Ian-Feb2011- Bv Gabi, Rox! Hai Alina!(180)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Citat:
citat din mesajul lui kitzy

Salut fetele
Aseara la 10 am pus mana pe telefon si-am sunat medicul de familie....a fost a doua masa dupa care mi-a vomat cu jet....la 12 a treia masa cu jet....noaptea urlat de foame, plimbat cu el prin camera etc....
La prima ora l-a sunat pe un prieten de-ai ei gastroenterolog, i-a spus ca sosim, el ne-a trimis mai departe la eco, are stenoza de pilor in faza incipienta...a zis ca deocamdata nu vb de operatie, ne-a dat tratament cu lapte praf Humana AR, metoclopramid si debrdiat, plus inca ceva pt colici. Azi inca n-a vomat, doar putin.....Peste o saptmana mergem iar la eco, daca intre timp nu se face mai rau. Dar eu zic ca sigur nu scapam de operatie...

Raluca, mami de Diana si Andrei

Fii optimista
DD e bun si va iubeste si va vindecati

Tunde 37 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui de_ea

Tunde-pentru tuse ia de la farmacie sirop plantusin(e natural si f bun,la mine si-a facut treaba).

Andreea 37+ cu Medeea

AM SIROP DE PATLAGINA..BIO SI SIROP DE MUGURI DE BRAD F DE MINE...IAU VIT C..am f ceai de nuci cu miere...mereu stau cu geamurile deschise..din cauza puseurilor de caldura...mi-am inghetat familionul

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

Mergi la inceput

Angie;multumim..sa cresteti mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

eu azi nu am avut timp nici sa respir, abia acu m-am asezat sa va citesc
am facut curatenie generala(iar)..freaca mobile,vesele,aranjeaza/spala/calca haine..plus mancarica..tot fasole ca tunde..cu ciolan afumat
normal ca nici apa n-am baut daramite sa pap..astept sotu si papam impreuna.

Ralukara..bine ati venit ! imi pare rau ca ai trecut prin momente grele,important e ca sunteti bine. noi am avut apgar 1 in primul minut si resuscitare cu masaj cardiac..asa ca stiu ca e greu si ma apasa si acum..dar mergem sanatosi inainte.

fetele cu depresia..nu stiu daca m-a luat si pe mine sau nu..dar de la un timp sunt foarte nervoasa,tip la sot daca intarzie,ma enervez pe el ca-si deschide seara calc sa citeasca presa..ma enerveaza ca sforaie..ca nu s-a dus sa se tunda..am impresia ca eu fac de toate si el nu face nimic,nici acasa nici la birou..ma enerveaza tot
imi razbun nervii pe casa asta, fac curatenie zilnic numa sa treaca timpul mai repede..sa vina primavara..sa ma imbrac subtire si sa ies afara..sa il plimb pe bebe. mda..e tot depresie si asta.

ma duc sa fac dush si sa ma schimb ca put a toate solutiile de curatare posibile.

puiu meu a fost tare cuminte azi..doar papa,povestit si somn

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia si Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Multumesc fetelor de complimente, ma faceti sa rosesc. Adevarul e ca mai am 2 zile si fac 38 de saptamani, nici nu speram eu asa ceva cand mi-au zis la 27 de saptamani ca e colul deschis si mai e si de un cm. Si cautam disperata informatii daca poti ajunge pana la capat in conditiile astea, fara cerclaj. Si iata ca se poate. Cu stat la pat, orice e posibil. Noroc ca n-am mai avut contractii, probabil de la progesteron si de la no-spa. Oricum, a fost greu, cea mai grea perioada din viata mea, m-a durut enorm sa nu ma mai pot ocupa de pitic, care a suferit mult si s-a schimbat si nu in bine, ca deh, ca mama nimeni n-are grija de el. Si acum cand se enerveaza pe mine imi zice sa ma duc la spital si sa-l las in pace Asta este, o sa recuperam noi timpul pierdut.

TUNDE- multa sanatate si inchide geamul!

