Prietene la bine si la greu - 103

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

Ieri seara Geo a mai invatat ceva.Cum face gasca.Imi tot zicea "ga-ga-ga".Si a invatat sa se intoarca cand merge.

sarcina usoara Smara ,Licurici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali762000 spune:

Buna fetelor!

Dupa lupte seculare a aparut un coltisor de maseluta, abia se vede si se simte, dar acum avem si in cealalta parte ca vad ca si acolo ne deranjeaza, suntem un marait, ne cam deranjeaza tot, nu prea papam, ne e somn, etc (de fapt stiti si voi).
Ma duc sa ii fac ceva de amiaza la Mihai ma gsndeam la ceva cartofi copti in cuptor si cu ficatel, ce mai pun pe langa nu stiu o sa vad pe parcurs..... si pentru noi daca am vreme ceva chec caramel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali762000 spune:

Am uitat sa va spun al meu tot timpul cand il duc la geam ii spun hai sa vedem unde e catelul ham-ham, si el acum de o vreme cand ajunge la geam face ham...ham ca sa il ridic sa se uite pe fereastra afara.
Si de doua zile am invatat sa spunem (de fapt un pic cam stalcit dar ne iese) ca-ca, desi nu stie ce semnificatie are cuvantul.

Mergi la inceput

Fetele care folosesc libero au www.okazii.ro/catalog/51917012/pampersi-libero-mega-pack.html" target="_blank">aici cu 55 ron pachetul mare=mega pack(in auchan e 67 ron).Pentru pufies au www.okazii.ro/catalog/52207525/scutece-pufies-junior-junior-nr-4-si-5.html" target="_blank">aici cu 40 ron jumbo pack-ul.

Mergi la inceput

Borcanele nestle gasiti www.okazii.ro/catalog?per_page=200&user_list=lna_tina&sort=timp_ramas_desc&" target="_blank">aici cu 3-4 ron.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Lumi daca puiutii sunt sanatosi eu ma bag la o ieseala ca am mucegait in casa cu vremea asta plus ca si sotzul a tot fost plecat prin tara cu examene la centrele IDD(si acu e tot la facultate la un examen ) si am cam zapacit alergand cu zilele dupa Danut. Annabella papacioasa.
Lalu am vorbit cu prietena mea de crese. Baietelul ei a fost la doua de stat nr 1 si nr 6. Din cate am inteles una e in Cantemir iar cealalta pe B-dul Primaverii. La prima a mers la recomandarea unei rude care lucreaza acolo. Am inteles de la ea ca mamicile de la grupa mare erau multumite dar la cea mica(unde era si baietelul ei) nu . Ea banuieste ca a fost agresat(desi e un copil ff cuminte in comparatie cu Danut). Pe langa faptul ca statea izolat si facea in pampers(desi acasa cerea olita) au inceput si crizele de plans asa ca l-a mutat la a doua. La asta a luat rotavirus(dar se pare ca de la un alt copil pentru ca au fost 5 cazuri la grupa lui iar la celelate nu) insa cand a vazut ca directiunea vrea sa musamalizeze cazul si vin cu expresii gen "se mai intampla" la mutat la gradinita privata Degetel(care e langa liceul de arte) si de care e f multumita. Nu stie insa de la ce varsta primesc(ca al ei are aproape 3 ani) iar taxa e de 400ron la program scurt si poti sa aduci tu gustarea de la 10 de acasa daca nu vrei de la ei. Imi zicea si de Casuta Zanelor(care e in Bucsinescu) unde sunt mai putini copii si mai multe educatoare/ingrijitoare dar au un program mai rigid(primesc copiii de la ora 8). In general vin zilnic la o cresa privata 6-7 copii la care au 1-2 educatoare si o ingrijitoare, taxa e de 400 la program scurt 600 la program prelungit iar masa de la ei sau o poti aduce tu.
Va si mai vorbim.

mami fericit de Dan Mihail 28.10.2009
Danut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Niatza si la amiaza!
Am reusit de 3 zile sa schimb programul Amaliei cu doar un singur somn pe zi, la ora 13. De adormit adoarme super repede la pranz, iar seara in max 20 minute, ceea ce e super. Atata doar ca la pranz nu doarme mai mult de o ora daca nu dorm langa ea, daca sunt langa ea cand deschide ochisorii mai doarme pana aproape de 2 ore. Si seara la ora 8 jumate deja somn. E super. Reusesc sa ii dau sa pape si pranzul inainte de somnul de la ora 13.
Atat doar..tre musai la pranz sa imi organizez programul sa dorm cu ea.
Eu sunt in plina campanie de martisorit, de asta dau mai greu pe aici.
La mangalica e un pui de ger brrrrrrrrrrrr...frig frig.

Pup fetili si urez duminica frumoasa in continuare!

