Dovleceii cresc cu spor!(sept-oct 2009) *8*
Raspunsuri - Pagina 6
Ioanna81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laura78nico Buma fetelor! Ioana nu cred ca este bine, sfatul meu este sa mergi la doc.Si felicitari pt Carol. Din pacate vestile de la noi nu sunt bune:Mihaita stranuta si ii curg lumanarile, temperatura38, pplangacios, si lista poate continua Ramona ma inebuneste, nu-l lasa deloc...asa ca sa nu intrebati de mine daca dispar...plus pe mine ma doare in gat. Cred ca o iau razna si multa sanatate Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007 |
Laura, stiu ca nu e bine dar ce sa fac? unde sa ma duc? nu mai stiu nici un ginecolog si asta mi-a fost recomandata
imi pare tare rau ca iar e bolnavior Mihaita. te inteleg ca esti cu nervii intinsi
Ioana si Carol Ioan fac Trazbātii
Danuta1979 spune:
Laura, calm, nu o lua razna:) Trec ele toate si o sa fiti cu totii sanatosi si fericiti:)
Ioana, nu ai fost la controlul de 6 sapt? Nu-i bine.. Ar fi bine totusi sa mergi la un contrl de rutina. Cat despre durutul ovarelor, sa nu fie vreo raceala ceva, habar n-am.
Si la mine ciclul arata altfel dupa nastere. Inainte ma tiea 7-8 zile si era 3-4 zile cu dureri mari de lua calmante, plus sangerare abundenta. Dupa nastere ma tine 3-4 zile maxim si cantitativ de bun simt si dureri doar din cand in cand si asta maxim in prima zi. Deci la mine e de bine:)
Ioanna81 spune:
Danutza nu e durere de raceala. este strict legata de menstra. apare doar in prima zi a menstrei din fiecare luna.
o sa caut un ginecolog sa ma duc sa ma vada, dar unde?
Danuta1979 spune:
Ti-as recomanda dr. cu care am nascut eu dar e cam scump (200 sau 300 lei/consultatie)si nu stiu daca pt. ce-ti trebuie tie merita banii.
Eu mai mergeam la medicover in Victoriei (am abonament acolo) si doctoritele sunt chiar ok. M-am uitat acum pe site si vad ca costa 107 lei /consult. E f civilizat si curat. Daca te intereseaza iti poti face programare. Vezi detalii pe site-ul Medicover. Daca vrei pot sa verific cand e loc si la ce dr. caci am cont si am acces la aceste date.
Danuta1979 spune:
Mai exista varianta clasica cu trimitere de la medicul de familie si mers la policlinica. Dr. de familie te poate directiona spre o policlinica apropiata tie. Cred ca e mai ieftin (nu cred ca e gratis) dar e cu stat la coada si asteptat.
Ioanna81 spune:
multumesc Danutza ma uit acum sa vad ce si cum
iuliapapusa spune:
Buna seara mamici dragi.Ce faceti?
Ioana imi cer scuze ca nu am intrat de ziua ta sa-ti urez "La multi ani cu sanatate! Multa fericire si toate visele sa devina realitate!Tot binele din lume familiei tale!"
Ca sa ma compensez iti dedic melodia mea preferata si de suflet cu care tocmai ma rasfat in acest moment
http://www.youtube.com/watch?v=EkHTsc9PU2A
Sper sa-ti placa macar pe jumatate cat o iubesc eu
Cat despre control, nici eu nu am mai fost decat la scos de fire.
Am vazut ca a schimbat "decorul" forumului dar merge foarte greu.
Va pupilez si sunt in preajma.
de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta
"Am nascut copii in lumea asta intunecata pentru ca aveam nevoie de lumina pe care numai un copil o poate aduce."Liz Armbruster
"Petrecem primele 12 luni cu copiii nostri pentru a-i invata sa merga si sa vorbeasca , iar urmatoarele 12 luni spunandu-le sa stea jos si sa taca."
Ioanna81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iuliapapusa Cat despre control, nici eu nu am mai fost decat la scos de fire. |
multumesc
firele mi le-am scos singura
x_ggg spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ioanna81
multumesc firele mi le-am scos singura ****************************************************************** Ioana si Carol Ioan fac Trazbātii |
Ioanna, esti .
Danuta1979 spune:
Buna dimineata
Noi iar am dormit rau si a mea iar face caca apos si verzui. Si la voi face caca asa cand ii dor dintii? Caca asta o irita ff rau aproape pana la sange. Sotul zice ca are ceva la stomac dar mi-e geu sa nu asociez acest caca puturos si apos cu statul ei cu mana in gura.
La voi cum e?