Strumfi si prichindei iulie-august 2011 (14)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilida spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisssa_ana

va recomand filmul:"the business of being born" il gasiti pe youtube.Cred ca am mai amintit de el,dar nu erau asa multe fete.

Draga Lissa, mii de multumiri pentru filmulet! Explica impartial cum spitalele si asiguratorii fac presiuni astfel incat timpul acordat unei gravide sa fie minim (si implicit costurile)
Si de aici umflatul cu droguri, chinurile si operatiile aferente, stresul mamei si al bebelusului. Tie iti prezinta procesl ca avantajos, pe cand totul se reduce pentru ei la...BANI

Fetelor, merita sa cautati filmul pe youtue, are doua parti.

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Ilida multumesc pentru sfat. Am intrat si am vazut bunatatile facute de Lisssa. Eu intram din greseala pe picasa si am crezut ca acolo sunt pozele.

Lisssa ohhhh!!!! Cat timp ti a luat sa faci toate alea? Va plac mult ciupercile din cate vad. Cu ce au fost umplute cipercile la cuptor? Eu nu mi mai amintesc de cand nu am mai avut asa ospat!!

In legatura cu nasterea normala sau cezariana, nu stiu exact cine crede ca pe acest site se acuza, sau se arata cu degetul!!! Fiecare isi spune parerea si nimeni nu arata cu degetul!!!!

MHegarty
TestPozitiv

Cu ajutorul bunului Dumnezeu, sunt 15+ cu Imogen Tara 13saptamani si 2 zile
Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul acestor minunate clipe in burtica la mami.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Ma duc si eu la nani, ca de maine iar la servici si trezitul foarte de dimineata!!! V am pupat!!

MHegarty
TestPozitiv

Cu ajutorul bunului Dumnezeu, sunt 15+ cu Imogen Tara 13saptamani si 2 zile
Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul acestor minunate clipe in burtica la mami.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

buna dimineata burtici,

imi pare rau pentru burticile care sunt bolnavioare si nu ne simt bine, va doresc multa sanatate sa scapati de raceala si de greturi . Eu multumesc lui Dumnezeu am avut o sarcina extrem de usoara fara greturi si dureri....sper sa fie bine pana la capat.

Va doresc o saptamana minunata in care sa va simtiti bine toate .

viitoare mami de strumf nazdravan
17+ Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

La apel si eu Buna dimineata!
Pufi, ce mai faci cu sefa ta? tot te oropseste?

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Neatza burtici ,

as vrea si eu parola la contul comun , vreau sa vad si eu bunatatile

Multumesc

11 + ........ cu

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lushk spune:

LA MULTI ANI, omibaba!
Sa fii sanatoasa, sa ai o sarcina usoara si un BB frumos si sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lushk spune:

`Neatza!!! pe la pranz
Ma laudam ca am scapat de greturi...n-am scapat. Azi zici ca m-a lovit trenul. As iesi un pic la aer dar e foarte frig...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

la multi ani, OMIBABA!!!

_

Babyblue va pupa pe toti!!
11+
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

la multi ani Omibaba, sa fii sanatoasa, si tu si bebe, si sa ai parte de o sarcina usoara!

12+

Mergi la inceput