Pufi 2010 (210) - LMA Maia!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Si daca tot se poarta sarbatoriri de mame, maine o sarbatoresc si eu pe a mea.

O seara buna, am plecat acasa.

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Ajut-o pe Eva
http://www.mariaeva.ro/

La multi ani mama de Tomaca!

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

la multi ani si pentru mama ta, tomaca...........

si video-ul amintit.............
il pun aici.........

http://www.youtube.com/watch?v=PqbURj4Tsh8

Forever in love...with my baby...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

la multi ani mami de tomaca!
bea super ivanelul. al meu nu mai adoarme singur pe picioare....

_
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Cu miile de scuze de rigoare:

LA MULTI ANI, ALBASTRICA MARA!
LA MULTI ANI, PITICOT S!
LA MULTI ANI, GEORGE!

si pentru azi,

LA MULTI ANI, ISABELA!

Sa cresteti mari, sanatosi si sa va bucurati parintii!

In plus,

La multi ani, mami de cris.d!
La multi ani, mami de tomaca!

Mama mea e de-o seama cu mami de cris.d. Deci, sunt de-o seama cu cris.d. M-ati ghicit, fir-ar, iar io ma chinuiam sa-mi ascund varsta p-aici... Alexutzzza, super logica ta!

happyella, sanatate multa tatalui tau, sper ca e mai bine!

xela, cum sunteti?

myky, noi ne-am cam revenit, Isa inca mai e pe regim... Sanatate multa si voua!

Marturisesc ca n-am postat atat de des niciodata, trag de mine zilnic sa intru sa fac urarile, dar vad ca nu reusesc decat la doua zile...

Mai am de facut o urare speciala, pentru ca in weekend am multe treburi si precis nu mai reusesc sa intru:

LA MULTI ANI, MAIA! Fie ca toate problemele tale de sanatate sa fi fost stranse in primul anisor, iar de acum incolo sa ai o viata sanatoasa si senina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

buna noaptea....

sa va spun si eu vreo 2 inainte de culcare.
am fost la doctor.......copilu f bine dispus, incepuse sa le povesteasca una alta, f simpatic.....toate bune pana la injectie...abia l-am tinut, l-a intepat de 2 ori in picior...urlete, bodoganeli....s-a linistit, apoi a venit si in bratz (priorixul)......alta tura de plans.......ti se rupea inima....n-a stat nici la masurat, asa ca de la 79 de cm cati avea data trecuta, se pare ca a ramas doar cu 74-75, da nu se stie exact. 8 kile 650......cica ar mai trebui........nu putea sa-mi spuna si mie cum i-a spus dr. lui teo, ca e bine asa, nici gras, nici slab?.....ca daca ii place LV, sa-i dau.....si vitamine, mi-a sctis ea pe reteta, ca doar din alea sa-i dau si protectis. asta nu stiu ce e , tre sa google-esc. a plans apoi si acasa, de mi se rupea inima...cu suspine....si tot arata la picior unde-l durea............3 ml de nurofen si-au facut treaba, acum doarme linistit de pe la 9 jumate, sper ca asta sa fi fost tot ce inseamna side efects (ca in romana nu putea spune......). a, si se pare ca ne ducem la taiere, ne-a trimis la dr. zamfirescu de la grigore alexandrescu pt fimoza. asa ca fetele care se stiu, dati drumu la crema aia, sa fie cu folos!!!

eu va pup de noapte buna....somn cat mai linistit sa aveti!!!

_
mama lui Stefan, pui scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

BEA am vazut si eu filmuletele... pai ce ai tu acolo se numeste copil MODEL : papa bine, adoarme repede, frumos, dintzos, umblacios... Bravo lui Ivan

NIKOLE, MYKY ma bucur ca sunteti mai bine

Si noi suntem bine atata timp cat nu iesim din casa. 20 de minute de stat afara insemna pentru noi o saptamana de tratament cu antibiotic...asa ca... fara plimbari, doar strictul necesar. N-am ce sa fac. Sunt multumita ca nu mai avem muci si recuperam la primavara cu iesitul afara.

Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

LA MULTI ANI, MAIA!

Sa cresti mare si frumoasa! Norocoasa si sa realizezi tot ce iti propui!

