Fluturasi de martie-aprilie 2011 (134)
Raspunsuri - Pagina 19
antguess spune:
hello fetele
ia-ta-ma si pe mine la apel....sunt o puturoasa....
Aseara mi-a plecat iubitul sa bea ceva cu un prieten si am cam fost nelinistita..am incercat sa ma culc..am visat urat...m-am trezit pe la 2..l=-am sunat..nu raspundea...am adormit iar...m-a sunat...a venit....cert e ca abia pe la 3 cred ca am adormit si eu serios.
la 9 jumate a sunat fostul sot sa vina sa-l ia pe dani si imi venea sa urlu in telefon....dormeam asa de bine...al meu iubit era pt prima data dupa mult timp inca in pat cu mine la ora aia si motaiam amandoi , era tare bine..si totusi a trebuit sa ma trezesc, sa ii fac lui dani un bagaj...off..ce suparata am fost:))
dupa aia s-a dus magia motaieli....iubitu a plecat la munca...si am ramas sa imperechez niste sosete de-ale lui c u care ma chinui si acum...la noi in casa , la masina de spalat mai exact este un triunghi al bermudelor pentru sosete...le punem acolo perechi..si le scoatem...neinperechate...de ma chinui eu cu orele sa gasesc 2 la fel :))
acum ma apuc de calcat...daca tot sunt singura acasa...profit si mai fac din treburi
AMR: 9 SAPTAMANI
Mamica mandra a lui Dani 7 ani si
cu o
Antonia Nicole - luna a 7 a
antguess spune:
am uitat sa va spun ca ma sacaie o durere jos sub burta...cand ma ridic in picioare simt ca-mi pica bebele spre vagin, merg aplecata 2 minute prin casa si abia dupa aia reusesc sa ma indrept...ma asez iar...si cand ma ridic..o iau de la capat......... o fi normal?
cu o
lalely07 spune:
Hey..ce vorbarete sunteti!!
Am terminat si eu intr-un final cu smotru si papica...
Am executat si un blat de tort dar nu am o reteta bunba de crema de ciocolata..VA rog ajutati-ma cu o reteta buna..Dorinut poate tu..caci si tu te sarbatoresti..
La multi ani Dorinut..si sa dureze relatia la infinit!
Madutza..toata ziua plimbareala...bravo mamico te admir ca esti mereu la plimbareala.
Multumesc fetelor pt felicitari...rezultatetele de la eco chiar m-am mai linistit un pic!!
Pleaseeee ..o reteta de crema de ciocolata???
28+
David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!
antguess spune:
ah da! La multi ani Dorinut , sa fiti fericiti si sa va iubiti o vesnicie:)
cu o
simonacip spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui SSABrya acum am 175. Pai mama, cand era gravi cu mine, avea o butra de parca facea gemeni. Toata lumea ii zicea ca va avea 2 si am fost numai eu, cat 2. Sa nu mai spun ca a luat 50 kg in sarcina si mie mi-a fost tare frica sa nu patesc ca ea, dar din fericire la asta n-am mostenitt-o. Insa am luat ceva bun, chiar daca s-a dublat in sarcina, n-a avut nici macar o vergetura, deh.. materialul bun. Iar eu cand am ramas gravida, mi-am luat o gramada de creme sa nu cumva sa fac ceva, si ma dadeam constiincios in fiecare zi, pana am citit undeva ca in mare parte vergeturile sunt genetice si mai conteaza si elasticitatea pielii. Si asa nu mi-am mai dat cu nmk si nu am avut nicio vergetura. Bryanna 02.06.2009 si ...o noua fericire 29+ , adica AyannaAMR 10 SAPTAMANI |
E super ca n-ai facut nici o verge...dar la burticile tale micutze si finuzte...nu vedeam pielea crapandu-se, sincer...
Si primul meu baiat a avut 57 cm si 4 kg
Sper sa fie un lungan si sa-l depaseasca pe taica-su. Al doilea baietel a fost mult mai mic doar 51 cm, dar si 4200...Dar diferenta e vizibila in dezvoltare...Simona, mami de baieti
David, Matei si
35 s Vlad Arsenie "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
ailed_dota spune:
antguess
, nu stiu daca sunt normale, dar sunt explicabile, si pe mine ma doare cand ma ridic cateodata, in schimb eu am constatat ca numai pot sa ma aplec... cum ma aplec ma doare burta jos intre buric si cezariana si se face beton..., deci gata eu nu ma mai aplec... ca bb mai are de stat la caldurica...e drept ca si burtelul meu e jos asa a fost toata sarcina, eu pot sa-mi pun o palma de a sotului intre sani si partea de sus a burtii , de asta si toata lume a zis la inceput ca am baiat ca inainte aveam burta de undeva de langa gat
..
lalely, iubita nu stiu sa-ti spun eu cand tb sa fac ceva de genul asta apelezla o metoda mai nesanatoasa fac creme ole sau budinca de la dr. oetcker...prima da mai bine si ii pun o lingura de cacao in [plus...cand eram acasa imi facea bona Mariei ca e un geniu la creme...
mami de
de 7 ani si ingeras si
31+cu 
AMR 7 saptamani
69/11
antguess spune:
alied, sa stii ca si eu imi pun lejer o palma intre uter si stomac...bebe e foarte jos la mine....uterul depaseste doar cu
3-4 degete buricul.....
sora mea zice ca a avut dureri din astea in ultimele trei luni de avea senzatia ca ii pica bebe asa ca m-am mai linistit..parca la dani nu aveam...dar cine mai stie de acum 8 ani..am imbatranit si m-am ramolit:))
cu o
dorinut@ spune:
Laley uite jos niste retete pe care eu le fac mereu.
