Prietene la bine si la greu - 103

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lidia74

Monis corectez lucrari. Am o gramada...

Lidia

iete la ea ce spor are

auzi mereu am fost invidioasa pe profi ca ei doar corectau ce scriam noi, si noi duceam greu-adica invatatu din sesiune Mereu imi ziceam..'pfii ce le pasa lor ca noi muncim cu zilele sa tocim foi si foi si cursuri intregi'

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput

Monis, executat, sa traiti!

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 9+ cu Iris/ul

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput

Lalu, am vorbit cu prietena mea de la Ieshi si nu stia exact cum se chema gradinita/cresa respectiva stia doar ca e nr.6 si e perete in perete cu Scoala Europeana T.Maiorescu, vis-a-vis de L. Dimitrie Cantemir. Sper sa iti fie de folos info.

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 9+ cu Iris/ul

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

Laura asa ziceam si eu cand eram studenta. Nu stiam cata munca e in spatele predarii a doua ore de curs. Te pupic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

Licurici sa stii ca eu nu ii invidiez pe profi.Sotul meu era prof de istorie cand am inceput relatia si a mai fost ceva timp si dupa.Era greu;lucrari,inspectii,lectii de pregatit,bilanturi,evaluari.
Acum e cadru militar si e mai nervos decat la scoala.Deci cum o dai tot nu e bine pentru nervi.Salariul in schimb e mult mai bun aici decat la scoala.

sarcina usoara Smara ,Licurici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cory_B spune:

Hello fetele,Long time no "see" ...dar nu apuc deloc sa intru pt ca job-ul asta imi ocupa tot timpul iar cand ajung acasa nici macar nu mai deschid laptop-ul...stau non stop cu iubirea mea mica si tot mi se pare putin...maxim 2 ore apuc pt ca apoi baitza si nani...offf. Dar recuperez in weekend cand stam lipiti Am tras o sperietura zilele trecute ca facuse un fel de iritatie la putulica, se inflamase f putin si se inrosire. Deja ma gandeam ca ne paste fimoza. Plus ca se maraia cand facea pisu si se tinea de ea. Insa am vb cu dr si mi-a zis ce sa fac. Am urmat intocmai indicatiile ei si a doua zi era ca nou Nu mai avea nici urma de roseata/inflamatie. Asa ca m-am linisit a fost doar o mica iritatie locala. (cauzele sunt multe: pampers, pisu acid, o scama ramasa acolo...)In rest suntem bine, alearga toata ziua, e asa vesel ca nu mai pot de dragul lui. Cand sun acasa de la servici zice mereu "mama mama mama" si ma topesc toata La pranz adoarme cu o bluza de-a mea in manutaLa capitolul "dintoci" avem gurita f "ocupata": sus i-au aparut pe ambele parti cam tot. Am fost uimita cand am verificat sus gingiuta si am simtit numai coltisori, pe toata gingia-stanga si dreapta. Deci sunt multumita ca desi i-au iesit atatea maselute a fost cumintel si fara simptome urate. Am o prietena care a decis sa se mute in Brazilia de pe timpul cand era graviduta in 4 luni (acum are o frumusete de baietel in varsta de 1 an si o luna) Imi place ca si-a schimbat total perceptiile si viziunea asupra vietii ,in general. Acolo pediatrii ii incurajeaza sa nu foloseasca absolut nici un medicament pt febra mai mica de 40 grade pt ca organismul este construit sa lupte si chiar necesar sa faca asta. Le recomanda multe sucuri de fructe si apa cu lamaie in astfel de situatii. Si inca ceva: o intreaba daca practica REIKI(nu dezvolt aici subiectul asta insa mie se pare interesanta practica, pt cei care cred in asa ceva) mai ales cand copilul este bolnavior. Nu mai zic ce alimentatie sanatoasa adopta pt toti,nu doar pt copilut. Ideea este ca acolo este alta lume/viata/alte perceptii...si imi plac. Ea are si un blog si mereu il citesc cu placere, am numai de invatat.Cam atat am reusit sa scriu,acum ... back to workRalu-tu cum esti? nici pe tine nu te-am mai citit de multisor Probabil, ca si mine, esti f busy cu job-ul si puiutul.Pt toate fetele...va pup cu drag, nu mai am timp sa nominalizez dar citesc cand apuc si imi pare tare rau de pataniile fulgusorilor bolnaviori offff...ii pup cu drag..iar pe mamici le incurajez sa fie tari si sa gandeasca optimist.M-am cam intins...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Neata fetele(neata ca noi abia ne-am trezit)
Am avut un vis frumos, mi-a zis tataia al meu(Dumnezeu sa-l odihneasca) ca voi mai avea un copil si ca i-ar placea sa-i pun numele Diana dc va fi fata sau Damian dc va fi baiat
sa fie oare un semn???