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Salutare!!!
Fetele din Iasi si noi vrem intalneala... Ancutza parca ziceai si tu ca ajungi prin Iasi... ne anunti da?
Licurici ma bucur ca i-ai facut Amaliei program cu un singur somn. Eu cred ca Amalia isi doreste sa dormi, de fapt cred ca se gandeste la surioara ei...asa ca dormi si tu ca face bine la burtica
Lumi sper sa va treaca repede mucisorii..ca sa ne vedem.
Dymomo pls trimite un PM cu numarul tau de tel.
Ionela faina pasiunea ta... si pentru reteta...o sa incerc si eu...
Rgagapie v-am votat...
Am admirat pozici cu Santi si bubu..si unt superbi..iar comentariile super
Dankutza ma bucur sa citesc ca pinky aproape merge...felicitari si tineti-o tot asa.
Sa va zic cate ceva si de Andruta...mai exact sa auc si eu sa o laud pana nu ma supara iar. De cateva zile Andra mananca in scaunul de masa(care pana acum era doar pe post de obiect de decor...ca dak o asezam in scaun mai mult de 3 linguri nu manca si apoi plangea...) si mananca bine...doarme la pranz doar 30 min(nush cum face dar toata saptamana s-a trezit la 30-35 min) dar adoarme foarte repede seara...3-4 min dak nu a adormit in timp de manca din biberon. De vorbit tot nu vrea sa vorbeasca ...dar are ea timp...
Trimit ca e cu un catel mare in brate si mi-l da sa ma joc si eu cu el.
Pupici la toata lumea.

Mami fericita de strumfita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

ete dragi, va pup cu mult drag.Mi-a zis o fata draga ca ma cautati, va multumesc pentru ganduri. Suntem bine, nu am patit nimic, am luat doar o pauza pentru ca initial mi-a cazut tare greu la stomac o postare, apoi m-am simtit profund incorecta pentru ca am povestit pe mess cu autoarea si nu i-am spus nimic despre postarea respectiva. Asa ca am luat o pauza si am decis sa astept sa ma cheme sufletul inapoi la voi/noi. Nu spun ca nu m-am gandit la voi, ca nu pot. Chiar suntem bine. Ne pregatim de ultimul vaccin de pana la 5 ani jumate, pentru care m-au avertizat doi pediatri sa ma pregatesc psihic pentru ca e foarte greu, discutam despre cresa, suntem indecisi, ba am da-o, ba n-am da-o, ba nu stim cat sta buni, de astea. Chiara e o dulceata care se impune in fiecare zi tot mai tare, iau suturi ca nu stiu sa fiu mai severa cu ea si nu va fi educata, eu dau suturi la tati ca lasa dupa ea si asa mai departe, stiti si voi cum e. Ii pup cu mult drag pe fulgusorii bolnavi si pe voi toatele. Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Continui mesajul de ieri.

Vineri seara ajunsesem si eu la zi cu cititul, dar nu am avut putere de a scrie dupa ce am citit ce a scris Monica. S-a nimerit sa fie in aceeasi zi cand aflasem despre un baietel de la kineto ca are mari probleme.
Pustulica de abia isi tine capul la 7-8, nu este interesat de jucarii, daca i se acopera fata cu un scutecel, da din cap ca-l deranjeaza, dar nu isi da scutecul de pe fata, nu rade, nu isi poate apropia mainile, etc. LA un moment dat am auzit-o pe mamica cum povesteste kineticilor, cu lacrimi, ca neuroloaga i-a spus sa se intereneze pt a face niste teste genetice. I-a mai spus sa nu-l lasa sa cada in lumea lui. Cei drept, ca nu reactiona la nimic copilul. Chiar parea in lumea lui. Mamei ii era frica de autism.
De 2 saptamani nu a mai venit la kineto. Pana la urma au sunat cei de la centru. Nu le-a spus decat ca au pleact in Germania cu copilul si ca nu vor veni o perioada. Deci, clar, au gasit ceva si l-au trimis la tratament - daca o fi ceva tratabil.
Asta m-a indispus foarte tare. SI pe seara mai citesc si mesajul Monicai. Of, Doamne!

Idei de meniuri sau ce a papt Pinky in ultimele zile: dovlecel umplut cu piept de pui+orez+legume, ciorbita de pui, ou cu branza si cu iaurt, paste cu lapte indulcite cu sirop de agave, fasole verde cu carne de vita, supa cu galusti si carnita de vita+ morcovel, supa crema de legume cu crutoane

Diferenta dintre cresa particulara si cea de stat este ca la particulara: nu tipa la copil, este curatenie, are spatiu suficient de mare, au jucarii, au personal calificat si care chiar se ocupa de copii, nu au grija de enspe mii de copii o singura persoana. Daca e sa faca o boala o face oricum si la stat si la partciculara. O prietena de a mea a tras-o cu baietelul ei dupa ce a luat rubeola din parc.

Stie cineva un endocrinolog pediatru?
Am niste semne de intrebare. Nu inteleg de ce Pinky este asa de micuta. Delicata, delicata, dar prea e mica. Toata lumea care o vede imi spune ca e prea mica. Am fost la pediatru, la pediatru nutritionist, la eco abdominala, la neurolog, la analize. Nu a iesit nimic care sa nu fie in ordine. Toti constata ca e mai micuta, dar o declara sanatoasa, inclusiv kineticii. As vrea s ama duc la cabinet particular, eventual. Am citit pe net, ca Popa de Parhon, care era tatic in domeniu, a murit intre timp. Ma gandesc sa-i fac niste analize (determinarea homonilor de crestere), radiografie la manuta sau la ce se face ca sa vada varsta oaselor (asa ceva parca). Asta ar cam fi ultima chestie care as putea sa o fac si apoi sa astept.
Asta este o chestie care nu prea ma mai lasa noaptea sa dorm.

Pe de alta parte, am gandesc la ce este in Ro. Scumpiri pe zi ce trece. Nu stiu unde o sa ajungem. Imi doresc bebe2 dar ma gandesc daca pot sa cresc 2. Cheltuielile sunt mari luna de luna: bona+ kineto+ pampersi+laptic +mancare bio cat de cat. Greu... greu

Mergi la inceput