LMA Luana!! Ghiocei de Martie-Aprilie***301***
Raspunsuri - Pagina 17
mababei spune:
La multi ani, Luana
! Sa fii sanatoasa iar viata sa-ti harazeasca numai bucurii
!
Ayla 

Anaan, imi place foarte mult nuanta si cum te prinde
! Pupam Andreiul si speram sa veniti cu vesti bune de la pediatru
! Iar la tine, sper sa nu se mai repete episodul vomitacios
! Si noi abordam stilul "canal"
in pozele noastre.
Ilinca, dupa umila mea parere de profana nevopsita
, eu cred ca o nuanta o tzara mai deschisa te-ar fi pus in valoare mult mai bine
. Oricum iti sta bine
!
Abia astept s-o vad si pe Ina- aramia
!
Felicitam Broscu' pentru (auto)intarcarea suzetoasa
! Si pentru "cocoio"
!
Floric
, multumesc! Esti o scumpa, da' nu-i chiar asa
!
Manuela77 spune:
La multi ani Luana!!!

Sa ai o viata frumoasa si sa-ti bucuri parintii prin tot ceea ce faci!!!
Pupici si de la noi!
mababei spune:
Sanatate lui Vladimir
!
Diana, ma bucur ca si-a mai revenit Mutzu
! Tare a mai tras-o bietul de el pentru fiecare dintisor
! De tine ce sa mai zic, te admir ca mereu gasesti resurse pe care le folosesti numai in interesul puiului tau chiar daca uneori asta te lasa pe tine epuizata
! Sper sa iasa cat mai repede dintosii obraznici
!
Olishka, of, alta incercare si la voi
! Poate n-o fi totusi caz de operatie! Pupam iepurasul
!
Ela78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Pisik06 Seara buna! Mai fetelor, imi faceti pofta de slabit, dar vointa inca nu a poposit la mine ![]() ELA . La gradi nu am intrebat, dar nu cred ca am avea loc si inca cativa copii (o sa fim f multi, dar ne inghesuim, numa'bine sa ne fie mai caldAna e ceva mai bine, azi a mai facut de vreo 3 ori kk, ceva mai ok dar tot moale, febra doar putin, un 37,7, mucii au mai trecut, sper sa fie spre bine. O tin totusi si maine acasa, desi as fi dus-o sa nu faca pauza atatea zile, dar mai bine sa fie complet vindecata. Io's un pic supi, dar nu detaliez f mult, avand in vedere experientele trecute . Sa zicem ca mai ca nu mi-a zis cineva de la obraz ca am gusturi proaste si achizitionez kitsch-uri (partea a doua mi-a zis-o, iar partea intai am dedus-o eu). In fine....face parte din viata si incerc sa nu le iau personal.Mami de minune mica |
Ioana, stai un pic ca nu inteleg
Cine a avut tupeul, si mai ales nesimtirea, sa-ti spuna ca acizitionezi kitsh-uri?
Ce kitsh-uri?
Ca eu din cate am vazut: tu esti mereu eleganta asortata si cu accesorii super
, Ana e mereu trendy, iar la ce jucarii areeee....
Da-l incolo de neam prost
O mare de

tie sa-ti treaca supararea si o ploaie de 
Anei sa se faca repede bine!Elena,
fericita de
Ianis Cezar (04.04.2009)
Ilinca_M. spune:
Novus, ce n-ai inteles din poza lui Anaan? Horatiu tocmai iesise de sub capacul canalului!!!
Anaan, sa nu cumva sa ma uiti cu seria de poze!![]()
Io nu ma culc pana n-o vad pe cuscra cucuprie!!
V-am zis ca deja-sla a 3 a tura de clatite japoneze impecabile?
Deja-s addicted:)))
Am inteles, tufete, tura viitoare ma fac pleazna...aaa...cognac am vrut sa spun!!!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever
novus spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Novus, ce n-ai inteles din poza lui Anaan? Horatiu tocmai iesise de sub capacul canalului!!! Anaan, sa nu cumva sa ma uiti cu seria de poze!Io nu ma culc pana n-o vad pe cuscra cucuprie!! |
Daaa si eu vreau poze cu capacele trase-n chip
Si vreau si poze cu Ina cuprie
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Pisiko, un
sa-ti treaca supararea si nu mai pune la suflet toate parerile si impresiile tuturor ''expertilor'' ca stii ca e lumea plina de ei !!
Dyana un
maaare si pt voi !!
Bianca, multa sanatate lui Vladimir !!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Anaan spune:
Tufete, pozele de canal pot sa le arat publicului doritor doar cu acordul consortului si, momentan, nu-i chiar incantat de idee. Pozele de canal se doresc certificarea - daca mai era nevoie!- pentru urmas/urmasi ca parintii lui/ lor nu-s chiar sanatosi la cap
Pisik, cine ti-a zis tie lucruri suparatoare, urat a procedat!
Bianca, cum mai e Vladimir?
novus spune:
| citat din mesajul lui Anaan Tufete, pozele de canal pot sa le arat publicului doritor doar cu acordul consortului si, momentan, nu-i chiar incantat de idee. Pozele de canal se doresc certificarea - daca mai era nevoie!- pentru urmas/urmasi ca parintii lui/ lor nu-s chiar sanatosi la cap ![]() |
Am priceput, oricum ideea mi s epare super tare cum dealtfel sunteit si voi
!!!www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
ramona7575 spune:
Nu am mai postat poze ce juma de an aci la voi, amu`am facut si eu un colaj de poze de acum 7-6-5-4-3 ani in urma.
Unde sunt cu parul scurt sunt cele mai vechi
. Slaba ca o scandurica ![]()
http://picasaweb.google.com/116783606160773065527/PozeDePrinLume?authkey=Gv1sRgCN3mwKD6xNnySA#
Io tot cu gripa si frigurile dupa mine , Bbbbrrr ... si nu are cine sa-mi face o frectie, eventual Stefan ce se mai urca pe burta mea 

si inca cativa copii (o sa fim f multi, dar ne inghesuim, numa'bine sa ne fie mai cald
. Sa zicem ca mai ca nu mi-a zis cineva de la obraz ca am gusturi proaste si achizitionez kitsch-uri (partea a doua mi-a zis-o, iar partea intai am dedus-o eu). In fine....face parte din viata si incerc sa nu le iau personal.