Dovleceii cresc cu spor!(sept-oct 2009) *8*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Neata din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Am reusit sa dormim si noi, cu doar 2 treziri de realimentare, de la 22 la 8.

Imi dau seama ca trebuie sa il mai stimulez si eu pe Rares, am cunoscut un copilas de 1 an si 6 luni care numara pana la 5: unu, do, tei, papu, cici. Super,super dragalas! Nici la capitolul jucarii nu stiu ce sa ii mai iau, noi cam suntem consemnati in casa, iesim fff putin, e frig groaznic si ne plictisim, ne enervam... idei de jocuri, de stimulare pentru todleri...aveti??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Neata,

Cata ai fost super tare cu acel mesaj ca sa treci pe pagina urmatoare.

Uite, stiu ca a fost mai demult postat pe forum urmatorul www.activitaticopii.ro/jocuri_12_24_luni" target="_blank">site pt copilasi. Sper sa te ajute.

Cat despre stimulat... pai si la noi e tare greu. Cum ar putea el sa recunoasca sau sa imi arate vreun animal daca nu are rabdare nici macar sa deschid carticica. Cum sa faca el ceva daca e atat de agitat incat nu raspunde nici cand il strig? Cum as putea sa ii citesc eu povesti daca el vine si imi smulge cartea din mana si o arunca cat colo. Si lista poate continua. Rares al meu nu face mai nimic. Oricum, am decis sa nu imi bat capul pt ca asa este el. Ma joc cu el cat pot, ii vorbesc cat pot, incerc sa comunic cu el cat pot si sper ca restul vor veni de la sine.

Cu toate astea, am vazut ca e tare vesel si plin de viata daca are copilasi in preajma. La noi cred ca asta pare a fi solutia pt dezvoltarea lui. Astept vara sa socializam mai mult.

Stiu ca nu te-am ajutat prea mult dar ceea ce vroiam sa zic de fapt este ca fiecare copil este unic si ca la un moment dat toti vor face de toate, doar ca fiecare le va face in ritmul propriu, indiferent de dorintele noastre.

Laura sanatate multa Ramonei. Nu imi vine sa cred ca iar o trageti. Baga vitamina C la greu in copilasi. Eu am observat ca asta e salvarea la Rares.

Ioana inseamna ca ai avut o zi de neuitat datorita lui Carol. Lasa ca e bine si asa. Cel putin nu te-ai plictisit.

O zi minunata tuturor. Noi ne pregatim de masa si apoi o tura de mers afara.

Monica mami de Rares dragalas (16.10.2009)
Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

heloooooooooooooooooooooooooo

mai, multumita lui fii-miu, adorm maxim la 10 jumate seara sunt old baba

si azi am si invadatorii lunari dupa ce am nascut in prima zi de menstra ma cam dor ovarele inainte?! nici nu stiam ce-i aia durere menstruala

Ioana si Carol Ioan fac Trazbātii

Mergi la inceput

azi dimineata Carol a stat fara scutec vreo 2 ore . l-am pus pe olita din cand in cand, a facut pipi si tot asa . mi-a fost teama sa il mai las fara mai mult timp

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

heloooooooooooooooooooooooooo

mai, multumita lui fii-miu, adorm maxim la 10 jumate seara sunt old baba

si azi am si invadatorii lunari dupa ce am nascut in prima zi de menstra ma cam dor ovarele inainte?! nici nu stiam ce-i aia durere menstruala

Mai sa stii ca si eu tot cam pe atunci incerc sa-l adorm si sa dorm si eu. Pacat ca Rares e ceas cu cuc si da ora exacta din ora in ora. Cateodata se mai deregleaza si mai suna si din jum in jum de ora.

Cat despre ovare pai eu la inceput, dupa nastere, nu ma durea nimic. Bine asta dupa 5 luni cand mi-a venit. Dar de vrei 4-5 luni asa am dureri si cand nu sunt in perioada aia. Mai rau e ca o luna tine 2 zile alta tine 7. Cred ca se impune un control ca nu se mai poate dar tot nu gasesc timpul necesar.

Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

azi dimineata Carol a stat fara scutec vreo 2 ore . l-am pus pe olita din cand in cand, a facut pipi si tot asa . mi-a fost teama sa il mai las fara mai mult timp

Bravo Carol.

Pai la ce temperaturi am eu in casa....cred ca ar face pisu peste tot de frig. El oricum nu sta pe olita nici imbracat asa ca... inca o data: BRAVO CAROL!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

buna, fetelor!

ioana, ai baiat mare . al meu nici nu vrea sa stea pe ceva (pat, scaun) nu mai zic de olita. e un vis deocamdata.

probleme menstruale am si eu. in primele 2 zile consum 6-7 tampoane always de noapte. n-am patit niciodata asa ceva. si nu sunt la prima nastere. o sa merg si eu la control, la clinica doris, ca acolo e doctorita mea.

monikus, eu ma duc la banca in general pe la 14, asa ca piciul tau sigur doarme la ora aia. o sa vad cum pot sa plec mai tarziu sau mai devreme ca sa ne vedem.

mey, copilul meu cel mic nu mai papa de mult noaptea. se trezeste doar cand amorteste ca ii e lene sa se intoarca si cand vrea apa. asta 10 secunde. cand va aud pe voi ca alimentati noaptea... mi se pare basm. eu n-am avut asa probleme cu nici unul dintre copii.

revin mai incolo...

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

multumim

voi stiti ca eu nu am fost la control deloc-deloc dupa nastere? doctorita mea era sa ma lase balta la nastere, din cauza ei am facut cezariana si m-a si cusut mai strans intr-o parte... asa ca am zis pas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Buma fetelor!

Ioana nu cred ca este bine, sfatul meu este sa mergi la doc.Si felicitari pt Carol.

Din pacate vestile de la noi nu sunt bune:Mihaita stranuta si ii curg lumanarile, temperatura38, pplangacios, si lista poate continua
Ramona ma inebuneste, nu-l lasa deloc...asa ca sa nu intrebati de mine daca dispar...plus pe mine ma doare in gat. Cred ca o iau razna

si multa sanatate

Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput