Fluturasi de martie-aprilie 2011 (134)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viss spune:

deea - asa s-a obisnuit, acum e greu sa-l dezveti
- eu il cicalesc / cert pe al meu ca nu imi aminteste ce sa iau cand iesim din casainclusiv telefoanele mele.ce, nu vede ca sunt gravida si zapacita? eu inainte strangeam tot, dar acum i-am pasat lui operatiunea, si nu poate iesi fara mine, ca nu are cine ma incalta, de aplecat nu mai pot, iar piciorul e atat de umflat ca nu intra pur si simplu, trebuie impins imi pare rau ptr el ca-l supun la asa chinuri, dar na, cine ii faci lui 2 bebici grasuni? moa

31 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:

AMR 5 SAPT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SSABrya spune:

acum am 175.

Pai mama, cand era gravi cu mine, avea o butra de parca facea gemeni. Toata lumea ii zicea ca va avea 2 si am fost numai eu, cat 2. Sa nu mai spun ca a luat 50 kg in sarcina si mie mi-a fost tare frica sa nu patesc ca ea, dar din fericire la asta n-am mostenitt-o.
Insa am luat ceva bun, chiar daca s-a dublat in sarcina, n-a avut nici macar o vergetura, deh.. materialul bun.
Iar eu cand am ramas gravida, mi-am luat o gramada de creme sa nu cumva sa fac ceva, si ma dadeam constiincios in fiecare zi, pana am citit undeva ca in mare parte vergeturile sunt genetice si mai conteaza si elasticitatea pielii. Si asa nu mi-am mai dat cu nmk si nu am avut nicio vergetura. ... m-am abatut de la subiect

Bryanna 02.06.2009 si ...o noua fericire 29+ , adica Ayanna

AMR 10 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Am mai vazut ca aproape toate fetele si-au facut bagajul de spital, eu nici macar nu m-am apucat. Nici macar pt bb n-am pregatit ce imi trebuie.
Abia saptamana viitoare vine un neen sa imi ia comanda pt dulap si ce mai imi trebuie pt camera fetelor, ca ce am facut la Brya, abia imi ajunge pt hainutele ei.
Dar cel mai important este ca am patutul

AMR 10 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Deea,, nu tb sa-i crapi capul... ca dupa tb sa te speli tu pe jos... si sa-i pui pamnsament, data vitoare cand pleaca baga-te la wc cel mai indepartat de usa de la intrare si lasa-l sa tipe... si daca zice ceva, ii spui scuze nu te-am auzit, sau ai grija sa te urci tu prima-n masina.., dar vb lui viss si tu l-ai invatat asa...
oricum bunica zicea ca orice invat are si dezvat asa ca Bafta!

mami de de 7 ani si ingeras si 31+cu

AMR 7 saptamani
69/11

Mergi la inceput

Si ce zic eu de bagaj, ca eu nu stiu nici macar unde voi naste, dar de bagaj. Sa vede ca mai am un bb, ca prea sunt linistita, la prima sarcina aveam totul perfect programat de la inceput, iar acum.. Dumnezeu cu mila... mama denaturata ce sunt...

AMR 10 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

vroiam sa zic sa speli tu pe jos.. ce prostii am scris...

mami de de 7 ani si ingeras si 31+cu

AMR 7 saptamani
69/11

Mergi la inceput

si dupa cum vad, sunt singura oe aici, asa ca ma retrag si eu, poate mai pe seara revin, dar nu stiu sigur, ca astazi ma scote sotul in oras. ne ducem la un concert Directia 5, asa ca ma dansez diseara...
la toate burticutele si la bebeii mici si scumpi.
Un weekend cat mai placut la toata lumea

AMR 10 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Dorinutza, si noi tot 15 ani facem, dar in mai. Sa traiti fericiti si sa va iubiti toata viata, si sa mai faceti copilasi ca asa e cel mai frumos!
Felicitari pt eco Mary!!!
Deea, esti haioasa cu sotul asta al tau...dar stiu ca e naspa sa tot urci si sa cobori cu ditamai burta dupa tine...asa simt si eu...
ALina, ce cumintica esti. Lasa fata sa se mai obisnuiasca si cu altii....ca e pe maini bune, noi ne facem proleme mereu...
Roxy, si eu zic ca plimbarile si aerul acela te intretin asa frumos
Ailed, mmm ciuperci....

Simona, mami de baieti David, Matei si 35 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Madutza, eu oricum nu am inteles cre e treaba cu ecografiile.
Pana acum m facut numai cand mi- a recomandat dr. Altfel doar ma vad cu ea, ma consulta pe masa sa vada colul, iar pe 4 o sa duc sumar deurinasi o sa- mi ia sange sa vada cum e cu coagularea, daca am risc de hemoragie.
Pe 11 va veni si anestezistul care imi va face epidurala, sa imi explice ce si cum.
Cam asa statreaba la mine.

Mamica fluturasului Andrei si 36+ Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Simo multam de urari si tie iti doresc aceleasi lucruri sa stii . Tu oricum ai fost mai harnica si acum ai 3 minuni..si eu am vrut dar na bebe meu n-a avut GPS sa ajunga mai repede

SSBraya tot lungana esti si acum, bun asa . Legat de material, uite nici mama mea nu a facut nicio vergetura si a nascut 4 bebeci si nici celulita n-are deloc! Eu nu am vergeturi (inca) dar celulita mi-a aparut..dar scap eu de ea..ma masez pana imi fac fundul rosiu ca la maimute

Distractie placuta la concert!

------------------------------------------------------------------------------------------
35+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen

AMR - 4 saptamani!

Ana-Maria

Mergi la inceput