Ian-Feb2011- Bv Gabi, Rox! Hai Alina!(180)
Raspunsuri - Pagina 9
bb_yasmi spune:
heelooo
am fost si noi la eco la care mergem saptamanal. bebe creste bine, are 2800 gr +/- 400 gr la 35+6z....data nasterii a ramas pe 19 febr, sambata, asta dc nu se intampla natural ma devreme.... atunci vor fi 39+1
felictari proaspetelor mamici!!!! bun venit bebeci!!! 
mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
36 incheiate !!! 
AMR: putin....putin.....si mai putin...:))
RaluKara spune:
Doloress, ma bucur ca inca te gasesc in formula 2 in 1, cred ca te simti tare bine cu sarcina dusa la termen. ai fost un model de optimism pentru intreaga odisee. Ma bucur si ca iti place numele, Rebecca a fost ales in timp ce eram in spital, pur si simplu "ne-a venit", ca sa zic asa, brusc. Initial voiam un nume mai clasic de sfant, chiar daca Maia e diminutivul slav de la Maria si o s-a sarbatorim de Sfanta Marie, dar uite ca socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ.
Gata, fug la baita!
Raluca , mami de pisicuta Maia Rebecca, 20 ianuarie 2011
"Iubirea nu este un targ : te iubesc pentru ca ma iubesti. Iubirea este o certitudine : te iubesc pentru ca te iubesc." - Liviu Rebreanu
florintunde spune:
RaluKara;bine ati venit acasa!....inseamna ca ai avut ceva emotii cu printesa MAIA
..Dar cum totul e bine cand se termina cu bine...o sa fie ok de acum incolo.Multa sanatate.
Doloress
;cum te simti?..Eu ma rup in 2...ma dor oasele..cred ca mi- se dilata bazinul...si contractii suportabile...maine facem 37 sapt..DD ajuta
...asa ma bucur!..sa creasca inca buba inauntru la caldurica...am declarat weeekend de voie in pat...luni merg la dr si macar pana atunci sa-mi pastrez formula 2in 1
OCSANICA!!!!!!CE FACI MAMI?ASTEPTAM MAREA VESTE MAREEE!HAI BEBE MARIA SOFIA!

Tunde
36
saptamani
Sonia-Diana si mami de ursulet Mario
04.03.2004
da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen
"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian
florintunde spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi heelooo am fost si noi la eco la care mergem saptamanal. bebe creste bine, are 2800 gr +/- 400 gr la 35+6z....data nasterii a ramas pe 19 febr, sambata, asta dc nu se intampla natural ma devreme.... atunci vor fi 39+1 felictari proaspetelor mamici!!!! bun venit bebeci!!! ![]() mami de fetita cu codite si baietel nazdravan 36 incheiate !!! ![]() AMR: putin....putin.....si mai putin...:)) |
felicitrai pt bebic grasun...esti in gashca noastra de dragostiti..

..Tunde
36
saptamani
Sonia-Diana si mami de ursulet Mario
04.03.2004
da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian
missmj spune:
RaluKara ma bucur ca sunteti acasa,ca bebelina este bine,papa bine si e si cuminte ! bavo bavo

yasmi felicitari pt vestile bune de la eco !
ocsanica hai cu vestile bune !!!
Va anunt ca sunt mandra de mine...sotul a fost plecat azi cu treaba si pe seara m-a sunat sa ma intrebe daca ma supar sa stea si el cu nasul ca s-au intalnit sa ii arate restaurantul care l-am ales pt nunta si botez si a vrut nasul sa bea un vin.i-am zis ca nu ma supar, ii era teama ca mi-e frica sa il spal singura pe pitic. deci.....i-am facut baita singura,mie mi-era frica de clatit,ca nu ma descurc, dar l-am clatit usor asa cu o canita ,a fost perfect, am vorbit cu el,ii ziceam tot ce faceam : "acum spalam manuta,acum spalam piciorusul, si putica,etc" ! pai da ! suntem mari !

Ma duc si eu sa bag un dus si la somnic ! Va
pe toate !

