LMA Briana! Iepurasi de mar-apr 2010 (101)
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
mihaelagrosan spune:
Buna dimineata!
De 1 ora ne-au plecat musafirii, au fost bunicii la noi, ne-am distrat, mai ales Elena a fost in al noualea cer. Toate le-a facut cu buni si s-a hotarat sa mearga cu bunicii in vacanta saptamana viitoare ceea ce e mare lucru, tinand cont ca ea nu se desparte de mine.
Nu am reusit sa citesc decat asa pe diagonala ca am si multa treaba azi.
Vreau sa urez si eu desi cu intarziere:
La Multi Ani Briana!!! Sa ai viata frumoasa si lunga! Pupici mamicii Ramy
La Multi Ani Adriana!!! Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de baietii tai!
Dayanara ati avut gripa A? Multa sanatate!
Evamika ma bucur ca a trecut. Ei pot sa faca infectii si sa nu le gasim localizarea, e bine ca pana la urma va dat antibiotic. Sanatate si sa nu mai aveti probleme de-astea.
Va las, merg sa fac ceva treaba si sper sa revin.
Mihaela de
Elena Maria (9.08.2006) si
Angela Ioana (21.03.2010)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
mihaelagrosan spune:
Dayanara bine ca ati trecut cu bine, fara complicatii. Aici la noi am mai auzit iar si de cazuri de gripa porcina.
Mihaela de
Elena Maria (9.08.2006) si
Angela Ioana (21.03.2010)
kossir spune:
Neata.
ADRIANA LA MULTI ANI FERICITI? IMPLINITI SI CU BUCURII ALATURI DE BAIETII TAI DRAGI .
Scuze de intarziere, ieri n-am fost pe faza
Noi suntem in toatala schimbare de program, ne culcam dupa ora 11 seara, in conditiile in care ne punem in pat pe la 9.30. Noaptea tot o scanceala, foiala, dintii bata-i vina, ca doar ce sa fie altceva .
Sunt rupta de spate, obosita, dar asta e, am cam huzurit pana acum, dormit bine, fara probleme noaptea, ziua program destul de fix. Acu gata, experimentam si altceva.
Castelana distractie placuta de anul nou chinezesc. Pup Castelanul .
Bluekidoo ce bine de tine. Profita cat poti. Ieri n-am reusit sa te votez, dar azi e votat
Stefimic sanatate multa si stop mucisorilor. Sper sa ramaneti doar la asta
.
Mihaelagrosan spor la treaba. fetele.
Vladi asa e, nimic nu mai e ca altadata. Si de asemenea mereu iti doresti ce nu ai. Noi produse frantuzesti gasim pe aici destul de bune. Si ne delectam. Mi-a ramas gandul la supa aia cu foie gras .
Oana pup Ericutu . Sper ca a fost bine in weekend. Si noi avem azi pe lista canuta aceea. Dar Sofia bea si direct din pahar
Am fugit si io pe aici la trebusoare.
briza_marii spune:
ATB scuze de intarziere: La multi ani fericiti, plini de sanatate si de impliniri
Roxana oaleu, acus am vazut ca ati fost virusati....Bine ca acum sunteti OK. tot familionu
Kosir stiu cum e cu nopti destea de ti se face prul cret pana dimineata....Eu azi noapte am avut noroc, ca a dormit sotul cu Eric.
Azi merg la farmacie sa iau vitamine. Va ziceam ca sunt franjuri...azi m-am apucat sa ii fac supa de pui lu Eric, am curatat legumele, si uitasem morcovul. Il curat si pe ala si dupa ce il spal il pun in suportul de scurs tacamuri! Ma apuc eu sa toc legumele si bineinteles ca nu mai gaseam morcovul. Zic: bai ce aiurita sunt, am avut impresia ca am curatat si morcov
si ma apuc sa curat altul..dupa care il vad si pe ala in suport
.
Fug ca avem o situtatie mirositoare
_
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/atb/atb.jpg)
atb spune:
Castelana, mihaelagrosan, kossir multumesc mult!
castelana, sper ca pui pozici cu micutul "chinez".
Child, cand incepe campionatul mondial de patinaj? Nici nu s-a terminat bine cel european si deja imi lipseste patinajul...
Adriana mamy de Denis Alin 15.03.2010 si
Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)
stefimic spune:
salut
LA MULTE LUNITE IEPUASILOR:ILINCA si CRISTIAN ROBERT.
Noi suntem in plina tuse, cred ca incepe sa devina eruptiva, dar am luat si eu si sunt cam varza,dar trebuie sa treaca.
OANA ce plimbareti sunteti voi la sfarsit de saptamana, cred ca vreti sa inlocuiti timpul cand stati numai in casa.
MIHAELA cred ca a fost tare bine cu mami pe la tine, si sa inteleg ca vei ramane doar cu iepurica o saptamana?
CASTELANA cat de ocupati veti fi saptamana asta, cred ca va fi foarte frumos, poate asa iti mai revii si tu un pic.
mie mi se pare ca iepurica al tau este foarte cuminte si linistit, pare un baiat de treaba.
BRIZA sa-mi spui ce iei poate ma bag si eu la ceva, ca si eu de la o vreme de cand sunt la cura sunt varza.
ma duc sa vad niste iepurasi dragalasi si revin.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/child/child.jpg)
child spune:
Citat: |
citat din mesajul lui atb Child, cand incepe campionatul mondial de patinaj? Nici nu s-a terminat bine cel european si deja imi lipseste patinajul... |
ATB campionatul mondial e in ultima saptamana din martie, la Tokio
![](olala.gif)
Diana
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sensibila/sensibila.jpg)
sensibila spune:
fetele a racit si Gia pentru prima oara
ajutati-am cu sfaturi
cu ce ii desfund nasul ??????
si cred ca o doare si in gat. Ce ii dau ????????
Serul si apa de mare nu are nici un efect
zici ca are fabrica de mucozitati
ce ii dau ?
La multe lunici iepurasilor : Cristian Robert de Jasmine, Ilinca de Bumbitza !
de Steluta Norocoasa
Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
CoriMami spune:
Sensibila, ai rabdare cu serul fiziologic. Repeta operatiunea odata pe ora sau cel mult la 2 ore. Serul sa i-l pui caldut - tine sticla pe calorifer. Sa nu tragi mucisorii simplu, fara ser. Serul in contact cu mucoasa are rol calmant si se vor reduce treptat secretiile. Rezultate o sa vezi in a 2a zi mai multe. Oricum trebuie contactat medicul.
Febra are? Pt dureri in gat trebuie un anti-inflamator, Nurofen siropel daca poti sa-i dai, daca nu supozitor cu paracetamol(are un bun efect, chiar daca e mai mult anti-termic decat anti-inflamator).
Multa sanatate Giei si tu inarmeaza-te cu calm si rabdare, ca o sa treceti cu bine peste reaua asta de raceala!
Mamica de 8 martie 2010 - dulcea fetita Eliza Valentina
Se apropie Prima aniversare