Crema de vanilie
- 500 ml lapte
- 2 linguri cu varf faina
- 250 margarina (Unirea sau unt)
- 275g zahar pudra (eu pun dupa gust)
- 1 lamaie
Se amesteca intr-o craticioara faina cu laptele (cu telul sa nu apara cocoloase). Se pune la foc mic si se amesteca continuu.Dupa ce se ingroasa, se mai fierbe 5 min. Tb sa aiba aspect de lapte batut.
Se freaca intr-un castron margarina cu zaharul. Se adauga faina si laptele dar dupa ce s-au racit bine.
Se amesteca bine. SE rade lamaia si se pune coaja rasa si tot sucul.
Iese acrisoara, eu o folosesc si la minieclere si la alba ca zapada . (o am de la socrela)
Crema de cacao (oarecum, nu mai stiu cum se numeste)
- 1 cana zahar
- 250 margarina
- 1 cana apa sau o cana jumate lapte
- 2 linguri faina
- 3 linguri cacao sau chiar un plic
- esenta de rom
- nuca tocata
- eu pun si ciocolata simpla (rasa sau taiata bucati mici) uneori
Se pune zaharul si se topeste, se aduaga apoi apa sau laptele si se lasa la foc mic sa se topeasca zaharul cristalizat.
Se pune apoi fiana amestecand continuu cu telul. Cand se ingroasa se adauga cacao si ciocolata rasa sau taiata cubulete.Se mai lasa sa clocoteasca cateva minute si se pune apoi nuca si esenta de rom.
Se mai lasa 5 min pe foc.
Crema asta poti sa o faci si fara sa arzi zaharul. Pui apa pe foc si cu zaharul si amesteci sa te topeasca. Apoi parcurgi aceeasi ppasi. Cu zaharul aras are alta aroma.
------------------------------------------------------------------------------------------
35+ cu Edutu mic si zglobiu
- Eduard Gabriel 
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen 
AMR - 4 saptamani!
Ana-Maria
ailed_dota spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui antguess alied, sa stii ca si eu imi pun lejer o palma intre uter si stomac...bebe e foarte jos la mine....uterul depaseste doar cu 3-4 degete buricul..... sora mea zice ca a avut dureri din astea in ultimele trei luni de avea senzatia ca ii pica bebe asa ca m-am mai linistit..parca la dani nu aveam...dar cine mai stie de acum 8 ani..am imbatranit si m-am ramolit:)) AMR: 9 SAPTAMANI Mamica mandra a lui Dani 7 ani si cu o Antonia Nicole - luna a 7 a |
iubita, daca tu te-ai ramolit eu ce sa zic ... atunci cand te-ai nascut tu eu stiam deja sa scriu...
nici eu n-am avut dureri la Mari, iar la sarcina cu ingerasul meu eram ca o balena care se drogase cat casa, papam orice si n-aveam nicio durere
mami de
de 7 ani si ingeras si
31+cu 
AMR 7 saptamani
69/11
Deea99 spune:
Laley nici eu nu te pot ajuta cu o crema de cioco...mie nu imi plac torturile astea...le gasesc ff gretoase
dorinutza daca prima oara te-am facut eu sa razi..acum rad eu ca stii tu cine-n targ , pe aici...auzi la ea ...isi face fundul rosu ca de mainutza
stii ca la noi la zoo exista o mainutza cu un fund mare si rosuu...mereu radem de ea cand mergem la zoo...ne gandim ca poate saraca are hemoroizi![]()
off fetelor , cate metode nu am aplicat cu sotul asta al meu....
dar nu mai stiu ce sa mai fac....i-am zis ca nu ma iubeste....desi el toata ziua m-ar linge si imi spune de 100 de ori te iubesc....dar i-am zis ca iubirea nu inseamna doua vb...ci ajutor, repect etc....
ii intra pe o ureche si ii iese pe cealalta....
stiti vb aia ...calul batran nu se mai obisnuieste la carutza...
nu mai am eu sanse sa-l educ la 40 de ani....
parca e un copil....eu uneori ma intreb daca nu i se trage de la zodie..fiind geaman..astia cica-s doi intr-unul
ca sa-l vedeti dupa ce ma cert cu el , cum promite asa frumos si convingator...de-l si cred...
si ce ma mai scoate din pepeni cand ii ia apararea lui fisa...moama mor in momentele alea si ii mai zic...ba, daca mata nu te-a educat..lasa-mi copilul in pace sa mi-l educ
si capra asta vede ca are aliat si nu va zic ce iese
ailed stieee![]()
wau otilia dar ce lungana ai fost....pai eu i-am luat la bebitza haine mai mult 0-56cm si vreo 4 de 60cm...sper sa nu fie prea lunga...stefy a avut 53...parea lunga si slabanoaga, ca stiti ei mai slabesc 200g in maternitate
apoi in lungime crestea , dar nu recupera in greutate si uite asa nu am avut si eu bebe cu bulane grase sa o pot pupaci in voie
simona ai gasit ceva in targ..perdele mobila??/
eu in camera asa deschisa cum zici tu ca le ai la baieti as face mobila mai inchisa ....un maro din acela cum zic astia stejar si cu fete de usi colorate..albastru, galben rosu/grena....nu tot mobila deschisa
------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....33 cronologic....wow am ajuns la luna a8a