LMA Luana!! Ghiocei de Martie-Aprilie***301***
Raspunsuri - Pagina 17
mababei spune:
La multi ani, Luana ! Sa fii sanatoasa iar viata sa-ti harazeasca numai bucurii!
Ayla
Anaan, imi place foarte mult nuanta si cum te prinde! Pupam Andreiul si speram sa veniti cu vesti bune de la pediatru! Iar la tine, sper sa nu se mai repete episodul vomitacios! Si noi abordam stilul "canal" in pozele noastre.
Ilinca, dupa umila mea parere de profana nevopsita, eu cred ca o nuanta o tzara mai deschisa te-ar fi pus in valoare mult mai bine. Oricum iti sta bine!
Abia astept s-o vad si pe Ina- aramia!
Felicitam Broscu' pentru (auto)intarcarea suzetoasa! Si pentru "cocoio"!
Floric, multumesc! Esti o scumpa, da' nu-i chiar asa!
Manuela77 spune:
La multi ani Luana!!!
Sa ai o viata frumoasa si sa-ti bucuri parintii prin tot ceea ce faci!!!
Pupici si de la noi!
mababei spune:
Sanatate lui Vladimir!
Diana, ma bucur ca si-a mai revenit Mutzu! Tare a mai tras-o bietul de el pentru fiecare dintisor! De tine ce sa mai zic, te admir ca mereu gasesti resurse pe care le folosesti numai in interesul puiului tau chiar daca uneori asta te lasa pe tine epuizata! Sper sa iasa cat mai repede dintosii obraznici!
Olishka, of, alta incercare si la voi! Poate n-o fi totusi caz de operatie! Pupam iepurasul!
Ela78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Pisik06 Seara buna! Mai fetelor, imi faceti pofta de slabit, dar vointa inca nu a poposit la mine. As avea si eu de slabit vreo 5 spre 7 kile (nu's hotarata). Eu cel mai bine am slabit cu regimul Weight Watchers (de fapt singurul cu care am slabit ever, dar am si avut vointa). Acum insa nu stiu daca as mai avea nervi de numarat puncte, desi atunci imi intrasera in sange, stiam si noaptea daca ma trezeai cate puncte are un aliment ELA. La gradi nu am intrebat, dar nu cred ca am avea loc. Mai am de vazut un loc de joaca cat de cat mai ok la pret (adica ma duce la vreo 12 mil cu totul, tot e enorm, dar macar nu e 20), dar mai atrasa sunt de varianta acasa. Am si facut planul: sambata dimineata cu doi baietei ai unor prietene de ale mele carora le convine sa vina dimineata din varii motive, sambata dupa amiaza cu gasca si inca cativa copii (o sa fim f multi, dar ne inghesuim, numa'bine sa ne fie mai cald) si duminica in familie si cu nasii & prietenii fara copii. O sa fie balamuc, mai ales ca eu luni ma intorc la serviciu, dar tind sa cred ca e mai ok, mai vine si mama ajutor si ne descurcam. Ana e ceva mai bine, azi a mai facut de vreo 3 ori kk, ceva mai ok dar tot moale, febra doar putin, un 37,7, mucii au mai trecut, sper sa fie spre bine. O tin totusi si maine acasa, desi as fi dus-o sa nu faca pauza atatea zile, dar mai bine sa fie complet vindecata. Io's un pic supi, dar nu detaliez f mult, avand in vedere experientele trecute. Sa zicem ca mai ca nu mi-a zis cineva de la obraz ca am gusturi proaste si achizitionez kitsch-uri (partea a doua mi-a zis-o, iar partea intai am dedus-o eu). In fine....face parte din viata si incerc sa nu le iau personal. Mami de minune mica |
Ioana, stai un pic ca nu inteleg Cine a avut tupeul, si mai ales nesimtirea, sa-ti spuna ca acizitionezi kitsh-uri? Ce kitsh-uri? Ca eu din cate am vazut: tu esti mereu eleganta asortata si cu accesorii super, Ana e mereu trendy, iar la ce jucarii areeee....
Da-l incolo de neam prost
O mare de tie sa-ti treaca supararea si o ploaie de Anei sa se faca repede bine!
Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)
Ilinca_M. spune:
Novus, ce n-ai inteles din poza lui Anaan? Horatiu tocmai iesise de sub capacul canalului!!! Anaan, sa nu cumva sa ma uiti cu seria de poze!
Io nu ma culc pana n-o vad pe cuscra cucuprie!!
V-am zis ca deja-sla a 3 a tura de clatite japoneze impecabile? Deja-s addicted:)))
Am inteles, tufete, tura viitoare ma fac pleazna...aaa...cognac am vrut sa spun!!!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever
novus spune:
citat din mesajul lui Ilinca_M. Novus, ce n-ai inteles din poza lui Anaan? Horatiu tocmai iesise de sub capacul canalului!!! Anaan, sa nu cumva sa ma uiti cu seria de poze! Io nu ma culc pana n-o vad pe cuscra cucuprie!! |
Daaa si eu vreau poze cu capacele trase-n chip !! ce idee faina
Si vreau si poze cu Ina cuprie !!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Pisiko, un sa-ti treaca supararea si nu mai pune la suflet toate parerile si impresiile tuturor ''expertilor'' ca stii ca e lumea plina de ei !!
Dyana un maaare si pt voi !!
Bianca, multa sanatate lui Vladimir !!
Anaan spune:
Tufete, pozele de canal pot sa le arat publicului doritor doar cu acordul consortului si, momentan, nu-i chiar incantat de idee. Pozele de canal se doresc certificarea - daca mai era nevoie!- pentru urmas/urmasi ca parintii lui/ lor nu-s chiar sanatosi la cap
Pisik, cine ti-a zis tie lucruri suparatoare, urat a procedat!
Bianca, cum mai e Vladimir?
novus spune:
citat din mesajul lui Anaan Tufete, pozele de canal pot sa le arat publicului doritor doar cu acordul consortului si, momentan, nu-i chiar incantat de idee. Pozele de canal se doresc certificarea - daca mai era nevoie!- pentru urmas/urmasi ca parintii lui/ lor nu-s chiar sanatosi la cap |
Am priceput, oricum ideea mi s epare super tare cum dealtfel sunteit si voi !!!
ramona7575 spune:
Nu am mai postat poze ce juma de an aci la voi, amu`am facut si eu un colaj de poze de acum 7-6-5-4-3 ani in urma.
Unde sunt cu parul scurt sunt cele mai vechi . Slaba ca o scandurica
http://picasaweb.google.com/116783606160773065527/PozeDePrinLume?authkey=Gv1sRgCN3mwKD6xNnySA#
Io tot cu gripa si frigurile dupa mine , Bbbbrrr ... si nu are cine sa-mi face o frectie, eventual Stefan ce se mai urca pe burta mea