MISSMJ – sacul de dormit rules, si mie imi place. Desi al meu nu prea a stat cand a mai crescut, la inceput, cand era mic il gaseam tare practic. Si in bagajul de spital mi-am luat unul mic mic. Paturicile le gasesc cam fara rost, pentru ca si mie mi-era mereu frica sa nu se sufoce cu ele. Numai afara, la plimbare le gasesc utile.

FOXY – bine ai revenit, wow 5 kg deja! Ce baiat mare si puternic!

Colicii tin pana pe la 3 luni la bebeii nascuti la termen, La prematuri tin mai mult, la noi au tinut pana la 4 luni. La 4 luni fix ne-am mutat in casa in care suntem acum si atunci au disparut mai toate problemutele, in afara de vomat, ala m-a tot tinut pana la 6 luni, asa mai usurel. Dar sunt bebei la care tractul digestiv se maturizeaza repede si in 2 saptamani scapa. Nu stii niciodata ce model capeti.

TUNDE, DEEA_SAVA, ALINUSH – felicitari pentru schimbarea semnaturilor! Mai avem putiiiiiin de tot!

KITZY – ce rau imi pare! bietul pui! O sa fie bine, ai sa vezi! Am citit ca interventiile astea sunt destul de usoare si nu implica mari riscuri. Tinem pumnii lui bb Andrei, sa se faca bine repede!

Hai Babyleeks!
Hai tizul nostru, bb Kevin!

Am pierdut bucatele de dop ieri si azi. Le declar nule. Dar contractii nu prea am, decat nedureroase. Eu sper sa nasc pe 29, sambata, Patrick e pe 29 aprilie, poate asa retine si tati datele de nastere, ca l-au intrebat la gradi data de nastere a lui Patrick si a zis 28 aprilie!

Mami de Patrick(29.04.2008) si 37+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Am vazut bebei adorabili..de Angie (mamaa ce flacau), DanGabriela..minunati si fff frumosi. sa va traiasca

Mda..putine mamici pe forum. nu mai stim nimic de mult de Loutzy,Danina..Crina..

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia si Eduard Matei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Doloress

Multumesc fetelor de complimente, ma faceti sa rosesc. Adevarul e ca mai am 2 zile si fac 38 de saptamani, nici nu speram eu asa ceva cand mi-au zis la 27 de saptamani ca e colul deschis si mai e si de un cm. Si cautam disperata informatii daca poti ajunge pana la capat in conditiile astea, fara cerclaj. Si iata ca se poate. Cu stat la pat, orice e posibil. Noroc ca n-am mai avut contractii, probabil de la progesteron si de la no-spa. Oricum, a fost greu, cea mai grea perioada din viata mea, m-a durut enorm sa nu ma mai pot ocupa de pitic, care a suferit mult si s-a schimbat si nu in bine, ca deh, ca mama nimeni n-are grija de el. Si acum cand se enerveaza pe mine imi zice sa ma duc la spital si sa-l las in pace Asta este, o sa recuperam noi timpul pierdut.

TUNDE- multa sanatate si inchide geamul!

MISSMJ – sacul de dormit rules, si mie imi place. Desi al meu nu prea a stat cand a mai crescut, la inceput, cand era mic il gaseam tare practic. Si in bagajul de spital mi-am luat unul mic mic. Paturicile le gasesc cam fara rost, pentru ca si mie mi-era mereu frica sa nu se sufoce cu ele. Numai afara, la plimbare le gasesc utile.

FOXY – bine ai revenit, wow 5 kg deja! Ce baiat mare si puternic!

Colicii tin pana pe la 3 luni la bebeii nascuti la termen, La prematuri tin mai mult, la noi au tinut pana la 4 luni. La 4 luni fix ne-am mutat in casa in care suntem acum si atunci au disparut mai toate problemutele, in afara de vomat, ala m-a tot tinut pana la 6 luni, asa mai usurel. Dar sunt bebei la care tractul digestiv se maturizeaza repede si in 2 saptamani scapa. Nu stii niciodata ce model capeti.

TUNDE, DEEA_SAVA, ALINUSH – felicitari pentru schimbarea semnaturilor! Mai avem putiiiiiin de tot!

KITZY – ce rau imi pare! bietul pui! O sa fie bine, ai sa vezi! Am citit ca interventiile astea sunt destul de usoare si nu implica mari riscuri. Tinem pumnii lui bb Andrei, sa se faca bine repede!

Hai Babyleeks!
Hai tizul nostru, bb Kevin!

Am pierdut bucatele de dop ieri si azi. Le declar nule. Dar contractii nu prea am, decat nedureroase. Eu sper sa nasc pe 29, sambata, Patrick e pe 29 aprilie, poate asa retine si tati datele de nastere, ca l-au intrebat la gradi data de nastere a lui Patrick si a zis 28 aprilie!

Mami de Patrick(29.04.2008) si 37+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

aaa!tu vrei motate pe maine?????maine e 29.nu?
deci ai ramas desfacuta ca berea fara dop

am emotiiiiii

Mergi la inceput

Simo;opreste-te fata...acu te-a luat sindromul cuibului..dupa nastere??...

Fii mai bun cu sotiorul...saracu nici presa nu-i voie sa citeasca..nici sa-si lase plete?asta-i treaba?.

Si nu mai freca mobila aia de bucatarie caci o vad decolorata deja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

Sal, fetili!

Azi la 12 a scos nasucul si puica mea, o fetitza de 3, 200 kg si 49 de cm. Cu cezariana, dar n-am avut curaj sa va spun, ca mi-era ca ma apuca emotiile rau de la galerie...

Acum tocmai trece anestezia... Sa simt si eu c-am nascut!

Pup,
Gabi, Ioana si pui frumos Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluKara spune:

tunde, cum reusesti mama sa le faci pe toate?? ca daca ar trebui sa fac si d=astea ar ajunge organismul meu sa isi dea shut down de unul singur ca sa nu se strice de tot...Femeia Fantastica scrie pe tine!!

kitzy, off, puiul mic, sper din suflet sa nu se ajunga la operatie ca e bebe mic rau pentru asa ceva..off, ce chin si pe voi ca nu puteti sa faceti nimic sa=l ajutati....

Shubu, nu cred ca e prea mic pentru infacol. acuma depinde si cat de intense sunt colicile,fii-mea urla de parca o taie cineva si nu se potoleste deloc, asa ca i-as da orice numai sa nu o mai vad cum sufera. daca la tine se si calmeaza atunci probabil nu sunt acute durerile.
Noua nu ne-a dat calciu, o sa avem de luat vigantol din ziua 14. deocamdata doar atat.
Cat despre ddormitul noaptea, eu ii fac baie la 11 seara, pana terminam si cu masajul si cu papatul se face 12. Si se mai trezeste la 5 dimineata. am incercat in primele 2 zile sa o trezesc sa ii dau de mancare ca mi se parea ca sta prea mult nemancata dar efectiv nu aveam pe cine sa hranesc. Tragea de 2 ori din san si dormea bomba. Cred ca depinde de la cupil la cupil.

Shines, multumim de gandurile bune si incearca sa nu te mai enervezi ca nu iti faci niciun bine. si io abia astept sa vina caldura ca sa iesim afara.

Doloress, hai ca ai fost simpatica rau cu modelul de copil capatat. Rad ca zapacita de una singura !
Mai ai un pic pana pe 29, si ar fi foarte dragut ca ambii sa fie nascuti in aceeasi zi! iarta-l si tu pe tati ca a gresit ziua lui Patrick, se mai intampla .

Raluca , mami de pisicuta Maia Rebecca, 20 ianuarie 2011

"Iubirea nu este un targ : te iubesc pentru ca ma iubesti. Iubirea este o certitudine : te iubesc pentru ca te iubesc." - Liviu Rebreanu

Mergi la inceput