Dovleceii cresc cu spor!(sept-oct 2009) *8*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Astazi 11.02.2011 s-a nascut bebe Marco Andrei la ora 12.07. Are 3,390 kg si 49 cm. Sunt bine amandoi. Multumesc Abramburika pt ca de la ea am preluat datele.

Dana refacere rapida, bebe mancacios si sa vii sa ne dai vesti bune cand o sa poti. Felicitari.

Monica mami de Rares dragalas (16.10.2009)
Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind.

Raisa are nevoie de ajutorul nostrul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

hey, am nimerit bine, se pare:

HAI DANANGIE!! OPERATIE USOARA!!

MOnikus, multumim ca ne tii la 220

cu bataia nici eu nu sunt de acord...pt ca stiu ca se poate si altfel... eu am fost in cealalta categorie, care n-a primit o palma ever, deci, se poate...

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monikus

Astazi 11.02.2011 s-a nascut bebe Marco Andrei la ora 12.07. Are 3,390 kg si 49 cm. Sunt bine amandoi. Multumesc Abramburika pt ca de la ea am preluat datele.

Dana refacere rapida, bebe mancacios si sa vii sa ne dai vesti bune cand o sa poti. Felicitari.

Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind.

oops, too late...majorete, back to rest

REFACERE USOARA DANANGIE!si un buchet de pt mamica curajoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80

Citat:
citat din mesajul lui monikus

oops, too late...majorete, back to rest

REFACERE USOARA DANANGIE!si un buchet de pt mamica curajoasa!

It's never too late. O sa aiba nevoie de ele cand ajunge acasa cu 3 copilasi. Are curaj nu gluma. Pe mine ma apuca tremuratul cand ma gandesc dar cred ca e minunat totusi sa ai casa plina de copii care sa tipe, sa vorbeasca, sa rada toata ziua. Cred ca iti fac viata mai frumoasa.

Un buchet de si de la mine pt proaspata noastra mamica a celui de-al 3 lea copilas.

LE. Ma bag sa fac capitol nou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dovlecimia spune:

Veniti cu mic cu mare la Petrecerea lui Marco

Monikus

Mergi la inceput