital de la tara "aaa pai daca e fata io nici nu ma sui in tren" - ce sperante si-au facut cand a bulit ecografia medicul la un moment dat "hai ca poate ne ajuta dumnezeu si e baiat" - ce bucurie ca acum au baiat, in sfarsit ...si tot asa. In tot timpul asta, fetita statea pe genunchii mamei si auzea tot. Sunt si eu gravida cu baiat, dar jur ca imi venea sa o iau pe aia la bataie. Tineau fata aia ca pe un pachet langa ele, nu le pasa ca aude, intelege, etc. Probabil dupa ce se naste ce mare rahat e sa ai baiat comparativ cu fata? Eu m-as fi bucurat in aceeasi masura si sa am o fetita si chiar imi doresc si o fetita. Ma rog, cam asta e. M-au iritat toantele alea doua. Te pomenesti ca n-avea ce print mostenitor sa le duca mai departe boii de la bicicleta, de aia au bocit cand au aflat ca au fata. 34 + ![]() Mai avem 6 saptamani |
si eu le-as fi batut....
, unii oameni sunt super limitati...si au principii atavice...eu una m-am lovit de mentalitalitatea asta...in conditiile in care am facut numai fetecand eram gravida cu ingerasul toti spuneau" a ... tot fata..."

, nici o parte din familie nu era f incantata...dar cand s-a dus la Doamne-Doamne

.. eu mi-o doream f mult... si ce misto-uri faceau de barbata-miu ca nu face baieti....iar acum cand am ramas gravi la inceput am avut 2 embrioni... si propria mea soacra imi zice doar nu om avea ghinionul sa fie 2 fete
.... de imi venea sa sar din masina si sa o iau pe camp....si am zis ca-i taxez de nu se vad pe toti care zic ca " ai tot fata...?"..sau la altcineva " a tot baiat", desi in societatea noastra se pare ca fetele sunt vazute ca o pedeapsa, nu stiu dc.... cand ar tb sa multumim lui Dumnezeu ca avem parte de o minune in viatza noastra asa cum e orice copil...mami de
de 7 ani si ingeras si
31+cu 
AMR 7 saptamani
69/11
bb_yasmi spune:
asa este ailed!!! eu una mi-am dorit doar fetite.....dar sunt ff fericita si ca voi avea baietel....sa nu iti spun cu ce apropouri ma intrebau inainte sa aflu ce e...tot fetita???
la care eu raspundeam asa mandra: "nu stiu inca...dar tareee mi-as dori inca o printesica!!"
oricum, din pacate, sunt ffff multi oameni cu o mentalitate, o gandire de 2 bani
si nu stiu de ce dar cred ca mai mult pe aici pe la noi e inca ideea asta tampita ca sa ai fata e o pedeapsa....ca te poate face de rusine...ca...
...ca...

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
in s 37!!!
AMR: maxim 20 zile !!!!
viss spune:
buna fetelor.
- intai de toate vreau sa va multumesc tuturor ptr urarile frumoase d ieri.inainte de a inchid calculatorul la bloc, totusi am citit 2-3 pagini cu ele si m-au uns la inimioara
- eu am avut ieri una din cele mai grele zile dpdv. fizic din toata sarcina. bine ca a trecut.bienenteles ca nu am putut sta locului,vroiam sa ajut macar cu maruntisuri, eu stiam locul in saci/cutii/sacosi si vroiam sa le asez cat de cat in ordine..in fine am luat un nospa dim preventiv, si unul seara de nevoie
nu m-a durut burta, ptr ca aplecata nu am stat, dar ptr.ca nu am stat intinsa toata ziua,m-au durut ligamentele si oasele pelvine rau, ca dupa ce am stat 20 min in pat,pe la ora 19, nu ma puteam ridica,si cand ma facut-o eram rupta intre picioare![]()
- pe ansamblu, m-am simtit foarte bine ptr ca prieteniinostri au venit de la ora 9 dim, si au plecat la ora 18.au dezasamblat la bloc, au carat un camion plin, au ansamblat la curte pat, dulap, au facut legaturile la tv, net..au schimbat sensul deschiderii usii la frigider,altcineva ne-a facut legaturilela aragaz.. pe langa baieti a venit si o fata, nevasta unuia, care mi-a facut inclusiv si patul![]()
- ce-mi puteam dori mai mult? am lasat supararea la o parte, si incerc sa ma simt bine.indiferent de loc, am sotul si burtica cu mine, iar pe langa prieteni minunati..unul dintre ei si-a trimis azi tatal si ne-a facut legaturile si la chiuveta, deci de 10 minute am si apa in mica mea bucatarioara
cum se zice-" dracul nu e chiar atat de negru"![]()
31 SA+ viitoare mami de 2 buburuze: 

