Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (79)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Ce show am avut... de o ora tot cu maraieli, plansete. asa a fost toata ziua. A stat o juma de ora singur, in rest numai calare pe mine. am vrut sa il culc la 7 juma, ca era rupt. si acum e 8 juma, abia a adormit. MAine merge sotul pe la toate farmaciile sa caute Chalomila. parca stau intr-un catun, ca nimic nu se gaseste aici. Ma gandeam la un moment dat sa imi deschid o farmacie cu homeopate. ca nu este in Zalau. Stiu ca a crescut foarte foarte mult vanzarea acestora, insa nu stiu daca si oamenii de aici cunosc cu ce se mananca...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

in sf liniste

a fost soacramea in vizite, si asa tare o agita pe asta mica...e vampir de energie
m-am kinuit juma de ora sa o adorm cu urlete si tipete de ma taiasera toate apele. a dormit 40 de min ca s-a trezit de foame. acum sta la mine in brate si vrea sa va spuna si ea lucruri da inca nu stie sa scrie :))

si cum ai reusit ramona sa ajungi la asa meniu in asa scurt timp?

Mama mandra de bebe cuminte Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

MAURICE multumesc pt urare ce mai faci tu si piticuta?

RODICA nu am terminat de citit,am ajuns la pagina cand nastea sora ta.A NASCUT???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui aelita

RODICA nu am terminat de citit,am ajuns la pagina cand nastea sora ta.A NASCUT???

da, repede si bine. o buburuza de 51 cm si 3.100 kg! si mancacioasa

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

of! am adormit si eu buburiza, desi cand ma gandesc ca vine noaptea imi vine sa plang. Pentru dintisori mi-a spus un medic stomatolog de niste geluri pentru dintisori din plante (altceva decat ati luat voi pe aici) dar am aruncat hartia pe care notasem. Maine sun din nou si aflu si va spun si voua. Eu pana acum nu i-am dat nimic Rebecai, nici un fel de remedii nici naturiste nici altfel. Poate ar fi momentul sa incep sa ii dau si eu cate ceva.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010

Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

cristina, eu ii pun Marei in ultimul biberon cu lapte, cel de dupa baita, cateva masuri de cereale si de obicei doarme de la 10, 10 jumate pana la 6 7 fara pauza. mai are cate o noapte in care se trezeste si pe la 3 4..dar sunt rare. vad ca tu inca alaptezi (felicitari). se pot face cerealele si cu lapte formula si cu lapte de mama.
poate functioneaza... mai ales ca mananca destul de consintent si in timpul zilei

Mercic Alice... eu acu citesc mesajele din urma.. recuperez
Mercic de sfat, esti o dulce. II mai dau si eu lapte formula cu cereale seara, ca de muls nu pot, dar parca mai vreau sa le mai si schimb sa nu fie meniul identic in fiecare seara...Dar acu ca m-ati mai sfatuit si voi, am renuntat la branzica in seara asta. O sa o dam dimineata ca e mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

cristina iti tin pumnii :) sper sa dormiti neintorsi la noapte

mandra mea doarme acum in loc sa ii fac baie...o sa ma tina de vorba pana la 12 :) macar nu se mai trezeste pana dimineatza sa manance

Mama mandra de bebe cuminte Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

paula, subscriu intru totul la sugestia Oanei legata de somn. Ce as mai vrea sa zic in plus e ca in cartea pe care am citit-o eu despre somnul bebelusilor zice ca daca ii pui la somn si ei nu vor sa doarma, plang, sa ii managi, sa ii iei in brate putin sa se linisteasca dar sa ii pui la loc in patut. Adica ideea e sa fii consecvent, nu sa-i duci la joaca sau papa, ca doar asa se invata ei ca trebuie sa se (auto)linisteasca si sa adoarma

crispro, of ce rau imi pare ca e marait Vladut, sigur sunt dintisorii. Sa-mi zici daca nu gaseste sotul Chamomilla, ca iti trimit eu. La 7 jumate s-a trezit al meu azi dimineata, tot asa intre 7 si 8 se trezea si daca il culcam la 8 seara. Tot voiam sa zic despre cm-ul tau si tot uit...tu parca luai cerazette nu, ca ma gandesc ca poate de la ele tine asa mult.

Victo, bravo pentru somnul lui Mihaita in patut, la mai mare. Cum stati cu diversificarea, cred ca mai bine ca noi, nu?

Meniul meu de azi:
dimi: cafea, cereale cu lapte
pranz: ciorba de legume, o felie de paine integrala cu somon afumat si cascaval
cina: o gutuie, o felie de paine integrala cu gorgonzola si avocado

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Oana, Ilinca . Eu nu am avut pb cu Raul, cu somnul, cand aveam program fix de masa. Dar acum , cum suntem in perioada de tranzitie, nu pot fixa inca programul. Mai intai tb sa-l lasa sa se obisnuiasca ca 4 mese de lapte si apoi trecem iar la orar. Pe cand se obisnuieste, trecem al 3 mese de lapte. Inainte stiam exact cand mananca si cand doarme. Acum ii dau sa manance mai haotic un pic si somul e la fel. Dar stiu ca , aproximativ din 4 in 4 ore doarme. Dar pb alta e. Nu mai vrea sa doarma, ca e curios tare si nu poate sa piarda nimic din ce se intampla in jurul lui. Si banuiesc ca va fi tot mai rau...pana acum cand dadea semne de somnolenta, il puneam in patut isi lua jucaria in brate si adormea singur, fie zi sau noapte. E tot mai energetic si mai neascultator. Si daca se poate numai fundulet sau sa sara in picioare. Asta e urmarea bunicilor si a bonei care l-au tinut numai cum a vrut el. Sa nu mai vb de gingii. Il vad cum efectiv isi suge buzele, camnd il mananca tare, dar si pe cea de sus si pe cea de jos. Nu mai stiu care il deranjeaza...si dintisorii aia numai il chinuie, ca de iesit vad ca nu au de gand
Eu nu i-am dat cereale in fiecare zi, si i-am zis pediatrei ca ii dau mai rarut cereale, ca nu vreau sa-l pufosesc si a zis ca bine fac...Oare ar tb sa-i dau in fiecare zi? Si atunci cate mese sa-i fac copilului? Ca ar tb sa manance in continuu...

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

So...

Btz, vai cat e de scump Paul, si cat de molipsitor rade.... m-am topit. Si ce super se da el uta... F tareeee... il pupam.

Nici mie nu mi-au venit uratii. Oricum eu inca mai alaptez... asa ca, nici nu-i astept...

Se pare ca e problema generala asta cu somnul de noapte... ufff... sper sa scapam cat mai repede de etapa asta. Alice sper sa ai gura aurita si sa fie asa cum zici.. la toata lunmea doresc asta. Acu Riana a adormit, dupa ce am pus-o la patut si a urlat ca din gura de sarpe vreo 5 min, am luat-o am mai bagat putin san, s-a alintat si apoi am pus-o iara la patut, a marait putin si apoi nani singurea. Secretul la noi e sa plec de langa ea, ca daca ma vede ca mai sunt acolo plange, daca plec maraie nitel si apoi adoarme. E probata in mai multe seri tehnica. DE am reusi si cu trezirile de noapte....iuuuu, ce boierie ar fi...

Mergi la inceput