Ian-Feb2011- Bv Gabi, Rox! Hai Alina!(180)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Citat:
citat din mesajul lui deea_sav85

Mamicile de buburuzi au mai multa activitate decat noi cele cu buburuzii inca in burtica

Andreea
37+ viitoare mamica de Radu Andrei

EU VA CITESC DAR S CAM VARZA

Ma dor toate..tusesc..ma doare pieptul...am lucrat o gramada prin casa/mi-a venit dulapul comandat si pana le-am aranjat toate..Mutate hainele
Curatat...spalat lenjerii de pat,fac ciorba de fasole...nna cam asta-i viata mea.

Tunde 37 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

Tunde-pentru tuse ia de la farmacie sirop plantusin(e natural si f bun,la mine si-a facut treaba).

Andreea 37+ cu Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deea_sav85 spune:

Tunde tu esti Superwoman ...Spor la treaba in continuare

Andreea
38+ viitoare mamica de Radu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Salut fetele
Aseara la 10 am pus mana pe telefon si-am sunat medicul de familie....a fost a doua masa dupa care mi-a vomat cu jet....la 12 a treia masa cu jet....noaptea urlat de foame, plimbat cu el prin camera etc....
La prima ora l-a sunat pe un prieten de-ai ei gastroenterolog, i-a spus ca sosim, el ne-a trimis mai departe la eco, are stenoza de pilor in faza incipienta...a zis ca deocamdata nu vb de operatie, ne-a dat tratament cu lapte praf Humana AR, metoclopramid si debrdiat, plus inca ceva pt colici. Azi inca n-a vomat, doar putin.....Peste o saptmana mergem iar la eco, daca intre timp nu se face mai rau. Dar eu zic ca sigur nu scapam de operatie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

A si n-am zis ca a inceput cu faza asta de vreo 4 zile, dar voma in jet doar o data, max de 2 ori pe zi, ieri a fost de 3 ori si muuult mai violent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

vreau sa intreb proaspetele mamici....ca eu am cam uitat am aproape o ora de dureri ca la ciclu , am luat no spa nu cedeaza si parca merg si spre picior in jos.....astea sunt ceva semne??? sau sunt normale acum inainte de nastere???

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan am intrat in s 37!!!
AMR: maxim 3 sapt!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

dragele mele,va multumesc din suflet pt toata galeria ,va pup maxim si nu va suparati pe mine ca nu mai pot intra ca inainte dar puilul meu e cam mancacios si nush ce sa ma ami fac,plus ca vrea mai mult la mine in brate
am pus cateva pozici cu bebe pe cont,intru cand mai pot..va pup mult

CEA MAI FERICITA MAMICA DE FRUMOS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Salutari!
FELICITARI ALINA SI ROXANA!SA VA TRAISCA SCUMPICII!

Au inceput si la noi colicii...deocamdata se mai calmeaza cu infacol,sper sa tina.Si al meu vomita cateodata,apoi il ia sughitu de se duce tot somnu si asa mi-e mila de el cand il vad cum se chirceste si chiraie.
Am mai intrebat si alaltaieri.Voua de la cate zile v-a dat sa luati calciu si cat timp?
Si inca ceva...nu e cam devreme pt Infacol?Nici nu-i dau tot timpu,prefer sa il linistesc eu,ca mi-e ca e prea mic.
Tunde,hai,fruntea sus!
Foxy,bine-ai revenit printre noi!

Mai vroiam sa zic/intreb una alta,da uit.Roxx,acum 2 zile am trecut si eu prin faza "simt cum vine depresia",acu vad ca mi-a trecut.Astia micii cand incep si ei sa doarma mai mult noaptea?Ca-s deja un pic zombie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Normal,am uitat!Ieri m-a anuntat Babyleeks ca o interneaza pt tensiune mare si ca peste 2 zile e posibil sa-si vada grasutul.
Deeeccciiii...

HAI ALINA!!CURAJ!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

SHUBU, nush ce sa zic de calciu, noua nu ne-a dat.
Depresia: mda, vine, pleaca... de ex am zile cand abia astept sa vina sotu de la serv, ca-s tare singura toata ziua, da aseara imi venea sa-l iau la palme...n-are el saracu nici o vina, da daca bebelina sta agatata la tzitzi el nu prea are cum sa ma ajute si ma oftica rau treaba asta
Si pe mine ma oftica sughitul, care de obicei vine fix cand atipeste...Nu stiu cand incep sa doarma legat, Catalina mea adoarme maxim la 12 (asta cu titlu de exceptie, de obicei la 10 rupe patul) si se trezeste cam de 2 ori - pe la 2-3 si pe la 5-6. Deci inca nu ma plang. dar nu e timpul pierdut. Ca la inceput adormea seara din prima incercare. Mai nou se mai trezeste o data dupa vreo 10 min si incepe sa miorlaie. O culcam la loc si doarme cateva ore bune. Aseara de ex s-a trezit de 2 ori miorlaind la intervale de 10 min...ne-a cam lasat fara vlaga.
Stiu, e foarte incurajator ce spun

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Mergi la inceput