AMR 5 SAPT.
ailed_dota spune:
da yasmy, stiu, la fel cum sunt inca multi oameni care cred ca avortul e metoda de contaceptie si aleg asta ca pastilele contraceptive te fac sa ai copii malformati, sau cine stie ce bazaconii despre sterilet sau prezervativ...
mami de
de 7 ani si ingeras si
31+cu 
AMR 7 saptamani
69/11
ailed_dota spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui viss buna fetelor. - intai de toate vreau sa va multumesc tuturor ptr urarile frumoase d ieri.inainte de a inchid calculatorul la bloc, totusi am citit 2-3 pagini cu ele si m-au uns la inimioara ![]() - eu am avut ieri una din cele mai grele zile dpdv. fizic din toata sarcina. bine ca a trecut.bienenteles ca nu am putut sta locului,vroiam sa ajut macar cu maruntisuri, eu stiam locul in saci/cutii/sacosi si vroiam sa le asez cat de cat in ordine..in fine am luat un nospa dim preventiv, si unul seara de nevoie - pe ansamblu, m-am simtit foarte bine ptr ca prieteniinostri au venit de la ora 9 dim, si au plecat la ora 18.au dezasamblat la bloc, au carat un camion plin, au ansamblat la curte pat, dulap, au facut legaturile la tv, net..au schimbat sensul deschiderii usii la frigider,altcineva ne-a facut legaturilela aragaz.. pe langa baieti a venit si o fata, nevasta unuia, care mi-a facut inclusiv si patul - ce-mi puteam dori mai mult? am lasat supararea la o parte, si incerc sa ma simt bine.indiferent de loc, am sotul si burtica cu mine, iar pe langa prieteni minunati..unul dintre ei si-a trimis azi tatal si ne-a facut legaturile si la chiuveta, deci de 10 minute am si apa in mica mea bucatarioara 31 SA+ viitoare mami de 2 buburuze: ![]() ![]() AMR 5 SAPT. |

ce cadou frumos, sa vezi ca esti inconjurata de oameni buni si saritori....mami de
de 7 ani si ingeras si
31+cu 
AMR 7 saptamani
69/11
stefyapost spune:
buna, fete cucuiete

!!! ce faceti??? eu ocupata,muncitoare...pregatiri multe pt venirea puiutului acasa...plus ca nu mi-a mers netul la munci ...
eu din ce in ce mai grasana
...ma dor oasele de "jos" si articulatiile ...cred ca se pregateste corpul pt nastere..
nu am apucat sa citesc nimic din urma,dar mi-a sarit in oki ce a spus yasmi despre conceptiile unora cum ca daca ai fetita e un chin....cine mai gandeste astazi asa
???? recunosc ca eu mereu am vrut baietel,dar nu pt ca ar fi un chin feteitele..visam sa fac pereche,beietel si fetita,dar primul baietel ca sunt mai grijulii cu surorile...si inca sper ca al 2-lea puiut sa fie baietel....dar acum sunt super fericita ca-i fetita..toate fanteziile mele despre puiut sunt "roz"...si cred ca as fi un pic dezamagita daca printr-o nu stiu ce "minune" ar iesi baietel..cat despre femei in general eu nu stiu unde-i chinul..?? sunt super mandra ca-s "eva" mai ales ca pot simti si trai minunea asta de a creste un puiut in pantecul meu ... eu,ca femeie,pot da viata..."ei" ce fac??? plus ca stiu cata putere am doar pt ca sunt femeie
cea mai fericita
ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa
Christina Gheorghia 34+

5+ weeks to go

viss spune:
apropo de faze comice= m-am tot vaitat inainte de mutare ce ma fac eu cu mersul la pipi seara, ca toaleta e in capatul casei, si treb. sa ies pe afara in frig si noapte.am improvizat ceva ptr pipi, dar comedia e ca,dupa ce toata ziua nu am mancat decat 3 gogosi, am mancat la 8-9 seara, ..pe la 11 m-au apucat niste crampe..clar treb sa merg la toaleta.infofolita in halat, cu supozitorul la purtator,nu mi se deschidea usa de iesire din casa.l-am trezit pe sot care atipise, a incercat si el, nimic. eu aveam niste crampe d emuream..a sarit geamul peladormitor in picioarele gaole,usa nu se deschidea nici pe afara
as fi vrut sa sar si eu geamul,dar nu puteam cu burta si durerile mele pelvine
a sarit inapoi, a venit, a fortat-o, si am iesit intr-un final.misto a fost ca dupa ce am facut ceva, am ajuns in casa la caldurica, dupa ce m-am asezat in pat,iar m-au apucat crampele..asa ca iar m-am plimbat..deja radeam..cat sanse erau sa se intample asta in prima seara, cand eram si cocosata intre picioare?![]()
31 SA+ viitoare mami de 2 buburuze: 

AMR 5 SAPT.
madutza_bra spune:
Neata!
n-am apucat sa va citesc in dimineata asta, dar merg sa fac cap nou si apoi revin 

viss, asa repede net?
parca ziceai ca abia pe marti, nu? 

Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian Andrei-29.12.2008 si acum
37+ cu
Catalina Ioana
AMR: 2 saptamani 
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
pisucmic spune:
Viss, ce mult ma bucur ca e totul bine! Sunteti la voi acasa, asa sa ganditi in fiecare zi; oricum, acasa este unde sunteti voi, si vei vedea ca in maxim 1 saptamana vei simti asta!
Te imbratisez 
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu!
s31 cu un
dragalas
madutza_bra spune:
cap nou
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian Andrei-29.12.2008 si acum
37+ cu
Catalina Ioana