LMA Luana!! Ghiocei de Martie-Aprilie***301***
Raspunsuri - Pagina 13
m_monique spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anaan Pisik, le-am facut la cererea pediatrei din spital, care il suspecteaza de rahitism. Ea a zis ca, in conditiile in care el a luat si ia mult Vigantol, nu ar trebui sa aiba rahitism si sa vedem daca nu cumva nu asimileaza bine Vigantolul, ca, in acest caz, s-ar impune alta solutie. |
sa stii ca nici andrei al meu nu a asimilat vigantolul. lui i-a mers bine cu vigantoletten.
daca cumva ai nevoie de d3 injectabil iti donez eu.
Anaan spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui m_monique
sa stii ca nici andrei al meu nu a asimilat vigantolul. lui i-a mers bine cu vigantoletten. daca cumva ai nevoie de d3 injectabil iti donez eu. ------------------------------------------------------------------------- mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009) |
Merci de intentie! Sa vedem ce zice si medicul, l-am programat marti la o consultatie la dr. Aurel Bizo, la Cluj. Mi-a fost recomandat ca fiind un medic bun si sa speram ca ne lamureste el.
Pisik06 spune:
MONIC, ii dau septilin. Cu ajutorul lui Saby am contactat dr homeopat la care am inteles ca ai fost si tu cu Andrei. Ma duc luni sa imi dea un siropel, iar consultatie abia in 31 martie
Mami de minune mica
m_monique spune:
citat din mesajul lui Pisik06 MONIC, ii dau septilin. Cu ajutorul lui Saby am contactat dr homeopat la care am inteles ca ai fost si tu cu Andrei. Ma duc luni sa imi dea un siropel, iar consultatie abia in 31 martie Mami de minune mica |
sa stii ca am fost tare multumita de homeopata asta. andrei de la inceputul lui septembrie nu am mai fost bolnav. in decembrie a avut cativa muci si tuse, dar nesemnificativ.
sper sa trecem cu bine de perioada martie-aprilie, care anul trecut la noi a fost crunta.
edit: siropelul care ti-l da costa 120 ron.
silvi8 spune:
LA MULTI ANI LUANA
ayla, sa/ti triasca printesa, sa fie sanatoasa si sa va bucure fiecare zi
deabia astept si eu poze cu sarbatorita.
ilinca, mie imi place culoarea da cred ca ai facut o trecere prea brusca si deasta are efectul asta shoc.
silvi mama CRINEI
mot CRINA
de craciun,diverse
Povestea CRINEI
Anaan spune:
Pisigri, si mie masa de carne mi se pare cea mai grea, in sensul de nesatioasa, plus ca de-abia o inghit, asa fara ceva pe langa, iar dupa aia e gustul ala de care zicea Chatonel ieri..pfui!Dar imi tratez greturile cu apa cu lamaie.
Ilinca, in cea de-a doua tura de poze nu esti roscata, intr-adevar. Poate ca afara dadea ceva reflexe lumina, habar n-am.
Cam la cat sa ma astept sa slabesc dupa o saptamana de disociat pe mese? Adevarul e ca nu mi se pare greu, ieri a fost mai aiurea, dar azi vad ca nu mai am starile alea de foame.
chatonel spune:
Anaan, vezi aici daca te intereseaza ceva:
http://fr.wikipedia.org/wiki/Albert_Einstein
daca nu, mie imi trebuie mai multe detali ca sa ma pronunt: perioada care te intereseaza, filosof sau fizician... asa, de ex, Enstein si Freud au scris impreuna despre razboi, in 1932, via unei corespondente ...uite aici:
http://classiques.uqac.ca/classiques/freud_sigmund/pourquoi_la_guerre/pourquoi_la_guerre.doc
inapreda spune:
Gind la gind cu bucurie.
Si eu m-as bucura sa vad printesele in formatie completa
citat din mesajul lui olishka Si eu tare imi doresc sa vad o poza cu Ayla si Luana impreuna si nu inteleg de ce pana acum n-am vazut nici una. Si nu gasesc nici o explicatie logica. Ayla poate ne faci o surpriza Olga, mamica lui David iepurasul |
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010
inapreda spune:
Anaan, imi pare rau de episodul vomitacios; sper, macar, sa fi contribuit la telul suprem
Io m-am inscris pe lista cu slabitu' da' o comit intruna: numai combinatii fatale poftesc si numa' d' alea halesc!
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010
inapreda spune:
Olga, nu stiu ce sa zic ca nu ma pricep da' parca as mai asculta o opinie ca, parca, totusi, e prea mic pentru operatie. Sau era, asa, doar o indicatie de operatie, fara data precizata in imediat?
Ian e inca nedecalotat As vrea, insa, sa-l duc la un control general la un Pediatru "adevarat"; de aceea, te rog, Anaan, sa-mi dezvalui aici sau pe PM, numele dr-ului la care mergeti voi.
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010