Ian-Feb2011- Bv Gabi, Rox! Hai Alina!(180)
Raspunsuri - Pagina 12
Mayane spune:
M-am trezit si eu... Ma duc sa-mi pun de o cafea. Cred ca am si racit, ca tot imi vine sa stranut si am nasul infundat.
Pana revin, pentru cele care stiu engleza, am gasit un site tare frumusel, cu sfaturi, filmulete educative pentru mamici...
http://www. parentsconnect .com/videos/how-to-baby?xid=376STU/Video/
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti
nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins
pentru a-ti rasplati indrazneala"
36+
Darius Alexandru - Mare Papuas ![]()
Bebe - AMR 25 zile 
RaluKara spune:
roxx, si noi suntem acuma la programul dee colicei, tot doar cate 10 minute doarme si pe urma urma incepe mieunatul si o luam de la capat....ce reusesc sa o mai potolesc cu sanul, ca altfel nu stiu ce ne faceam...si cam asa o sa faca si in urmatoarele 2 ore...
Raluca , mami de pisicuta Maia Rebecca, 20 ianuarie 2011
"Iubirea nu este un targ : te iubesc pentru ca ma iubesti. Iubirea este o certitudine : te iubesc pentru ca te iubesc." - Liviu Rebreanu
roxx26 spune:
ufff, Ralu, pupam fetele
si noi tot cu tzitzi ne mai potolim...mi se pare asa mult pana la 3 luni!(gabiu zicea de 4 luni, mai, nu-mi distrugeti sperantele, ca eu am inceput numaratoarea inversa!
)
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
RaluKara spune:
nici nu vreau sa ma gandesc ca o s=o tinem asa cu lunile ca o sa ma transform in fotomodel de disperare....ca imi e imposibil sa nu ma agit si eu odata cu ea, chiar daca stiu ca trebuie sa imi pastrez calmul...daca face asa pana la 4 luni, mai avem 3 luni si 3 saptamani....

"Iubirea nu este un targ : te iubesc pentru ca ma iubesti. Iubirea este o certitudine : te iubesc pentru ca te iubesc." - Liviu Rebreanu
roxx26 spune:
aaa...si din seria "mintea incalcita de proaspata mamica" (tot in vine sa zic de gravida...) - azi-noapte am visat ca mergeam pe tocuri, si eram asa incantata
rau am ajuns, va dati seama ce bucurii am si io in vis, tre sa vina primavara repejor sa ma adun![]()
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
deea_sav85 spune:
Mamicile de buburuzi au mai multa activitate decat noi cele cu buburuzii inca in burtica 

Andreea
37+ viitoare mamica de Radu Andrei
deea_sav85 spune:
Nu am mai avut rabdare pana maine, asa ca am schimbat semnatura de azi...38 de saptamani, nici nu mi vine sa cred
Multumesc DD!

Andreea
38+ viitoare mamica de Radu Andrei
zumzu spune:
voi cum stati cu scosuk afara a lui bebe?noi la iceput mai des da acum nu am mai iesit de ceva vreme:vreme, tati la munca, liftu nu merge...
RaluKara spune:
roxx eu pot sa ma laud ca la externare am plecat pe tocuri ca asa am apucat sa ma incalt cand am plecat la spital si dupa am uitat sa le zic sa imi aduca ceva fara toc. bine, ma cam deranjau ca ma doare coloana exact pe locul epiduralei si ma cam intepa cezariana dar cred ca in vreo 2 saptamani o sa reusesc fara probleme.
deea sav pai mamicile nu prea au ce sa faca si intra pe forum cand au timp. ele nu pot nici sa mai iasa la o plimbare, nici sa plece din camera lui bebe prea mult timp, asa ca in cazul asta calculatorul intra la relaxare. eu spre exemplu stau cu mandra la piept si tastez.
deea_sav85 spune:
RaluKara un
pentru mandra ca sta cu noi pe forum.
Andreea
38+ viitoare mamica de Radu Andrei