LMA Luana!! Ghiocei de Martie-Aprilie***301***

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Abia astept pozele CUCUpru ale cuscrei. Cuscra, tu cate tzigari fumezi pe zi amu?
Cu coloarea mea m-am lamurit, e clar ca gusturile-s diferite, va multzumesc muuult ca mi-ati zis parerea sincera! Mie nu neaparat ca mi se parea ca-mi sta grozav blonda, dar imi placea mult culoarea, parul blond, faptul ca atrage mai repede atentia, ca e mai...viu, stralucitor etc. Ce ma enerva era ca practic mai bine de juma de luna umblam cu radacinile la vedere si ca intre doua vopsiri parul nu avea un aspect prea sanatos. Oricum o luna nu mai umblu la el si vad eu daca intre timp ma obisnuiesc cu noua culoare sau daca incep sa-l deschid, schimb nuantza etc...poate-o sa ma fac in fiecare luna alta nuantza, ce ziceti de idee? A, dar ce vreau totusi sa-mi ziceti, f. f. sincer, indiferent ca va place sau nu noua culoare: vi se pare ca ma arata mai in varsta? Ma imbatraneste? Ca maica-mea tot cu asta ma f... la cap, ca ma imbatraneste groaznic, ca blonda paream mai "zglobie":))) Si gata, ca am monoplizat topicul cu culoarea mea (lupu-si schimba parul, dar naravu' ba). A, da: de scutat cred c-o sa-l scurtez cand merg la vopsit; eu mi-as face o freza noua, dar sunt foarte conservatoare din punctul asta de vedere, mi-e frica de ceva prea "radical"

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

ilinca- raspund da
nu-ti sta rau dar imi placea mult mai mult de tine blonda

anaan-desi dezamagita de neregasirea blondului, nu pot sa nu remarc ce bine-ti sta

inapreda - si eu sunt de parere ca blondul-bej e culoarea ta, tinand cont de cum te vad eu prin poze; nuantele cu ceva cenusiuri nu-s tocmai potrivite

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si noua luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicky09 spune:

M_monique-am acum exact 24 de saptamani si 4 zile... se misca Maya mai ceva ca un titirez, purcedem bine inainte, testele sunt toate negative, mai putin imunitatea mea la toxoplasmoza, fapt pt care trebuie sa fac lunar analize la sange. Inca ne mai gandim la al doilea nume....Scrisesem prin nu mai stiu ce capitol data prezumtiva a nasterii, 16 mai 2011, o sa fie tot cezariana, insa fiind ultImul mesaj postat in acel capitol, presupun ca a fost omis.

Inca o data....mii de -icei

Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"
Vara 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

ILINCA, eu zic sa nu te mai faci blonda. Dar acum eu am fixurile mele: nu suport blondele cu varfurile negre in crestetul capului. Imi arata a florarese cu fuste multe.

Culoarea asta de acum se potriveste bine si cu rujul si astfel ansamblul este bun....

Imi plac blondele, nu ma intelegeti gresit...Charlize e o blonda buna.Imi plac blondele in stilul Marylin Monroe.

Va pup ca trebuie sa veghez Vladimirul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Am uitat sa va multumesc ca m-ati sfatuit intr-ale parului interogatii, asa ca o fac acum: va multumesc tucucuiete Dupa ce pun poze, va mai solicit o data si gata, am scapat de-o grija...pina luna viitoare!

Ilinca, mie imi pari mai tinerica asa; exact problema asta o am si eu: mie mi se pare ca sint mai juvenila asa, mama imi zice(a) ca sint mai titi blonda. Am vazut ca noul tau "luc" a stirnit pareri pro si contra. Eu sint PRO!

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

La multi ani LUANA , sa ai o viata senina si fericita

Ayla: multe si

Ilinca: mie imi place cum iti sta si asa, dar si eu sunt de parere, ca o culoare mai deschisa te avantajeaza mai mult, dar nu neaparat blond. Eu cred ca cu freza lui Anaan ti-ar sta bine

Anaan: mie imi place mai mult culoarea de acum,iti sta bine, eu nu ma impac cu roscatul deloc.

Si eu as vrea sa ma vopsesc, dar nu m-am hotarat la culoare, ma tenteaza culoarea lui Adee,pui niste poze te rog, sa vad cum a iesit.

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Citat:
citat din mesajul lui ramona7575

Anaan, nepotul meu a avut aceeasi prbl.ca Andrei, a fost depistat la 1,4 ani dar medicii i-au spus sa vina dupa 2 ani.A fost operat la Sp.G.Alexandrescu din Bucuresti. Se face cu anestezie totala si nu e o operatie complicata.
Mai cere pareri , poate s-au deschis si forumuri pe tema asta. Bafta !

Ramona, la ce problema te referi???

Voiam sa scriu Oliska, scuze , am neuron obosit , am frisoane, ma doare carnea pe mine = gripa. Sper sa nu io dau lui Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Anaan, You've got mail. Si "sa-ti fie de bine" noua coloare , kiar daca mie nu mi se pare prea diferita de precedenta si nicidecum blonda... Si spune cineva care se tot blonzeste de la o zi la alta...

Ilica, mie-mi place cum iti vine modificarea skimbarii, si in pozele in care bate in roshcat.

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06
Si eu am facut o schimbare, fara sa vreau. Am fost la un coafor nou, ca ma prins o oferta buna si m-am vopsit si m-am si tuns. Sunt mai blonda acum, am mai fost eu nuanta asta, imi sta bine, dar ma gandesc cu groaza la radacini, ca asta a fost si motivul meu cand am schimbat initial blondul. Oi vedea acuma ce oi face la vopsitul urmator

Ana e mai bine, a facut kk de 2 ori azi dar doar f putin moale, adica un normal ca dupa fructe asa sa zicem, febra deloc, cu mucii ceva mai bine, mai fornaie un pic, dar sper ca pana luni sa fie apta de gradi

Mi s-a parut mie o modificare de nuanta,da'eram absorbiti cu alte trebi. Tre sa fac si eu o kestie cu capul meu... macar pe din-afara, ca pe dinauntru...

Ana insanatosita.

Noi am fost azi la gradi sa luam formularele, cred ca pana la urma lasam pentru 1 martie, ca mi se pare un pic nepotrivit momentul asta friguros pentru intrarea in colectivitate, mai ales ca nu ne grabeste nimeni. Cat am discutat noi, piticul iar s-a introdus in "sala de clasa", cand am kemat-o nu voia si pace, iar cand mi-a adus-o de manautza, s-a pus de bocit.

Noi am inregistrat cativa pasi inapoi cu utilizarea olitei, cred ca s-a cam plictisit de ea... am lasat-o in pace, ca nu mi-am facut (inca) un scop din kestia asta... dar am cumparat un nou reductor, pe care l-am introdus de ieri in uz si care se bucura de mult interes (am mai luat unul mai demult, dar nu a avut succes la funduletzul princiar)

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Mada, you've got mail!

Nu citisem postarea ta cand ti-am raspuns... cu aceleasi cuvinte.

In alta ordine de idei, de unde zicea Ela ca a luat casutza Guliei, ca i-a cashunat si lui Costin sa ne mobilam livingul cu una de-aia.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Mada, multumesc de lamuriri, ai adus multa liniste-n sufletu-mi ingrijorat. Milioane de!

Ela nu mi-a destainuit de unde a luat casuta, dar sa stii ca e o investitie buna, pe Andrei il amuza si acum si avantajul fata de casutele de plastic tare e ca imediat o asamblezi/dezasamblezi dupa chef si situatii.

Mergi la inceput