Strumfi si prichindei iulie-august 2011 (14)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

La multi ani si din partea noastra Omibaba......sanatate multa si un bebe mancacios si neplangacios

11 + ........ cu

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

La multi ani, OMIBABBA !

Pentru constipatie - ce a functionat foarte bine la mine (care aveam probleme mari, stateam si o saptamana fara ) a fost:
- un pahar de apa dimineata pe stomacul gol, cu jumatate de ora inainte de micul dejun; a coincis si cu un complex de vitamine B, pe care l-am luat pt par, nu stiu exact ce m-a rezolvat
- am renuntat la painea alba, am inlocuit-o cu paine de secara/graham/integrala; pe verificate, cum mananc cateva zile paine alba, cum ma constip.

In alta ordine de idei, fetele care mai luati utrogestan pe cale vaginala, ati observat cumva o inrautatire a starilor de greata + dureri de cap + ameteli de cand luati ? Eu am inceput sa iau de vreo saptamana, de cand mi-a descoperit o dezlipire de placenta, si aproape imi trecusera greturile, cand de vreo 2-3 zile m-au apucat din nou, plus o stare nasoala de sfarseala si ameteala de care n-am mai avut inainte ... Si sunt deja in 13 saptamani ...

12+
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Omibaba, la multi si fericiti ani ! Multa sanatate si tie (voua) si bebelusului!

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 17+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

Cu constipatia... moderat. Adica am, dar nu foarte rau. Sper ca e ceva trecator. Inainte sa raman insarcinata mancam in fiecare dimineata la birou un iaurt+o banana. Acum nu prea imi mai permite sarcina, iaurtul nu il mai suport. Dar inainte combinatia era foarte buna.
Eu vreau sa va intreb cum stati cu foamea, pentru ca eu ma trezesc noaptea din cauza ca mi-e foame. Si dimineata, la 6, 6-30 sunt treaza, vreau nu-vreau, din cauza ca stomacul meu bolboroseste. Si daca nu mananc, ma ia o durere de stomac, si o greata, ceva de nedescris.
Problema la mine e ca nu am pofta de nimic, asa ca de fiecare data cand mi se face foame nu prea pot sa mananc... e un paradox, stiu!

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

omibaba
Apropo de constipatie, eu am avut probleme pana am inceput sa iau fier, CULMEA, se pare ca sunt cam sucita, functioneza pe dos. Dar nu pot sa fiu decat multumita.

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Fetelor ,

este secret aceea parola ?

11 + ........ cu

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

si eu astept parola, vreau sa vad minunatiile de mancare

12+

Mergi la inceput

Ireth nici eu nu am pofta de mancare si nici pofte si de greturi si varsaturi am scapat de ceva timp. Dar nu e timpul pierdut vine si foamea. La mine primele simptome de sarcina, inainte de intarziere au fost insomnia si pipi des, le am in continuare. Dar eu drept sa spun m+am bucurat pana si de rau, insemna ca sarcina merge bine. La cea pe care am pierdut+o nu aveam greturi si mancam ca sparta. Am si pus ceva pe mine atunci, eu care o viata m+am luptat sa nu slabesc prea rau.
Cred ca s+a trezit bebe

16+

Mergi la inceput

Si eu vreau parola

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ireth

si eu astept parola, vreau sa vad minunatiile de mancare

12+

activeaza-ti PM, pentru a primi mesaje private.
da, parola este oarecum secreta , este pentru membrele acestei odisei.
dar, daca nu ati primit-o ceva mai devreme, inseamna ca nu a fost timp.

Arianna_M, mamutz aveti PM.

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si 16+
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

Mergi la inceput