Prietene la bine si la greu - 103
Raspunsuri - Pagina 18
grigore_tina spune:
Ancutza imi pare rau pentru iritatia pe care a avut-o Sabina.Si eu am patit cu Geo cand eram pe pampers dar niciodata asa.
La voi sigur a fost de la kk?Nu putea fi de la pampers?Sau amandoua combinate?Bine ca a trecut.
Monis pentru fragmentul cu somnul.
Dozz bine te-am citit.
Lili felicitari pentru maseluta Lilei.
Licurici de niste nectarine ce zici?Eu asta mancam in sarcina.Sau perle de branza Lacteea cu smantana pe care le serveam cu rosii cherry.
Si mai papam ceva:se gasesc in comert sandwich-uri cu pieptde pui pane.Era singura carne pe care o papam(nu suportam mirosul asa ca nu imi puteam face eu).
sarcina usoara Smara ,Licurici!
Ancutza_Bro spune:
gata, adormit copil, doua vorbe inainte sa merg la bucatarie
Tina e adevarat ca am schimbat marca de scutece, dar suntem deja la al doilea bax, deci nu cred ca de la ele...adevarul e ca a baut foarte mult suc de portocale in ultima vreme + mere + iaurt + ciorba, s'or fi certat astea prin stomacelul ei pe-acolo, oricum , am renuntat la portocale, kiwi si iaurt deocamdata.
Dymomo nu o durea decat cand facea pipi, se apuca de plans rau de tot, o ustura...sper sa nu mai treaca nimeni prin asa ceva
Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)
grigore_tina spune:
Ancutza observa ce se intampla.Mai ales ca ai renuntat la anumite alimente.Se poate sa nu fie de la pampers.
sarcina usoara Smara ,Licurici!
laurairina13 spune:
Hai Niatza!
Va zice o fugarita dupa analize de la ora 6.30 pe un ger de brrrrrrrrrrrrrr....Va dati seama ce magarii se fac pe aici la mangalica de la unele laboratoare deja nu mai au fonduri pt analizele gratuite si suntem abia in 3???
Many, nici nu vreau sa ma gandesc ca tu zilnic faci drumuri pt injectii..Iti urez sa fie cu noroc tot efortul pe care il faceti pt bb2!
Monis, vizionat pozici cu patut nou, cum a dormit in el proprietarul?Sa il stapaneasca sanatos, si sa doarma bine bine! Nu am vazut dar pt o latura ai si margine dintr-aia sa nu cada? sau e doar canapeaua care protejeaza anticazaturi?
Va pup, is cheauna de somn, asa as dormi...........
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
Firefly's shop
BLOGUL MEU
monis5 spune:
neata +
Licurici pune mana si fa-ti semnatura noua sa stim si noi cum stam
Patutul are margine anticazaturi dar am pus-o la perete ca sa nu ajunga sa doarma lipit de el, ca la marginea cealalta e canapeaua, iar pe partea libera care ramane, coboara din pat.
Sa folositi sanatoase scaunelul cel nou.
Lidia ce faci tu?
Dozz imi pare rau de cazatura Anei ; este asa greu prima data... eu m-am simtit rau zile in sir (desi taica-su nu-l pazise bine). Dar cum s-a intamplat sa cada Ana draga?
Ancutza pfff, bine ca s-a trecut iritatia aia, ca urata mai era. Cu tricicleta e clar ca va sta agatata de ea, asa a facut si Iulian cand am inceput sa-l plimbam cu ea. Abia astept sa se incalzeasca sa iesim iar . Ma duc azi la Ikea, vrei turnul ala cu discuri?
Dymomo nici al meu nu stiu ce e ala nas etc, dar cred ca vrem noi prea multe de la ei. Ei fac mereu achizitii, doar ca in alt ritm decat vrem noi . Pupam Danutul
Tina ce mancacios ai tu acolo
Lili suna bine si budinca ta, o sa incerc si eu dar nu am habar daca meiul meu e decorticat au ba...
Mai, sper ca nu e vorba de canini inca, sper sa aiba si el o pauza. Si eu (desi m-as plange aiurea, ca doar la prima masea a fost cu scandal, in rest au iesit in liniste .
Felicitari pt maseluta, spor in continuare . Si somn adanc .
Gabitza merci de explicatiuni
Mihamora multa sanatate piticutilor. Sa vii cu vesti bune curand, da?
la fel si restul mamicilor cu puisorii bolnaviori
Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)
Ancutza_Bro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monis5 neata + Ancutza pfff, bine ca s-a trecut iritatia aia, ca urata mai era. Cu tricicleta e clar ca va sta agatata de ea, asa a facut si Iulian cand am inceput sa-l plimbam cu ea. Abia astept sa se incalzeasca sa iesim iar . Ma duc azi la Ikea, vrei turnul ala cu discuri? Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009) |
Neatza!
Da, il vreau
ps: azi voi fi in Iasi, deci daca iesencele vor vrea sa ne vedem, tot asa, pe la 4-5, le rugam sa dea un mesaj, un telefon
Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)
many_bani spune:
Buna dimineata,
Bine, azi dau eu , acum facuta. Sunt pe jumatate fericita, ieri am ajuns la dr. cu analizele lui Vlad, exceptand infectia urinara, dr. a zis ca arata foarte bine analizele lui si ca de mult nu a mai vazut asa rezultate bune. Nu luam fier, nu luam calciu, deci am avut dreptate sa nu-i dau fara analize . Ptr. infectia urinara am inceput cu augmentin si probiotice protectis (scumpe rau) sper sa scapam din prima tura.
Licu eu merg la clinica o data pe zi ptr. injectii si de 2 ori pe zi cand sunt eco+analize, insa merg la o clinica privata langa casa si nu este chiar rau. Despre plafon la retete compensat/gratuite si prin Buc. ii mai apuca criza, eu insa merg la o clinica privata, tot pe str. la mine, si indiferent de ce zi a lunii era ei au avut fonduri. Stiu si eu de la mama ce greu este prin orasele mai mici.
Lyly pe unde esti?
Raluci ce faceti? parca si voi vroiati analize sau ma insel?
Monis nu am vazut poze, dar inteleg ca Iulian se pregateste ptr. etapa urmatoare, junior cu patut pe masura
Am citit de fetitele accidentate, am mai citit si ce mamici suparate, obposite dar eu cred ca fac parte din statutul de mamica
Cam atat, ma duc sa incropesc un mic dejun obosit poate pacalesc pe cineva
Edit: Ancutzule sa stii ca eu kiwi suspectez de rele, cum mananca Vlad si nu sunt pe faza ca a facut kk, cum inroseste funduletzul. Pupam Sabinutza.
Monis daca este turnul in Ikea anunta si pe aici, noi am fost marti si nu era , poate nu era scos la raft
mami de Vlad (29.10.2009)