Haircut, sa te bucuri de minunea voastra si fiecare pas al ei sa fie o implinire!

Miki a lu' Kiti

(povestea nasterii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

La multi anisori princess Maia!

Iti doresc tot binele din lume

Bravo mami de fetita finuta pentru acest an frumos

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Love does not begin and end the way we seem to think it does. Love is a battle, love is a war - love is a growing up."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

La multi ani, mami de Tomaca!

La multi ani, mami de Cris.d!

Danasor mai pe fuga...asa e. Ca ma fugareste sefu'. Cum ma prinde la calculator, cum tabara pe mine. Si deja display-ul face niste dungi...de la cate palme si-o fi luat. Acum e momentul meu de citit, scris si facut dus (mai incolo, desigur). Ca mai incolo un pic, ma cere sa prestez

Cuscra imi pare bine ca sunteti mai bine!

Tomaca ce mai fac dragii tai? Sunt mai bine?

Ana_g imi pare rau ca e cu trimitere la Gr Alexandrescu. Nu se poate rezolva si altfel? Pt ca o amica a fost cu pisoiul ei la Culcer, cand piciul avea 1 an si 2 luni. A certat-o un pic, dar l-a decalotat. Si e f bine acum. Sau in alta parte. Undeva unde nu sunt asa multi microbi...zic si eu...

Nyny bine ca ati scapat de muci.

Bea am vazut Ivanel! Admirat Ivanel!

Am citit despre mamici tinere! Ce frumos! A mea mamica, face 56 ani, in febr. Si imi amintesc cum o intrebam, cand a facut 40, cum se simte? Si mi-a zis ca se simte ca la 30... Ea m-a facut la tinerete. Io...am facut copil mai la maturitate. Sper sa apuc nepoti .

Noi suntem bine, pe metereze. Acum sunt in galerie pt al meu sot care este in sesiune. Ca atare in seara asta a gatit el. Sa se mai relaxeze de la atata invatat .

Kiti e si el in ale lui, cu umblatul peste tot, cu momente cand mananca mai bine si mai putin, dar sunt multumita per total. E programat si el, pe 10 febr la vaccinul de 1 an si 1 luna (priorix).
Azi l-am surprins ca isi ducea pantalonii la baie, la spalat. A inceput sa imi dea si mie jucariile lui ca sa ma joc cu el. Pana acum nu prea dadea. Acum mi le aduce frumos, in mana. Se joaca din ce in ce mai mult. Si mai nou am inceput sa sarim in pat, si sa chiraim (tipam) tare, spre disperarea lui tati . Abia astept sa se mai inmoaie gerul, sa stam si noi mai mult afara!

Va de somnic usor

Miki a lu' Kiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Salutare

Am scris pe la pranz un ditamai mesaju' dar s-a pierdut pe drum..., de ciuda nici nu am rescris

Mama de Cris.d si Mama de Tomaca felicitari pentru cele doua fete minunate pe care le-ati crescut, sa fiti sanatoase si sa traiti multi , multi ani de acum incolo, La multi ani!

Ce frumuseti de baieti ati pus voi acolo, Alex de MP, Yannis de Alexutzza si Tudorel de Tomaca [olar la], toti trei ferchezuitzi ca niste adevarati cavaleri se dau bine pe langa printzesica de Ema

Ana ce scrii tu acolo... aoleu saracutzu ochios, sa treaca usor toate puiule

Bea, sigur nu i-ai pus ceva palinca lui Ivanelul in laptic, ca tot se vb pe aici, eu nu cred ca un copil poate adormi asa de repede si frumos , pai a mea la tt si se foieste de numai pana ce adoarme. mai pleaca la o jucarie. se mai intoarce pt o gura de tt cu fundu sus, si tot asa ... bravo Ivanel s-o tii tot asa

Nyny nici eu nu o tin prea mult afara, la noi dureaza mai mult imbracatul decat plimbatul, dar in schimb o mai plimb cu mashina, sau la cumparaturi un pic dimineata cand e mai liber, trebuie sa mai schimbe si ei peisajul, Te inteleg ca te-ai saturat de tratamente , dar nu cresc ei..., pupam frumosii

Myky si Nikole bine ca sunt copilashii ok !

Mergi la inceput