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea ( 6-oct-2009)

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lalu_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Lalu, am vorbit cu prietena mea de la Ieshi si nu stia exact cum se chema gradinita/cresa respectiva stia doar ca e nr.6 si e perete in perete cu Scoala Europeana T.Maiorescu, vis-a-vis de L. Dimitrie Cantemir. Sper sa iti fie de folos info.

Multumesc,Licurici
Am notat si informatiile pretioase de la Dymomo, doar ca atunci nu eram in stare sa spun 2 vorbe, asa ca-i trimit acum multe.Raceala lui Ari s-a agravat si in aceeasi noapte m-a apucat si pe mine o enterocolita cum nu am mai vazut, de mi-am dat si sufletul afara.Acum suntem mai bine amandoua, Ari e pe antibiotic si asteptam sa vedem ce ne spune medicul maine, desi la cum tuseste nu ma astept la vesti prea bune.

Pupam fulgusorii bolnaviori, sa le treaca repede . Iar pentru Maia si mami Biara o imbratisare in plus, tare greu trebuie sa le fie cu ghipsul.Sa treaca repede perioada asta si sa nu fie nevoie de operatie

Nu in ultimul rand, neata tuturor

Ancutza, eu trebuie sa ies putin din casa azi, daca se nimereste sa fie intalneala atunci poate trec sa va vad si poate si pe alti fulgusori pe care nu i-am mai vazut de mult. Iritatie am avut si noi cam la fel, de la kk sigur desi nu am lasat-o mai mult de 5 min cu el la fund (Ari presteaza in 2 reprize si asteptam finalul) si tot cu apa termala am spalat-o si eu dupa care am pus Bepanthen, ca noi ne intelegem bine cu gelul la tub mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Neatza la am1az
Am c1t1t s1 eu 1n goana calulu1 turbat ce at1 ma1 povest1t vo1 pe a1c1, dar ret1nut ma1 n1m1c, ma1 ales d1n cele poz1t1ve. Am ret1nut de fet1tele bolnav1oare, de care tare 1m1 pare rau, ma1 ales de Maya cu p1c1orul rupt . M-a pus s1 pe m1ne pe gandur1 treaba asta, ma1 ales ca sor1celul meu are toboganul ala de la Mos Crac1un, pe care 1l calareste non stop, sta sus de tot pe el 1n p1c1oare, dansand, facandu-s1 pa 1n ogl1nda s1 apo1 1s1 da drumul te m1r1 cum. Pana acum nu m-am 1ngr1jorat z1candu-m1 ca un cucu1 trece repede, dar se pot 1ntampla atatea s1 atatea...offf, sper sa nu ma1 pateasca n1men1 d1n astea.
Eu am fost absenta tare, d1m cauza laptopulu1, ma d1spera sa dau copy-paste la atatea l1tere s1 plus de asta mama e 1nca la m1ne. A avut durer1 de d1nt1 1ngroz1toare s1 s-a apucat sa 1s1 lucreze la d1nt1 a1c1. put1nul t1mp pe care 1l aveam l1ber, mergeam cu ea la dent1st.
Am s1 o veste buna, pentru m1ne s1 pentru sor1cel: pe 7 feb soseste tat1 stef1 acasa , asa ca avem un amr m1c, m1c de tot, 1ar eu sper sa apuc sa ma aranjez put1n 1na1nte sa v1na el, ca dupa aceea sper ca vom pleca put1n pr1n tara, tot1 3, sa ne regas1m s1 nu o sa ma1 am t1mp.

Pup1c1 la toata lumea!

Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:

DOMINIC ANDREI
(26/10/2009) si a lui tati Stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Unde vad s1 eu poz1c1 cu noul patut al lu1 sant1ago?? e t1mpul sa trecem s1 no1 la etapa jun1or la patut s1 poate ma 1nsp1r put1n de la patutul lor, ca nu sunt hotarata 1nca ce s1 cum.
Dom1n1c deja escaladeaza patutul s1 d1n 1nter1or s1 d1n exter1or, parca ar f1 sp1der man, asa 1l urca, avand 1n vedere ca e patut d1n ala cu plasa, nu ma asteptam sa se poata cocota pe el de jos 1n sus, dar 1nca o data ne-a surpr1ns.

Mergi la inceput