Ian-Feb2011- Bv Gabi, Rox! Hai Alina!(180)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

Ziki, s-a speriat saracu si i-a incetat sughitul..a putut si el sa se odihneasca linistit pe urma..
hai fa-ti curaj si suna-ti dr....

mami de Ariana (30.10.2005) si 38+cu Tudor
mami de ingeras David Andrei (01.09.2008)
"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

'neata,
sunt chiauna de somn. Isi bate joc de noi asta mica intr-o veselie. Are colici si nu doarme noaptea de la 12 la 3-4 iar ziua iar are niste reprize groaznice de n-o linistesti cu nimic. Si ziceti ca tine pana la 4 luni?

Imi este mila de Albert care saracutul se mai si trezeste noaptea in urlete de bb mic si nu intelege de ce plange. Si dimineata merge la gradinita

Dar....ne facem noi mari si ne cumintim

va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata

Gabiu si eu am un pui pe care mi-e mila s an u-l trezeasca Ana si de aia am fugit cu ea in sufragerie, unde ea doarme in cos; ca robert daca se trezeste, ma vrea pe mine, incep plansete etc.

Ralu kara eu n-am stiut de resuscitat bebe..Doamneeeee!!! Bine ca sunteti bine !!! Baita ca sa nu dureze mult (ca e inainte d emasa d eseara) eu ii pun in apa putin sapun lichid si o spal cu o mana si cu cealalta pun mereu apa pe ea, sa nu-i fie frig, apoi o ridic , spal spate si gata! Cu mana goala, nu burete, nu carpa, are o piele finaaaa nu are rost sa dau cu ceva, si-n plus..nu-i murdara, nu a lucrat in gradina!! Aseara i-am bagat si primul masaj. N-o fo rau, dar la urma a vinit fomica!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Foxy-le spune:

fetelor,servus. nici nu mai stiu cand am scris si ce. s-a dus timpul meu liber, dar nu ma plang.
FELICITARI NOILOR MAMICI, SA FITI SANATOASE SI SA VA BUCURATI DE BEBEII VOSTRI !!
Doloress-bravo pt rabdarea si curajul de care ai dat dovada pana acum. Sa dea DD sa ai parte de un bebe super cuminte si mancacios.
Pup dulce si celelalte fete
Noi suntem mari - avem 5kg si ceva deja. de abia il mai tin!
Nu stiu cum aveti timp celelate mamici, dar eu sunt parca mereu cu ceva de facut si n-am timp de calculator. Acum avem si probleme cu burtica (ceva colicei)
O sa incerc sa intru mai des.
sanii mi-au facut ragade la inceput, apoi au trecut. (cum a zis al meu sot,,ai facut bataturi)
Va pup inc eo data, o zi buna sa aveti

mami fericita de KRISTIAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simis spune:

Neata!
Raportez si eu o noapte obositoare cu dureri si azi o stare naspa.Si drept azi am de lucru de capiez.
Deja ma apuca groaza cand vad ca buburuzele noastre au colici cam toate si plang de nu stiu bietele mamicute ce sa faca. mamicile obosite!
Doloress ce mult te admir pentru rabdarea si cumintenia ta!
Tunde si mie mi s-a spus ieri ca mi-a mai crescut burta si ca s-a mai lasat fata de duminica seara. Asa o fi.
O zi usoara la toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Neatza si de la noi Am dormit asa bine aseara ... am primit un sac de dormit si l-am bagat pe bebe in el...prima data cu manutele pe afara,l-am gasit cu ele reci,asa ca am bagat si manutele inauntru,sa vezi ce bine a dormit piticotul meu.si nici nu mi-am mai facut griji ca se sufoca cu paturica,am luat tot din pat !
LeeLoo distractie placuta la munte !
ziki poate merge faza cu stranutul si cand o sa fie afara din burtica ! ar fi bine !
gabiu imi pare rau sa aud ca va supara colicii, sper sa va treaca repede , mai ales ca se chinuie si Albert.
foxy 5kg deja, bavo !! vrem pozici !
Vazut poze de bebe Darius , super !!!
ralukara eu il spal cu mana, fara burete sau manusa.si cum zice si lorich , imi iau o sticla cu apa fierbinte si adaug cand se raceste,ca sa nu ii fie frig.
Hai cu vestile ocsanica !

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabrielaromt

Help! prima problemuta... la unul din sani, am gurguiul foarte aspru si banuiesc ca de asta nu vrea bebe sa traga... nu mai stiu ce sa-i fac, ca nu pot sa-l hranesc doar dintr-un san...
Ceva idei? deocamdata stau unsa cu garmastan, dar de muiat nu se moaie din cate vad...

