Copilasi de Iulie-August 2004 * 65

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Cristal, tinem pumnii sa iasa totul bine.
Leeloo, cum eu mananc des paina prajita cu usturoi si ulei de masline, s-a molipsit. Dar Giulia consuma cu mare drag si coaja verde de la ceapa verde asa, fara nimic Are ea cate un obicei culinar propriu
La noi e un soareee

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Cand aud de copilasi care mananca usturoi si ceapa ma apuca invidia!

Ale mele mananca putine legume (numai crude!) ardei, castraveti, morcovi, Maria rosii (Ioana nu) si acum le-am facut sa guste salata verde (sa guste!). Noi mancam ceapa si usturoi destul de des dar ele nu vor sa auda...
Aseara am avut paste si ca antipasti am facut salata de rosii, ardei kapia si putina ceapa verde...am pus la fiecare un bol, mama ce s-au strambat, ziceai ca le-am otravit!!!

Mergi la inceput

Giuli n-ar gusta mazarea decat prin beuf, in rest, zici ca e kk Iar cand a mancat o data un bol de spanac, a declarat ca data viitoare sa-i dau 3 oo-ochiuri si sa mananc eu restu`
Acum are vesnica supa pe pui cu taietei, pireu si snitel cu multa sfecla, ca alte muraturi nu consuma decat fff rar.
A mancat cot la cot cu taica`mio carnati de tara, ea fara paine, tot taica`mio mester bucatar a facut macaroane cu cartofi deh, ca`n razboi, a mancat Giuli k sparta
In rest n-a mai pacalit`o cu de`alea lui. Dar a declarat ca eu niciodata cat eram copil n-am mancat atata copil fiind.
Aaa, iar cainele il tooot latra rad de ei de ma cocoseh si ii tot zic "te latra ca n-o iubejti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

macaroane cu cartofi manca-o-as eu pe ea
Cristal si Patrick si Eva mananca ceapa verde, nu cunosc motivul.. cred ca ii distreaza forma...
Patrick mananca legume, de fapt acum e intr-o perioada in care mananca, nu ma pot plange.. mai ales variat, ca asta conteaza. chiar ieri imi aduceam aminte de saptamanile cand supravietuia doar cu lapte, apa, paine si eventual cartofi prajiti pe care i-ar fi mancat la orice ora din zi si din noapte. si cum mergeam la munte si 4 zile statea doar cu lapte si cartofi prajiti sleiti (mancati la ora 5 dupa ce ii cumparasem la 1). si era vesel si slab ca un cintezoi . vaz ca sora-sa ii calca cu incredere pe urme...

Mergi la inceput

da, taica`mio a prins perioada post-razboi si o saracie crunta, deci la el toate se reduc la cantitate, calitate mai putin si acum la 71 de ani nu se schimba asa ca mancarea aia faimoasa e ceapa calita si invartita cu pireu si amestecata cu macaroane au mancat ca spartii.
dar mai bine cupil` slab decat sa trebuiasca sa ascunzi mancarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Ptiu sa nu le fie de deoki, mananca in perioada asta!
(fatza de ce chin era cand erau mici, acum e parfum!)
Maria e mare fan paine si produse de panificatie...si cum nu face nici un pic de miscare in perioada asta se cam cunoaste.
Sanatoase sa fie, ca iepurasul le aduce role ca sa se tonifice la vara!

Roxana, si la noi cartofii prajiti sunt de baza in deplasari

Daria, atata timp cat Giulia apreciaza mancarea tatalui tau eu zic sa il lasi sa gateasca ce ii place lui! :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Hello! Voi vorbiti de alimentatia copiilor, eu caut de zor alimentatia testoaselor
Rad si eu de mine, da' m-am procopsit ieri cu o broasca...la intrebarea unei colege - "Lui Matei nu i-ar placea o testoasa? O da cineva...", am fost foarte entuziasmata si m-am trezit aseara cu un broscoi de 2 kile de care mie mi-e frica
Nu am habar ce mananca, asa ca i-am dat aseara morcov, telina si... bucatele de pui la gratar :)
Nu stiu ce sex are, asa ca Matei a botezat-o Frankie... e mai unisex...Eu as da-o in secunda doi, Matei plange, asa ca nu am incontro si cresc in continuare testoasa...

Va pup, revin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

iti vine sa tipi la inceput si te tine citeva saptamini dupe care te obisnuiesti;)) acu ma uit la soareci chiar mi se par dragalasi acolo dupa gratii probabil ei ma urasc ca din cauza mea nu s-au mai plimbat prin casa;))

Citat:
citat din mesajul lui roberta04

Hello! Voi vorbiti de alimentatia copiilor, eu caut de zor alimentatia testoaselor
Rad si eu de mine, da' m-am procopsit ieri cu o broasca...la intrebarea unei colege - "Lui Matei nu i-ar placea o testoasa? O da cineva...", am fost foarte entuziasmata si m-am trezit aseara cu un broscoi de 2 kile de care mie mi-e frica
Nu am habar ce mananca, asa ca i-am dat aseara morcov, telina si... bucatele de pui la gratar :)
Nu stiu ce sex are, asa ca Matei a botezat-o Frankie... e mai unisex...Eu as da-o in secunda doi, Matei plange, asa ca nu am incontro si cresc in continuare testoasa...

Va pup, revin!

poze
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243" target="_blank">Povestea nasterii

edit, cristal io fac cam asa cind ma apuca (ca mi`e frica de mor sa nu crap repede) mac la gineco, acolo papa nicolau plus lama plus echo endovaginala, apoi la laboratoru` de sinje unde bifez la fata locului tot (inclusiv markerii virali), apoi dupa ce`s analizele gata mac la echo unde la fel fac tot ce se poate adica abdominal, sini si ce se mai vede:D in concluzie, cind te intreaba alea pe unde te duci ce vrei sa faci raspunzi "tot":D singuru` loc unde nu m`am catat niciodata, nici pina acu si nici de`acu, ie la cap;))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui carmenp
singuru` loc unde nu m`am catat niciodata, nici pina acu si nici de`acu, ie la cap;))

hai mai.. pai normal de acolo trebuia sa incepi..
Robi ahahaha 2 kg??? moama dar e testoasa de galapagos? credeam ca aveti si voi una finuta acolo (cica musca... ai grija

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

merg dupa deviza de la git in jos

Citat:
citat din mesajul lui roxanaz

Citat:
citat din mesajul lui carmenp
singuru` loc unde nu m`am catat niciodata, nici pina acu si nici de`acu, ie la cap;))

hai mai.. pai normal de acolo trebuia sa incepi..
Robi ahahaha 2 kg??? moama dar e testoasa de galapagos? credeam ca aveti si voi una finuta acolo (cica musca... ai grija

Mergi la inceput