Liceul international de informatica Dristor

Liceul international de informatica Dristor | Autor: andreaj

Link direct la acest mesaj

Am si eu un baiat clasa aIVa si din a Va as dori sa-l mut la ICHB, dar, desi toata lumea lauda acest liceu, am auzit ca profesorii sunt slabi, ca nu se preda toata materia obligatorie din manuale, ca uneori nu se fac ore, ca mai ales din clasa a VI elevii raman mult in urma programei scolare si din aceasta cauza apar rezultatetele slabe la evaluarile nationale si tot din acesta cauza, desi esti la 'privat' si platesti taxa, ajungi tot la meditatii acasa.

O zi buna si multumesc anticipat pentru raspuns!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alba_ca_zapada spune:

Eu am rude care au fetita in clasa a VIII-a la ICHB.
Initial, clasele I-II a fost la o scoala considerata de top, dar copilul nu a facut fata.
Ulterior a mers clasele a III-a, a IV-a si a V-a la o scoala modesta de cartier. Din pacate nici aici nu a dat randamentul scontat si dupa ce au vazut ce note a luat in clasa a V-a, membrii familiei au hotarat ca sa o mute la o scoala cu plata, unde sa ia niste note care sa nu o lase pe-afara cand se inscrie pentru admiterea la liceu.
Acum sunt linistiti.
Trage tu concluzia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

ICHB merita cu adevarat pentru clasele de liceu.
Acolo se vad intr-adevar rezultate notabile de cateva generatii, in special la matematica/fizica/informatica la concursuri nationale si internationale.

Pentru gimnaziu insa prestatia este mediocra, daca consulti site-ul de admitere de pe edu.ro vei vedea ca au rezultate slabe la testarile nationale, cu mult in urma fata de multe, multe scoli de stat din Bucuresti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreaj spune:

Va multumesc Lala_D si alba ca zapada pentru informatii.
In primul rand ma interesa aceasta scoala pentru ca se invata dimineata si auzisem ca formeaza clasele pe baza unor teste, deci erau sanse sa gasesti si copii care vor sa invete ceva.
Stiti cumva vreo scoala/ colegiu unde se invata dimineata in zona Piata Alba Iulia?

Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CameliaBianca spune:

Eu am inteles ca rezultatele exceptionale de la liceu se datoreaza faptului ca ei ofera burse premiantilor la nationala si unii accepta sa le devina elevi.

Mergi la inceput