Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (79)
Raspunsuri - Pagina 8
ochidut spune:
Paula, Raul e foarte tare!
Si l-am vazut si pe Paul, ce simpatic e!!! Deabia astept sa se trezeasca Larisa sa il arat.
Eladeea, insanatosire grabnica si sa nu se mai lipeasca nici o "buba" de voi
Legat de bone, eu am cautat pana acum dar nu asiduu, insa nu mi-a placut nimic; cred insa ca nu eram inca nici eu pregatita pe deplin sa imi las puiul. Cautarea am facut-o si eu pe cautbone si prin ceva recomandari. Acum o iau de la capat, de data asta incerc sa ma conving ca va fi totul bine. Mie nu imi e frica ca nu va stii cum sa ii dea de mancare, sa ii schime papmersul…etc ci cel mai frica imi este sa nu o alinte, sa stie cum sa ii vorbeasca, sa ii explice… Mi se pare ca plec acum fix in momentul cel mai dificil, cand copilul incepe sa inteleaga ce e in jurul lui, ce I se zice, cum se comporta oamenii…..
Azi am fost la birou si una dintre colege mi-a recomandat o bona care s-a imprietenit in parc cu mama ei, ambele plimband copii. A zis ca si fiica-sa o stie si vorbeste despre ea prin casa si ca ii e draga. Prin urmare voi incerca cu ea, Doamne ajuta!
Asta apropo de ce nu fac colegii numai sa ma intorc full time la munca. Dar sincera sa fiu chiar nu prea mai pot lucra de acasa acum ca Larisa nu mai are asa stare si pe de alta parte simt nevoia sa imi reintru intr-un ritm. Nici eu nu stiu ce vreau, sunt asa impartita
Aaaa si veste mare, in sfarsit ne-am facut abonamentul all inclusive la sala, acolo sunt de sambata, din prima zi. Dar asa de inceput cred ca doar testez aparatele si bag cateva ture de piscina. Oricum la aerobic si fitness o sa ma simt ca o taranca, ca de cand nu am mai fost nici nu mai stiu ce si cum. Asa ca de acum program in fiecare seara, marti si joi ma duc la masaj si cel putin doua zile pentru inceput la sala si piscina. Zana ma fac
Am bagat in mina in concediu la greu dar am fost incantata ca nu m-am ingrasat decat un kg, nu e chiar rau. Am reinceput acum cura, dar e greu dupa cate bunataturi am ingurgitat.
Rodyka , sa iti traiasca nepotica
Intrebare legata de alimentatie-cereale: pediatra de la Euroclinic (care de altfel numai sfaturi bune ne-a dat pana acum) a fost uimita ca de ce ii dau cereale doar ocazional, ca ar trebui sa ii dau zilnic!!!!! Ca cica nu are de unde altundeva sa isi ia necesarul de carbohidrati. Confirma cumva cineva, macar partial, aceasta teorie? Nu am avut timp sa citesc pe net despre cereale, dar ma bazez pe sfatul vostru, eu oricum nu as indopao asa cu ele.
Vai ce nopti aveti unele dintre voi!!!!! Va tin pumnii sa se imbunatateasca situatia. Si eu care ma plangeam ca face asa in timpul zilei, dar macar sunt norocoasa ca noaptea a dormit. Ieri a fost cumintica si ziua iar azi a fost chiar binedispusa toata ziua, asta porbabil ca s-a socializat cat am fost la birou.
Later edit: Am vorbit cu bona la tel, mi-a placut de ea as ala prima conversatie! Sotul a fost tare uimit, ca pana acum numai ce vorbeam la tel si trageam concluzia :”Mie de asta nu imi place”. Asa ca, semn bun, sper sa fie ok si in realitate. Maine ne intalnim.
de Larisa Ioana 24.06.2010
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paula_m Oana, Matei cum a fost dupa vaccin? Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 poze luna 6 |
declaram o zi normala si noaptea la fel...nici o problema!
dar...vin dintisorii de sus, saliveaza tare, se vede nr.3 ...chiar acum i-am pregatit chamomilla...nu face urat dar macar sa il mai ajute putin seara...
Matei - luna a 7-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paula_m Eu nu-i mai inteleg pe bbeii astia. Lui Raul ii e somn. E marait cand ii e somn. Il pun in patut, dar nu vrea sa doarma. Din maraiala o da in plans. Il iau inapoi la jucarii. Dar cu cat trece mai mult timpul cu atat ii e mai somn si e mai marait. Dar tot nu vrea sa doarma!!!! Si cat de simplu ar fi sa ii fie somn, dormim si apoi ne jucam!!!! Dar nu : tb sa ne maraim tot timpul de somn, dar nu vrem sa dormim. Pana la urma i-am facut lapticul si a adormit dupa 10 sec de cand s-a apucat de papat... Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 poze luna 6 |
eu am observat zilnic timp de 1 saptamana cand i se face somn...respectiv pe la 11...daca intarzii, cu cat mai tare ne lungim cu atat mai greu adormim fiindca e obosit
incearca sa vezi cand i se face somn si sa devina o obisnuita sa il pui la somn la o anumita ora...ai sa vezi ca se va regla probema in cateva zile cand va invata ca atunci e ora de somn
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
ooana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Mycya
mi se pare super bun dar nu necesita f mult timp?? Mami de Andra Maria 02.08.2010 |
Pupic pentru Andruta care facea flotari pe jos
Noi 2
Roxana_Theo spune:
Sanatate multa nepoticii si surorii tale, Rodyka. Cand am citit ce ai scris mi-am amintit de emotiile si amestecul de sentimente avute la nastere.
Cat despre subiectul bone...va urez succes in cautari fetelor. Sper sa gasiti pe cineva conform dorintelor voastre.
Eu voi sta acasa 2 ani asa ca voi avea vreme sa invat din experienta voastra.
Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#
ramonavlas spune:
Ochidut, si eu ii dau, deocamdata, cereale in fiecare seara.
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010
Alice_Elena spune:
si pe mine m-a incurajat pediatra sa ii dau cereale in fiecare seara.
Mama mandra de bebe cuminte Mara Nicolle (20.08.2010)
ramonavlas spune:
Meniu pe ziua de azi:
Raisa:
- san (7.15)
- nectarina cu biscuiti, san;
- pireu din morcov, cartof, dovlecel;
- san;
- cereale, san.
Mami:
- wassa, branza 0,2%gr, sunca light, rosie, ardei;
- gulyas, castraveti murati;
- ciorba, cereale cu lapte.
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010
Alice_Elena spune:
ramona, de cat timp ai inceput diversificarea?
Mama mandra de bebe cuminte Mara Nicolle (20.08.2010)