Gabriela
38 saptamani Tudor

incearca sa dai cu lapte, speli cu apa calduta inainte sa-l pui la san, mulrgi cu mana cateva picaturi si te ungi cu el, la fel si dupa ce alaptezi, speli cu apa calduta (sa se duca saliva), dai cu cateva picaturi de lapte si lasi sa se usuce.

Maria
Alex (6 mai 2004) si Mihai (13 august 2009 - 30 august 2009 Ne lipsesti, pui drag )
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

si eu am avut probleme cu bebe ca isi scoatea ochii efectiv..chiar daca i-am taiat unghiile. Manusile nu sunt bune deloc dar eu am descoperit niste bodyuri la mothercare sau next care au un fel de manusi incoporate sunt f practice le recomand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluKara spune:

Mayane, uff, aiurea cu starile astea..dar mai ai un pic si gata.

Alinushali, e super semnatura, stiu ca nu mai e deloc rabdare dar nu mai e mult si o sa fii o mami super incantata. profita acuma de somn, ca dupa...eu as dormi pe mine si nu prea am cum ca exact cand ma asez sa dorm se trezeste domnisoara. Norocul meu e ca ma lasa sa dorm noaptea minim 4 ore legate ca altfel eram zombie.

Floritunde, off off...mai dar ce e cu toate starile astea de rau?? incearca si tu un sirop de tuse sau ceva sirop de ridiche, de ceapa, de nuci.. Stiu cum e sa tusesti si sa simti ca ori iti plesneste burtica, ori sa inceapa contractiile. Hai mami ca esti aproape aproape de intalnirea cu domnisoara.

Ziki, la mine cand sughita in burtica ii ziceam ca beau eu niste apa si pentru ea sa termine de sughitat. Dar sa vezi acuma ce sughituri tragem, hehe, in burtica era nimic fata de ce e acuma. si dupa ce sughite bine mai trage si cate un stranut mic.

Gabiu, noi am avut pana acuma doar 2 zile de colici si numai ziua. dar vad ca s-a potolit de la infacol. Oricum ii dau si ceai de colici si nu se mai screme atata si nici nu mai face scandal. si speram sa treaca colicii cat mai repede.

Lorich, eu intrebam de burete sau manusa pentru ca Maia a avut pielea foarte uscata in spital, aia o spalau numai ei stiu cum, si nu o ungeau cu imic. Iar acuma de cand am venit acasa a inceput sa isi revina pielea ca o dau de 3 ori pe zi cu crma, numai ca ramane cu foarte multa piele moarta pe care nu prea stiu cum sa o adun. se cojeste exact cum ne cojim noi dupa bronz, si parca mi- nu stiu cum sa sun pediatra doar pentru atat lucru, ea mi-a zis sa o dau cu multa crema ca sa isi revina pielea dar de cojit nimic.

Foxyle, deocamdata nu ma plang de lipsa de timp ci mai degraba de musafiri nepoftiti care sunt obositori si se mai si supara ca nu ii las sa o vada pe Maia. De parca tot poporul ar trebui sa o ia in brate si sa imi ameteasca copilul. dar eu oricum sunt inca la inceput, o sa vad pe parcurs cum ne descurcam cu timpul. Felicitari pentru bebe voinic!

Simis, off, cred ca toate burticutele se vaita in momentul asta de oboseala si de stari proaste. sa treaca.

Raluca , mami de pisicuta Maia Rebecca, 20 ianuarie 2011

"Iubirea nu este un targ : te iubesc pentru ca ma iubesti. Iubirea este o certitudine : te iubesc pentru ca te iubesc." - Liviu Rebreanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Buna fetele!
ce liniste pe aici...e deprimant, pe bune!!
deeeci...ca tot ma laudam zilele trecute si speram ca poate scapam, se pare ca nu ne-au sarit nici pe noi colicii. Azi noapte a adormit pe la 12, s-a tot chirait mai mult de oboseala cred. Apoi peste noapte a fost cumintica, dar a tot icnit si a suspinat in somn. Si azi toata dimineata am stat cu ea in brate, se strange saracuta, trage de picioruse si icneste...da nu plange aproape deloc. nasol e ca durerea o cam trezeste din somn. Acu am adormit-o din nou, sper sa dureze mai mult (precedenta incercare s-a soldat cu un nani de 10 min...), sa se odihneasca si ea mai bine.
Deocamdata suntem pe sab simplex si bonnisan, nu prea vreau sa le iau pe toate la rand ca am senzatia ca sunt o mare apa de ploaie, mai vedem.
Sunt prin zona
Va pup

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Mergi la inceput