Prietene la bine si la greu - 103
Raspunsuri - Pagina 6
Dozz spune:
Si eu multumesc pt link, Monis. Sunt foarte amarata cand citesc asa ceva, de fapt nici nu prea reusesc sa citesc...
Monica, eu inca sper sa nu fie asa grav copilul prietenilor tai. Daca vor afla de tratamente si vor avea nevoie de ajutor, sa ne spui, te rog.
Dankutza, ma bucur ca ai aparut. Pinky merge ff bine, e in acelasi stadiu ca Ana. Eu nu o tin de maini si sigur va merge bine, singura, in scurt timp. Eu as lasa-o in pace sa le faca in ritmul ei. Tinem pumnii la istorie! Majoran=maghiran si stiu ca e ok pt copii, eu ii pun Anei in mancare uneori.
Si eu sunt ingrijorata de Andre. Oare are asa mult de lucru? Chiar si asa, nu-i statea in fire sa nu zica nimic, nimic...
Azi Ana dialoga cu mine dupa baita, hm (eu), hm (ea) si tot asa, iar la un moment dat i-am zis "tata", a raspuns "tatn", eu "mama", ea "mam", eu "ana", ea "a-nia". Dulce mica, imi venea sa o mananc!
grigore_tina spune:
Revin si eu dupa o zi grea.
Monis ai dreptate cu speranta.Asa am gandit si eu cand am vazut-o pe micuta la tv.Sper sa reusesc saptamana viitoare sa ajung la banca.Am vazut ca nr. de telefon se pot apela doar din romtelecom.
Dozz felicitari pentru vorbareata.
Noi azi am cedat nervos.Primul a cedat Geo.Eu ma epilam el vroia ceva.(Se juca la dulapul cu paine si nu i-am dat voie sa umble acolo.I-am dat eu o rondea de orez.nimic.nu a fost buna.)Ce?asta era marea intrebare.Am crezut ca se sperie de epilator.L-am dus in sufragerie la taica-su si am inchis usa la bucatarie ca sa u mai auda zgomotul.Mai rau am facut.Copilul a inceput sa urle si sa planga cu suspine.Tac'su era un pachet de nervi iar copilul plangea in bratele lui.L-am calmat,l-am schimbat pentru ca transpirase,i-am dat o cutiuta muzicala.S-a linistit.L-am luat in bucatarie cu gandul sa termin cu epilatul.Copilul se pune iar pe plans.Incerc sa ii dau o rodie sa se joace cu ea pe post de minge.Nuuuuuuuu!copilul manaca din ea.Atunci mi-am dat seama ca piticului ii era foame.Cum?Nu stiu.Era 17.00 iar el mancase la 16.00 chiar bine,la 16.40 mi-a cerut san pentru ca ma vazusem cand ma schimbam.
Amandoi parintii,adica eu si sotul,ne simtim foarte vinovati.Eu pentru ca nu mi-am dat seama ca al meu copil cerea paine nu vroia sa se joace in dulap,iar taica-su pentru ca l-a lasat sa planga crezand ca fi'su are toate.
Ma simt foarte prost dupa episodul asta.In loc sa ma preocup de copil ma gandeam ca vreau sa ma epilez .
Si eu cred ca e ceva in neregula cu Andre.
pufos
sarcina usoara Smara ,Licurici!
rgagapie spune:
Buna seara sau dimineata , un vot va rog http://www.prokid .ro/concurs/voteaza-poza/140/ , ne-am trezit cam tarziu si azi e ultima zi. fara spatiu k e reclama
Multumesc.
BoboMom spune:
E clar ca am ratat discutia - de ce nu e bine sa-i tinem pe copii de manute sa mearga?
Lidia74 spune:
Beeeeiii....da nu e nimeni pe aici?
Atunci dau eu cafeaua de dimineata ....direct in vena....Aaaaa...si un ceai verde pt Licurici. Smara tu la ce poftesti?
Lumi_Richard spune:
Neata!
Dau si eu o cafeluta facuta la ibric(ca de filtru m-am satura)!
Annabelle iar a avut program de masa la 4:30,si apoi s-a tolanit in bratele mele,si asa frumos am dormit amandoua,pana la 7:30.
Dankutza,Annabelle nu a acceptat niciodata sa fie tinuta de manute pt a merge,si nici noi nu am insistat,acum merge foarte bine,ba chiar incearca sa alerge,merge si danseaza pe pat/canapea. Parerea mea este ca nu ar trebui sa o iei de manute pe Pinky,las-o sa mearga cand este ea pregatita.
Bobo_mom,da,noi suntem in Romania si Richard e o luna in Tokyo,una jumate aici,acum am inceput sa mergem si in Anglia...
Habar nu avem unde ne vom stabili,el spera sa stam in Londra.
Fetele din Iasi,eu as face o intalneala la mine,dar avem ceva mucisori(din cate vad,nu e nimic grav,sunt putini si incolori). Daca nu va deranjeaza,putem discuta pe cand ar fi bine.
Ma retrag ca vine un miroooosss....grrrr! Merg sa o spal si sa o schimb pe domnisoara mea.
Dozz spune:
Rgagapie, nu e bine sa tii copilul de manute pt ca practic il faci sa mearga inainte ca musculatura lui sa fie pregatita. Se zice ca mai mult strici. Si ca ar fi ideal sa lasi copilul sa mearga singur, cand e el gata de asta.
Eu H cam pe la 11.30, asa.
sa va mai zic de posibile remedii pt constipatie. Pe Ana cred ca am lecuit-o de tot cu prune uscate: compot din ele a refuzat sa bea (cica si asta ar fi eficient), dar ii puneam 2-3 bucati de prune uscate si fierte/oparite in fructe, dimineata, blenduite. chiar a fost eficient, de 3 zile e din nou in parametri normali de kk
grigore_tina spune:
Buna ziua scumpele mele,
Am adormit piticul.
Ne-am jucat amandoi ca tati e la serviciu.
De azi incerc sa ii schimb putin programul de masa.Cred ca ieri i s-a facut foame pentru ca i-am dat la orele de masa pe care le-a avut pana acum si vad ca incepe sa modifice acest program.
Azi a mancat micul dejun la 08.10 in loc de 09.30 (e trezit de la 07.00 aproape in fiecare zi.Mai nou suge doar la 04.00 dimineata asa ca e flamand si nu vrea san la trezire).
La 10.30 a mancat pranzul (ciorbica)in loc de nimic (masa asta nu era in program).
La 11.00 tzitzi si somn.Aici nu pot interveni pentru ca asa ii convine lui (asta de vreo luna).
La 14.00 va papa felul2 in loc de felul 1 (azi ii voi da mar copt cu perlute de branzica si scortisoara.
La 17.00 ii voi mute cerealele (in loc de 18.00)
Iar la 19.00 va ramane tzitzi si nani.
Sper sa fie ok.
Plimbare placuta in H fetelor.
sarcina usoara Smara ,Licurici!