LMA Luana!! Ghiocei de Martie-Aprilie***301***

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan
Ela nu mi-a destainuit de unde a luat casuta, dar sa stii ca e o investitie buna, pe Andrei il amuza si acum si avantajul fata de casutele de plastic tare e ca imediat o asamblezi/dezasamblezi dupa chef si situatii.

Eu imi amintesc ca a spus de unde a luat-o si era un supermarket care nu e in traseul nostru, dar pentru o cauza nobila ne deplasam la fata locului. Sau confund? Elaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

Edit: nu mai stiu care era supermarketul ala.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Dupa ce ieri si alaltaieri a tras chiulul la amiaza, azi doarme de aproape 3 ore...hmm, fata asta a mea...
In alta ordine de idei v-am tot auzit vorbind de cafea: ce-aveti cu cafeaua? Toate studiile spun ca e benefica, face bine si la creier si la digestie, e anti-oxidanta, anti-cancerigena, de curand am auzit ca si combate diabetul!! Ma refer la cafeaua naturala, nu la porcariile instant, ness, 2 inn 1 si alte marafeturi, curata otrava. Dar o cafea natiurela, de la mama ei, tare, neagra...e minunata. Eu n-as putea s-o spurc nici cu zahar nici cu lapte!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Eu am o ucenica in actiune, acum face un test, aplicand ( sper eu!) ce i-am explicat.

Mie imi place grozav mirosul de cafea, dar cafeaua nu prea, fiindca am tensiunea mica si orice dusca de cafea imi da senzatia ca explodez: imi palpita sange-l vene etc.

Chatonel, Ilinca, Monnvas, merci de sfaturile filozofice si stiintifice. Maine ma pun pe lecturi serioase. Oricum, din lecturile de azi, am decis ca-s de acord cu Vattimo: omul e o fiinta slaba, deci chixurile ne sunt permise si scuzate!( am primit o explicatie filozofica la intrebarea la fel de filozofica: de ce bag in mine ca porcu'?- pai, pentru ca-s o "essere debola", de-aia!)

Ilinca, nu mi-ai zis cate kile de sunci ar trebui sa dau jos intr-o saptamana.

Pisik, vreau sa te vad mai blonzie si pe Mada la fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Hola!
M-ati luat de cap cu pletele voastre colorate uite blonda, nu-i bruneta, ba-i roscata, ba-i aluna...acu Ina e cupru! Mor de curioasa cum e cucuprul asta, vb Ilincai!
Mie imi placu ce vazui prin poze!
Hai sa va servesc si eu neste panseuri, ca vad ca Ilinca e controversata si contrariata. Sunt perfect de acord ca blondul, daca nu intinereste, macar ascunde varsta. Cand ati fi babe sa nu va puna sfantul sa va brunetiti! Blonde da, sau naturelle...Dar burnete, BA! Insa nu e cazul, sa fim serioase!
Iexplicatiunea, dupa mine, ar fi (dincolo de chestiunea numita "gust"): Raportat la culoarea pielii (vorbim de rasa alba, da?), blondul intra in armonie, si rezulta o estompare a trasaturilor fetei, iar brunetul intra in contrast, si rezulta o evidentiere a trasaturilor fetei. Asadar, logic, blondul ascunde, sterge imperfectiunile, dar nu numai...Mereu am gasit brunetele ca fiind mult mai expresive. Blonda perfecta e diafana si fragila, pe cand bruneta perfecta e focoasa si puternica. Or fi si blonde in piele de bruneta - si invers, asa cum sunt si femei in piele de barbat - si invers, insa eu cred ca cea mai fidela fiecarei femei, si cea mai potrivita, e culoarea naturala. Acu vorbesc de extreme, insa toate nuantele dintre ele reprezinta la fel de graitor nuantele feminitatii. Tenul si culoarea parului (printre altele) eu zic ca ilustreaza echilibrul chimic si hormonal al fiecareia, avand mare legatura cu temperamentul si personalitatea.
Acum, daca noi folosim culoarea parului ca pe un mijloc de expresie, o asortam cum dorim, e chestie de gust...

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Si mai vin sa-mi laud ficiorul:
Luca s-a autointarcat de suziiii!!!!!
Numaram deja 3 zile suzi-free! Mare autointzarcretz e Broscu' asta al meu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

M-ai omorat, Simply, cu eseul psihologico-filosofic despre par si natura, dar acum zi-mi pe scurt: io ce-s, blonda diafana sau bruneta focoasa?:))) Sau roscato-shatena stearsa, fada, vai de capu' ei?
(si mie mi-a ramas in cap regula asta: sa nu ne indepartam prea mult de la ce ne-a dat natura; adica e ok sa ne deschidem/ inchidem parul cu cateva nuante, dar sa nu ne aruncam in opusul a ceea ce suntem de la natura. Si am vazut si eu cu ai mei ochi: creole intunecate chiar bine cu blond-pui sau blond argintiu in cap (rezultat: cioara vopsita) sau roscate natural, cu pielea translucid de alba, devenite brunete peste noapte- uh, noaptea fantomelor, nu altceva)

18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Auoleu, Ilinco! Dupa mine roscatele sunt cele mai sexoase fapturi! Sunt intre blonde si brunete, au si de colo, si de colo, adica diafane in flacari! Tu cred ca natural esti o satena cu reflexe roscate si ten deschis la culoare (eu pe satene le gasesc sofisticate, nicidecum sterse), insa la infatisarea cu care ne-ai obisnuit, mi-as fi imaginat pentru tine un cognac, cum zicea Floric. Dar exact asa cum e culoarea bauturii, cu stralucirea si voiosia de rigoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Hello !!!

LA MULTI LUANA !!!

Si cu ocazia aniversarii subscriu si eu la dorinta de a vedea o poza cu Ayla & Luana macar daca nu chiar cu toata familia !

Sa aveti o petrecere frumoasa si daca ajungeti prin zona astept o felie de tort

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Iata linkul, e numai o poza, ca una nu o pot deschide nicicum

http://picasaweb.google.com/104859916940779646097/Sibiu2123Ianuarie2010?authkey=Gv1sRgCPvL2_717cHIHg#5567179136267859298

Oooo tu ce faina esti, da' ma asteptam la o blondina adevarata , iar Horatiu ce e asa serios ?!!
Hai ca sunteti faini !!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Cica "aproape blonda"...da, erau ceva "shuve" pe acolo...(asa ziceam cu bestfrenda mea in tineretze, ca "shuvitza"e diminutiv de la "shuva":))). Oricum eu acum astept NEAPARAT colectia cu poze de canal Pune-le cu parola, pe mail, cum vrei tu, dar pune-le (bine-nteles ca eu citisem "oriunde mergem ne-o tragem" de am gogonat niste ochi pana-n monitor, inainte sa vad ca propozitia nu se terminase la emoticonul).
Hai sa nu va mai tin in suspans: BAU BAU
Astept niste pareri sinceroase. Fara mila, tufete, fara mila! sUNT REZISTENTA.

18 luni
19 luni
Manole forever

Mie sincer imi place cum iti vine noua culoare !! si esti asortata cu ochelarii

Mergi la inceput