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei
! (12.01.2011)
Leeloo21 spune:
buna fetelor!
felicitari pt vesti bune!
noi plecam maine la munte pt o saptamana..asa ca va urez numai de bine si va
cu rag!
o saptamana buna!
Cristina si Alin, parinti super fericiti de
Tudor,pestisor de 12.03.09 si de fluturas de 29+ 

nasterea in apa
pozici dragute
Doloress spune:
Ralu multumesc de compliment!
Iata-ma si la termen si data jos din pat, in fiecare zi imi dau palme ca mi se pare ca visez ca am ajuns pana aici
Da, Rebecca ne place mult, era numele nostru de fetita, insa mi l-a luat cumnatul. Si bine a facut ca iata ca noi avem 2 baieti. Ei au 2 fete. Si Maia ne place mult de tot. Si Rebecca e nume cu rezonanta biblica
Tunde asa si eu, ca baba, de trei zile de cand ma misc si eu. Iti dai seama ca acuma corpul meu e total debusolat, nu stie ce se intampla, ma dor muschii, ca totusi aproape 3 luni am stat mai mult in pat. Ma doare spatele tare, imi vine sa plang seara de durere. Inainte n-aveam nimic. Senzatii cu totul noi, ca la Patrick n-am ajuns asa departe. Iata ca de data asta am fost cuminti si am ajuns unde trebuie!
MIssmj bravo!
Eu nu i-am facut niciodata baita lui Patrick singura. Sotul se ocupa si acuma de el. Cat era mic mi-era prea frica. ![]()
37+ KevinVictoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
RaluKara spune:
bb yasmi, felicitari pentru bebe dolofan, in ritmul asta o sa ai ditamai barbatelul la nastere, mare si voinic!
floritunde, multumesc ca le-ai anuntat pe fete pe forum. stiu ca nu eram prea coerenta cand te-am sunat. Emotii au fost la nastere. Bine ca am avut anestezie generala ca altfel faceam si eu stop cardio respirator daca auzeam ca fata mea e resuscitata....brrr.......ma ia cu tremurat numai cand imi aduc aminte ca am aflat cum s-a facut totul negru in jur...dar acum suntem bine amandoua, acasa la noi si puse pe crescut si facut mari.
Si stai linistita ca o sa fii tot in formula economica si luni, pentru ca de data asta beb o sa vina la termen. cat despre dureri...mult a fost, putin a ramas. 

missmj, felicitari pentru baita facuta de una singura lui Andrei, e dificil cu clatitul, dar ne putem descurca si singurele. 
"Iubirea nu este un targ : te iubesc pentru ca ma iubesti. Iubirea este o certitudine : te iubesc pentru ca te iubesc." - Liviu Rebreanu
RaluKara spune:
fetlor,
mai am si eu o intrebare:
cand spalati bebeii, ii spalati cu mana, cu burete, sau cu manusa?
ca eu am facut doar cu mana mea astea 3 zile, dar vad ca i se cojste pielea si nu reusesc deloc sa sterg toata pielea moarta. Ma gandesc , totusi sa nu fie prea dura manusa care e set la prosopel.
Mayane spune:
Sunt pe aici... imi arunc cate un ochi, va citesc...
Am o stare ciudata. Mi se tuguie burta ba pe stanga, ba pe dreapta de parca sta sa plezneasca pielea... Si am niste intepaturi jos, parca as face pipi si nu pot, ca n-am ce... Mi-e foarte cald, stau de doua zile cu geamul deschis. Si sunt foarte obosita. Mi-e greu sa merg si din sufragerie la baie... Noaptea nu pot sa adorm pana la 3-4, ziua dorm pana la 12-1.
Deci sunt pe aici... ziki ma are pe messenger, pe tunde am "cerut-o" de prietena pe facebook, da' nu m-a vrut... Sper sa nu se intample nimic inca vre-o 3 saptamani, dar daca se intampla, va anunt.
Scuze ca m-am intins atat...
Mirela
La multi ani, fericire, copii cuminti, sanatosi si tot ce iti doresti.
Alina, Roxana, felicitari, sa va traiasca bebeii si sa va aduca numai bucurii.
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti
nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins
pentru a-ti rasplati indrazneala"
36+
Darius Alexandru - Mare Papuas ![]()
Bebe - AMR 25 zile