Strumfi si prichindei iulie-august 2011 (14)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ireth

La apel si eu Buna dimineata!
Pufi, ce mai faci cu sefa ta? tot te oropseste?

12+

are zile si zile.......incerc sa o ignor cat pot si sa raman cat mai cerebrala astfel incat sa nu ma enervez. Nu-mi era frica ca ma da afara, nici nu are cum in coditiile actuale ale legii, doar ca este o persoana foarte dificila si foarte frustrata pentru ca desi are 42 de ani nu are de cativa ani buni nicio relatie si nici copii(desi poate)......are niste idei fixe legate de oricine doreste altceva decat cariera si actioneaza in consecinta . Intr-un fel o compatimesc insa cand are loc cate un incident.......vad negru in fata ochilor

viitoare mami de strumf nazdravan
17+ Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

si ce era cel mai important..........OMIBABA

La multi ani cu sanatate si multa fericire si bineinteles bebe sanatos si voios

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

gata, am activat optiunea, nici nu vazusem ca era pus automat pe OFF.
deci mailul + parola, te rog! multumesc!

Pufi, iti dau un sfat pe care, din pacate, nici eu nu-l pot urma 100%: NU TE ENERVA, ca face rau copilului.
Stiu, usor de zis, greu de facut. Azi dimineata am vorbit cu un dobitoc jumatate de ora la telefon + imbecila de secretara/amanta, si mi-a crescut tensiunea la 20 cred. Pur si simplu nu am putut sa ma calmez, atatia cretini pe lumea asta parca n-am vazut de cand m-a facut mama!
Evident, conteaza si tipul de job pe care il ai, ca si de acolo vine tensiunea, stresul. Eu incerc sa nu pun la suflet, incerc sa nu ma consum, merg pe principiul ca nu iti face nimeni statuie daca mori la datorie, dar nu imi iese de fiecare data.

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaruxi spune:

Omibaba, multa sanatate, sa duci cu bine sarcina la termen si sa ai un bebe de nota 10!

Maria (27 nov. 2007) si 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Merci frumos Laura !!!

11 + ........ cu

Bebe

Mergi la inceput

da ireth, la teorie sunt foarte buna insa cand vine sa pun in practica , stiu ca nu-mi va ridica nimeni statuie insa asa mi-e firea, depun suflet in tot ce fac si asta e principalul motiv pentru care ma consum aiurea.

Dar am o teorie si sunt sigura ca dupa ce va veni bebe pe lume, prioritatile mele vor fi 100% altele si sigur si atitudinea fata de lucrurile neimportante .

Mai am putintel pentru ca desi nu planuiam o sa-mi iau concediu prenatal la 7 luni si mi-am lasat si o groaza de zile de concediu legal astfel ca de pe 28 martie nu mai vin la munci.........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:

gata, am activat optiunea, nici nu vazusem ca era pus automat pe OFF.
deci mailul + parola, te rog! multumesc!

Pufi, iti dau un sfat pe care, din pacate, nici eu nu-l pot urma 100%: NU TE ENERVA, ca face rau copilului.
Stiu, usor de zis, greu de facut. Azi dimineata am vorbit cu un dobitoc jumatate de ora la telefon + imbecila de secretara/amanta, si mi-a crescut tensiunea la 20 cred. Pur si simplu nu am putut sa ma calmez, atatia cretini pe lumea asta parca n-am vazut de cand m-a facut mama!
Evident, conteaza si tipul de job pe care il ai, ca si de acolo vine tensiunea, stresul. Eu incerc sa nu pun la suflet, incerc sa nu ma consum, merg pe principiul ca nu iti face nimeni statuie daca mori la datorie, dar nu imi iese de fiecare data.

12+

inca nu e activata, trebuie sa iti apara cu rosu PM deasupra mesajelor tale. deci ... mai stam

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si 16+
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

grea de cap mai sunt cateodata sper ca e din cauza sarcinii, si sper sa nu fie definitiv si irevocabil!
gata, s-a rezolvat, eu bifasem altceva

Pufi, 28 martie?? aoleu, ce te invidiez!!!
Eu am impresia ca o sa lucrez si in timpul concediului acolo, cat sa nu uit meseria....

Vreau sa va intreb din timp ce faceti cu vergeturile, cele care au mai avut sarcini... cu ce le combateti? creme? uleiuri?

12+

Mergi la inceput

Citat:

Eu am impresia ca o sa lucrez si in timpul concediului acolo, cat sa nu uit meseria....

Vreau sa va intreb din timp ce faceti cu vergeturile, cele care au mai avut sarcini... cu ce le combateti? creme? uleiuri?

12+

eu lucrez de 8 ani la firma asta deci nu cred ca o sa uit curand .

Pentru mine e prima sarcina insa eu din cand in cand ma dau cu ulei de masline amestecat cu ulei de susan si ulei de morcov pentru vergeturi, pana acum n-am dar e devreme sa ma pronunt ca nici burtica nu e mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:

grea de cap mai sunt cateodata sper ca e din cauza sarcinii, si sper sa nu fie definitiv si irevocabil!
gata, s-a rezolvat, eu bifasem altceva

12+

trimis PM

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si 16+
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

Mergi la inceput