Copilasi de Iulie-August 2004 * 65

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

vreau poze cu broasca cred ca e simpatica. unde o tineti ???
io in tinereti am avut una, nu era foarte mare, manca salam si snitele pe rupte o tineam in balcon si se plimba si prin casa, i-am facut panta la bazinu cu apa aka ligheanu` lu`mama - pana mi s-a facut mila si am dus-o jos in curte. am primit-o de la taica`mio

mi-am amintit cum o chema, ca nu stiam nici noi ce este, si o chema Pisica a facutr multe plimbari in caruciorul portocaliu al papusilor mele n-a zis nimic asa ca am zis ca-i place

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

io in tinereti am avut una, nu era foarte mare, manca salam si snitele pe rupte o tineam in balcon si se plimba si prin casa, i-am facut panta la bazinu cu apa aka ligheanu` lu`mama - pana mi s-a facut mila si am dus-o jos in curte. am primit-o de la taica`mio

mi-am amintit cum o chema, ca nu stiam nici noi ce este, si o chema Pisica a facutr multe plimbari in caruciorul portocaliu al papusilor mele n-a zis nimic asa ca am zis ca-i place

bestiala broasca testoasa numita Pisica

Mergi la inceput

si cand taica`mio a pus apa calda`n acvariul meu ? au murit cu totii asa e el minitehnicush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

Mergi la inceput

asta ashe, k m-a intrebat duminica daca ma ajuta cu galetile de apa spre acvariu si i-am zis ca nuuu, mai bine sa-si bea ceiutul de coji de cirese in liniste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

suuper tare cu broastele si animalutele mici!
Eu stiam ca broastele testoase mananca salata. Dar daca vezi ca frunza de salata se transforma in compost inseamna ca trebuie sa-i schimbi meniul!

Carmen, eu nu fac d;aia cu markeri si ce mai zici tu acolo. Nu pot sa zic "tot" ca ma duc la policlina scumpa si ma costa de ma imbolnavesc...hehehe
La mine la cap e buba cea mai mare, vorba Roxanei, de acolo trebuie sa incep...

Mi-am facut de lucru, caut seturi Lego pentru fete ...M-am gandit ca anul asta sa le iau din astea de zilele de nastere...
Si role de iepuras.

Mergi la inceput

da-mi de stire, Cristal, si Giulia isi doreste tare-tare mult lego, a tot vazut la prietenuti, dar ea vrea pt fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Sunt si pentru fete!
Acum ele au o cutie mare, le place tare mult sa se joace dar au atatea piese mici, ca de ex. manere de clanta la o usa mai mica de 10cm!!!, incat ne jucam numai impreuna pentru ca matza mica baga in gura piesele micutze si le rontzaie!
Dar mi-ar place sa le iau o cutie roz de facut casuta, si mai sunt din seria de fetite belville, casuta cu figurine mama tata si copii.
Sunt la perioada de tatonari!:)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

deci daca o luati pe panta cu Lego... va tin pumnii
Patrick e lesinat dupa Lego, ultima nebunie e Lego ninjago: http://ninjago.lego.com/en-us/default.aspx?icmp=COFranchiseUSNinjago
aci lego-uri ptr fete cica: http://www.crazytoys.ro/jucarii/LEGO-89/5-7-ani-117/Fata-13/

Mergi la inceput

Gata, multumita lui Rox, stiu pt ce strang si io banutii mai am oleaca pana`n august
http://www.crazytoys.ro/jucarii/Alte-Seturi-1075/LEGO-Duplo-154/11583/Duplo-Magazinul-de-animale.html
http://www.crazytoys.ro/jucarii/Seturi-Cladiri-Castele-1072/LEGO-Belville-155/6163/Belville-Casuta-insorita.html
deci au un pret

Mergi la inceput