Strumfi si prichindei iulie-august 2011 (14)
Raspunsuri - Pagina 2
corry_28 spune:
Pup burticile
Am revenit sa povestesc ce noutati mai am despre mancarimile de piele.M-a pus dr sa fac niste analize de ficat.Au iesit ok si mi-a spus ca o sa iau Claritin, dar din saptam 16. Deci "scarpinare placuta"Ma ung seara cu ulei de masline, iar dimineata cu o crema de corp si mi-au disparut aproape de tot.
Referitor de analizele facute la medlife, mi-a iesit la urocultura stafilococul auriu.M-am speriat, am repetat si mi-a iesit negativ.In rest ma simt excelent: nu am greturi, ameteli, pofte, dureri,si...nici nu m-am ingrasat
Fetelor, eu mi-as dori sa nasc normal, dar cred ca in sarcina gemelara este mai greu.
Eu am facut de trei ori pana acum .Dr mi-a spus ca daca ma doare burta, sa stau cuminte.Mie imi este frica de mor, iar sotul este foarte incitat de marimea sanilor.Deci...duc lupte de lamurire
Burtocika, daca imi permiti un sfat, iti propun sa vb cu medicul care te consulta la Medlife sa-ti recomande pe cineva cu care sa nasti.Eu asa am facut si voi merge pana pe la 26 saptamani la Medlife, iar apoi voi merge la Filantropia.Nu vor fi probleme, deoarece doctorii sunt prieteni!
AlinaOprea, iti urez succes.Daca nu sunt indiscreta, de ce ti s-a recomandat acest cerclaj?
Babyblue, mai esti umflatica?Eu nu am mai fost la eco de mult, iar urmatoarea eco o am pe 14 febTe pup
Va pup pe toate, si nu pot sa cred cat am avansat: de la aflarea sexului, la miscarile fluturasilor.Mai avem un pic
10+cu si
gheveronica spune:
buna fetelor
eu am facut ieri amnio...nu a fost dureros deloc..anestezie locala xilina..in cateva secunde s-a extras lichidul..tot timpul am vazut pe monitorul ecografului ce se petrece..dr mana foarte usoara..asteptam rezultatul maine sau luni pt fish si peste 2-3sapt la cariotip...acum ma simt bine,ieri am stat mai mult la orizontala preventiv...
apropo nici mie nu mi-a fost usor sa fac amnio..a fost greu de luat o decizie..si nu ma impac cu gandul ca ar putea avea ceva ...
(mutatia 677 stare heterozigota 1sarcina naturala pierduta 7sapt 3IA nereusite.)fiv1 2010 promed system reusit
sapt 17+ cu
multumesc doamne
Ireth spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gheveronica apropo nici mie nu mi-a fost usor sa fac amnio..a fost greu de luat o decizie..si nu ma impac cu gandul ca ar putea avea ceva ... |
dar de ce ai ales sa faci amniocenteza? exista ceva suspiciuni ca nu ar fi totul in regula?
12+
babyblue spune:
buna fetelor!
gheveronica, bravo, ai fost f curjoasa sa stii!
corry, da, m-am mai dezumflat la fata, dar am inceput realmente sa ma ingras la burta. adica sa se vada burtika. la kile, am luat un kg doar. dar burta incepe sa se vada si nu ma mai cuprinde nimic.
legat de amor, noi dupa sangerarea aia am stat cuminti. morti de frica si de remuscari.
sotul rezista cu stoicism, desi ma mai jumule prin casa cand ma prinde, incantat fiind de sanii mei de acum, mai ma pipaie ici colo...eu insa am un chef de amor cum ii e cainelui a linge sare.:))) si inainte eram focoasa rau, dar acum, sunt ca o maicuta. si dc mi-ar da voie dr sa fac, nu stiu, dar eu n-am chef deloc, deloc. si auzisem ca sarcina iti da niste hormoni si stari, da de unde..in cazul meu nimic.:)))
eu care n-am avut pana acum greturi, acum am zilnic. sunt cam pe invers. aa si fac pipi des. ca mi simt burta umflata. in rest, incep sa iau proportii la burtika. de la 53 de kile am ajuns la 54 si sper sa ma opresc la 60 pana la final. stiu ca suna drastic, dar dc nu mi propun un target, ma fac de 100.
_
Babyblue va pupa pe toti!!
11+
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.
gheveronica spune:
Ireth am facut amnio pt ca mi-a iesit la DD trisomia 21 1/246(normal la varsta mea 1/250) dar mai mult pt ca am 36 de ani si riscul este mai mare la femeile peste 35 de ani...am vb inainte cu 2 geneticieni care imi sunt si prieteni..
(mutatia 677 stare heterozigota 1sarcina naturala pierduta 7sapt 3IA nereusite.)fiv1 2010 promed system reusit
sapt 17+ cu
multumesc doamne
Ireth spune:
Mie nu mi se pare o diferenta mare... oricum, multa bafta, sunt sigura ca o sa fie bine!
12+
Ireth spune:
Babyblue, citind ce ai tu scris la semnatura, imi aduc aminte de povestea unei prietene, care tocmai face acum 36 de ani. A incercat sa ramana insarcinata prin toate metodele posibile, culmea era ca si ea, si sotul, perfect sanatosi. Adica nimeni nu gasea o cauza, de ce nu pot sa faca copii.
Cand a facut 35 de ani, a zis gata, mai fac o ultima incercare si renunt. A incercat o fertilizare in vitro la o clinica din Viena. Nereusita. I-au spus atunci ca are sanse de 5% sa ramana insarcinata, ceva cu ovule prea batrane, nu mai stiu...
Cert e ca s-a resemnat...atat cat poti sa te resemnezi intr-un asemenea caz. Asta a fost in februarie anul trecut. In aprilie a ramas insarcinata pe cale naturala
Parerea mea este ca a fost un blocaj psihic, atat de mult isi dorea un copil incat s-a auto-blocat pe ideea ca TREBUIE sa raman insarcinata... nu stiu daca are sens ceea ce spun, dar eu asa simt. In momentul in care s-a resemnat, s-a "deblocat", si a reusit
Acum are o mandrete de fata, sa-i traiasca!
Cateodata ma minunez ce poate face psihicul asta... te poate imbolnavi si te poate scoate din orice boala!
12+
v_florina spune:
Voiam sa raportez, asa, ca fapt divers, ca eu nu mai mancam mere de vreo 10 ani. Efectiv nu mi-au mai placut. Ce mananca fata de cand este insarcinata? Mere, multeeee mere! Cate 2-3 pe zi!
_
10+
Ireth spune:
aoleu, ce te invidiez... mi-e o pofta de fructe de mor - nu pofta de sarcina, ci pur si simplu pofta din cauza faptului ca nu am mai mancat fructe de 3 luni. Dar nu pot sa mananc nimic, mai ales mere si portocale... ma balonez instant si vomit totul in 10-15 min
12+