Copilasi de Iulie-August 2004 * 65

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Io deja am luat-o pe panta Lego...o luasem la un moment dat pe panta polly pochet dar nu ma ducea nicaieri pentru ca nu sunt multe seturi prin hipermarketuri.
Asa ca am virat spre astea...ca merg si la copiii mai mari...:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

M-am dilit de tot, n-am stare la birou, ma gandesc ce face broasca :)
Daria, belea, auzi, testoasa Pisica

Cristalina, eu as baga si niste trigliceride, transaminaze, sideremie, calcemie si un sumar de urina.
Dar poate Olivia iti poate da sfaturi competente...Chiar, nu a mai scris, nu am retinut daca e plecata pe undeva...

Eu sar peste Lego...sunt obsedata de jocuri cu piese pierdute si urlete pe masura...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Salutare,salutare
Io-s inca defazata,in urma rau cu cititul...fac un raport pe scurt,am fost cateva zile in vacanta la bunici la buzau,unde a fost tare fain,mandra nu mai vrea sa plece de acolo,sambata am facut o petrecere in familie si m-am sarbatorit impreuna cu sora mea,luni dimineata la servici impreuna cu o colegaiar seara cu socrii...am pus si niste pozici
http://s1228.photobucket.com/albums/ee455/noigorodei/ian-febr%202011/?start=all
Deci io zic pas si la lego si la broasca....lego am si-n sosete...si un sfat pentru cine cumpara lego dupa ce terminati sa asamblati minunea....musai sa pastrati "prospectul"...ca nu se stie niciodata cand o sa aveti nevoie de el....aveam o casuta cu doua etaje,am muncit cu mandra vreo 2 ore sa o facem...intr-o zi am vrut sa sterg praful...am atins-o si praf s-a facut
De maine sper sa intru in ritmul normal...desi ne cam da tarcoale si mie si mandrei o viroza...hai pupicei si o seara buna
edit ca am uitat sa va avertizez cand va uitati la poze sa nu va speriati de culoarea parului meu....mandra a zis ca seman cu Elmo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata!
Ioana sa stii ca "prospectele" sunt pe site-ul oficial Lego, cauta dupa codul produsului. si acolo sunt si multe idei in plus, pentru fiecare set in parte.
la noi exista regula la Lego, totul se face doar pe birou si se tin in cutiile lor. nu i-as lua bucuria asta lui Patrick in veci, e chiar pasionat de el. a facut de ziua lui Pupu un robot pentru 7-12 ani, singur, in maxim o ora. e si poza pusa pe web.
Robi, cum ai gasit broasca, a fost cuminte?
ma apuc de munci. sa aveti o zi tare buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!

Ioana, tare frumoase pozicile...mi-a placut cadoul!
Mie imi place culoarea. (trebuie sa te decolorezi mai tare inainte de vopsit ca sa fie mai intensa culoarea ca sa semeni cu elmo ...hihihi)

Chiar asa, ce face broscuta!?

Ideea cu Lego e trebuie sa cumpar 2 sau 4 (depinde ce idei imi vin pentru ziua Mariutei, la un moment dat zicea ceva de pesti dar pe mine nu ma incanta ideea "animalelor vii" de nici o culoare), pentru ca la noi se dau cadouri la dublu...
Dar mie jocurile astea de asamblat mi se par super! (aaaa...si cu playmobilul am cochetat numai ca la ala nu sunt chiar asa de multe de asamblat)
Nu-mi mai vine sa le iau duplo dupa ce am inceput cu din alea normale.

Acum insa am alta problema, trebuie sa cumpar cadou pentru o fetita de-o seama cu Mariuta, se duc galustile la petrecere saptamana viitoare. Mi-e tare greu sa cumpar cadouri pentru alti copilasi, ca nu stiu ce le place!!

O zi excelenta sa avem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ioana, super tari pozele si culoarea
Cristal, nu poti intreba mama copilei ?
Roberta, ce face broasca ?
Sunt prin zona ... e o ceata de nu vezi la 1 m

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

'Neatza! Broasca mea face bine, e un fel de vedeta, Matei a iesit ieri in fata clasei si a povestit despre animalele lui, catelul si testoasa, iar copiii i-au pus intrebari, astfel incat :"mami, am devenit cel mai popular copil din grupa"

Petro vrea pisica acum, ce ma fac cu ei?

Ioana, abia astept sa vad pozele, acum sunt in priza...

Va pup, o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza.....Elmo la raport....mandra are o viroza,azi noapte nu reuseam deloc sa-i scad febra...abia pe la 4 am reusit dupa nurofen,panadol,algocalmin,frectie si sosete ude in picioare....in timpul asta ea socotea cate secunde au 2 minute....am fost si la dr cu ea cica n-are nik,decat viroza,nu ne-a dat nik ...a zis sa-i dau multe lichide si sa avem rabdare...ea este fericita ca nu s-a imbolnavit in vacanta si in felul asta mai poate avea inca o saptamana libera....noi suntem fierti,pentru ca bona are niste probleme de sanatate asa ca fugim cu randul de la si la servici
Meii chestia cu vopseaua de par a fost magie curataeu si cu sora mea ne-am vopsit cu acelasi tip de vopsea,cu henna...ea a iesit castaniu inchis,io am iesit elmo...
sunt in zona
edit:Cristalina io cred ca poti sa-i cumperi cadou un joc interactiv gen comoara piratilor,piramida sau literix...care-i spanzuratoarea de pe vremea noastra....Maria este super incantata de el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Elmo
sanatate Mariei!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Ioana mi-a placut de medicul vostru!! Lichide multe ..este una din cheile scaderii febrei..voi and antecedente cu convulsiile febrile ..sa ai la indemana si un Desitin in casa (sup)..daca se mai intampla...si nu in ultimul rand..La multi anii!!!!Tot bine din lume ti-l doresc!

scuze dar trebuie s-o tai la FTK curand asa ca mai vin cand am timp

Mergi la inceput