Fluturasi de martie-aprilie 2011 (134)
Raspunsuri - Pagina 16
ailed_dota spune:
incertc si eu o plimbarica pana in piatza sa iau ciuperci...ca imi e pofta de tocanitza cu ciuperci taiate mari si cu marar si mamaliga...
, parca as fi gravida, nu?
mami de
de 7 ani si ingeras si
31+cu 
AMR 7 saptamani
69/11
madutza_bra spune:
ailed, te trec la aperitive, ca erau detsule feli de tort in lista ![]()

roxy,
cred ca de la plimbarile astea nu se pun kg pe tine. te plimbi singura de obicei sau ai companie?
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian Andrei-29.12.2008 si acum
36+ cu
Catalina Ioana
AMR: mai putin de 3 saptamani 
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
ailed_dota spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui madutza_bra ailed, te trec la aperitive, ca erau detsule feli de tort in lista ![]() ![]() roxy, cred ca de la plimbarile astea nu se pun kg pe tine. te plimbi singura de obicei sau ai companie?Povestea nasterii Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 36+ cu Catalina Ioana AMR: mai putin de 3 saptamani ![]() Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png |
ok, s-a facut!
deci pt tine o sa pai doar friptura
mami de
de 7 ani si ingeras si
31+cu 
AMR 7 saptamani
69/11
alina.n spune:
mada inseamna ca doar aia o sa se depuna(friptura)

mami de
Naty (10.04.2009) si
cu
Alex 37+
AMR 7 zilei!!!
madutza_bra spune:
Friptura si cartofii prajiti, sunt preferatii mei. as manca in continuu indiferent daca sunt gravida sau nu ![]()
mmm, am si eu niste ciuperci in frigider 
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian Andrei-29.12.2008 si acum
36+ cu
Catalina Ioana
AMR: mai putin de 3 saptamani 
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
alina.n spune:
ailed care este numele tau?
mi-ai dat o idee buna de papa cum o faci eu am ciuperci la conserva, poate fac si eu daca nu dureaza mult sa pot sta in picioare.
mami de
Naty (10.04.2009) si
cu
Alex 37+
AMR 7 zilei!!!
ailed_dota spune:
restul se pun l;a cine le-a cerut
, a am o veste buna, azi dimi m-am cantarit dupa 2 saptamani si am contatat ca am pus 800 de grame...
, o prietena mi-a zis "vezi de treaba ai baut apa si ai mancat mai sarat... de asta ai mai mult", tin sa reamintesc ca e prima crestere de la inceputul lui dec...
mami de
de 7 ani si ingeras si
31+cu 
AMR 7 saptamani
69/11
ailed_dota spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina.n ailed care este numele tau? mi-ai dat o idee buna de papa cum o faci eu am ciuperci la conserva, poate fac si eu daca nu dureaza mult sa pot sta in picioare. mami de Naty (10.04.2009) si cu Alex 37+ AMR 7 zilei!!!![]() |

citeste pe dos nick name-ul... pe mine nu m-a strigat nimeni altfel..decat cum ma cheama asa ca acum mi se pare f misto sa am si eu ca un alint... 
mami de
de 7 ani si ingeras si
31+cu 
AMR 7 saptamani
69/11
roxy_s spune:
madutza de obicei ies singura ca n-am cu cine asa in miezul zilei, merg prin magazine, ma plimb prin parc, mai rontai cate ceva de prin oras... imi place sa merg in aer liber, este si frumos afara.
cand este mama disponibila ies cu ea prin oras, stam in parc. cu al meu doar seara ies si in week-end.

S-a intamplat minunea mult asteptata
36+
AMR 3 sapt!!!

alina.n spune:
ce tare deci Delia
zi cum faci ciupercutele vad ca si pe mada o tenteaza
![]()
mami de
Naty (10.04.2009) si
cu
Alex 37+
AMR 7 zilei!!!