Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (29)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaelka77 spune:

ANA pe unde umbli ca azi nu te-am vazut la fata????

Si daca tot fac apelul de dimineata am vazut multe fete absente in ultimul timp : Klarisse, Alexuza, Zozela, Kamy 13 (care a promis ca intra mai des acum cand e fara sot si isi poate face de cap ), Buburuza, cori mic... Ar mai fi ele dar sunt prea multe sa le nominalizez pe toate. Dati un semn fetelor sa stim ca sunteti bine!

ANALIA felicitari pentru bebe vaccinat si cuminte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

neata, fetelor.
mari, bafta si sa recuperezi toti banii.
ariana, uff, maseaua.eu sunt varza cu ele.am abces acum.iau antibiotic si parca parca s-a mai dus din umflatura.
mihaela, mai bine la ginecolog decat la dentist.
la vaccin nici noi nu am facut febra, doar maraielile de rigoare.abia astept sa scap de ele.
tre sa fac si eu ceva dulce in we, desi al meu ia de aici de aproape de la laborator, dar io vreau sa fac ca ies mai bune si mai multa cantitate.cred ca incerc si eu ceva de pe aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Neata!
Eu am profitat ca doarme Maia,si am tras si eu un pui de somn!

I-am facut papica si lapticul si trebuie sa-i dau papa ca s-a trezit si ea!
Dupa aia iesim afara ca e soareeeee!

Stomatolog???Gimecolog??? mi-e groaza de amandoi! Cred ca nu ma mai prinde nimeni prea curand la ginecolog! M-a "sapat" destul cat am fost gravida!

Sa ne traiasca sarbatoritii zilei si sa creasca mari!!

EVELINEEEEEE pe unde umbli soro??

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Am revenit. Trebuie sa fac hartii/cereri la ITM, CAS si apoi cu raspunsul de la ei sa fac cerere la scoala si daca in 30 de zile nu imi dau diferenta, prin sindicat se ajunge la tribunal. Asta inseamna ca mai am de asteptat, dar nu-i problema, important e sa imi dea banii.
NASTASIE, daca vrei iti dau reteta de tort ce am folosit-o ieri. e simplu si usor de facut.
Citesc din urma si revin.

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
http://radiobestpower.no-ip.org:8989/listen.pls

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

mari, baga si mie un mesaj pe FB ca mi-e mai usor sa o caut.pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

ANA, sa iti fie de bine! cred ca ti-a priit somnicul...dupa amiaza sper sa fac si eu acelasi lucru...
ARIANNA, bafta la stomatolog! Sa treaca repede durerea! Pupam bebelusa vesela!
ANAALINA, MIHAELA,KARIN, felicitari pentru lipsa de reactii la vaccin. Supararea bebelusilor va trece repede cu pupaceli si joaca.
IUNIA, bravo fetei ca stie sa respecte intimitatea voastra. Stiu cum e sa astepti sa adoarma copilul pentru a face anumite chestii...si noi tot in garsoniera stam, dar din fericire patutul e de panza si nu se vede...sa vedem ce vom face mai tarziucand se va ridica in fundulet si apoi in picioare...totul pe muteste sa nu se trezeasca.
Eu schimb copilul in patul mare. Din fericire nu am problema cu durere de burta, doar spatele ma mai supara uneori, dar iau tot ce imi trebuie langa mine si ma descurc usor...masuta de infasat de la patut nu mai corespunde din punct de vedere al lungimii, ca da Vlad din picioare si se loveste de cadrul metalic al patutului.
Adormitul copilului: ziua ma asez in pat langa el, il tin imbratisat si dupa ce imi spune el o poveste, oboseste si adoarme. Noaptea/seara adoarme in patutul lui, putin leganat direct in acesta si tinandu-ma de mana de cele mai multe ori, asta daca nu are o jucarie sa o tina langa el.
Ridicarea in fundulet: se agata de degete si se ridica usor. Capusorul il ridica putin dar nu sta prea mult cu el ridicat decat daca e asezat pe o parte..se ridica aproape in cot, dar cade si se enerveaza.
Pipi la sticluta a facut si Vlad in spital, dar pentru ca era deshidratat din cauza racelii, a trebuit sa ii las recipientul lipit de putulica aproape 8 ore pana a reusit sa faca ceva.

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
http://radiobestpower.no-ip.org:8989/listen.pls

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idalis spune:

Zicem si noi buna dimineata la amiaza. Am avut o noapte cu multe maraieli, cred ca l-a durut tare burtica (noi nu am scapat inca de colici ). Sau poate i s-a tras de la dezmatul culinar de ieri.
Acum e mai linistit, asa ca beau si eu cafeaua cu niste pricomigdale.
De la 1 februarie incerc sa fac marea mutare : singur in patutul lui. Ufff sper sa reusesc .

Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre
varsta lui Tavis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selenar spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaalina

Neata

Buneeeee rauuuu placintele alea cu branza, eu am servit un castron cu cereale cu lapte.

Am facut si noi vaccinul , n-am avut reactii decat miorlaieli si caraieli.

Nici cu Mihai nu ma pot lauda ca s-ar intoarce dar sincer deocamdata sta bine asa, el doarme in pat cu mine si nu vreau sa-l adun inca de pe jos. In patut nu vrea deloc , mai mult de 10 minute nu doarme acolo.

Va mai intreb odata de GALAFOR ca promotia e doar luna ianuarie
2 flacoane =33 ron.

Anaalina , mami de Catalina Teodora(30.03.2007)siMihai Teodor(16.09.2010)

Imi dai si mie info de Galafor?

Cum doarme cu tine? Il pui pe perna/stai cu mana pe el/sau culcusit langa tine si atat? Noi cautam idei, caci nici in pat si nici in patut nu se doarme bine...Multumim!

Mergi la inceput

Il tii si tu de degete la ridicare sau e doar stransoarea lui? Vladut al meu nu mai vrea sa stranga degetul si pace...jucariile le apuca, dar nu mai vrea in plan vertical decat la mine in brate. Off, greu cu sperietura asta! Va rog mult, nu-i lasati din ochi nici macar o clipa, ca uite ce se poate intampla!

Mergi la inceput

Scuze, intrebarea era pt Mariuk! Am uitat sa citez.

Mergi la inceput