Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (79)
Raspunsuri - Pagina 7
carla_2008 spune:
Cris ,am ajutor insa din pacate si al meu sot reuseste sa ma epuizeze psihic,bebeii fizic si uite ajung la capatul puterilor.Dimineata e "iubita" de soacra-mea care cica ma ajuta cu bebeii.Prin casa n-o las sa faca nimic ca apoi imi reproseaza ca bine ca ea face tot.La 2 vine bona si pana atunci trebuie sa fiu gata si cu papica bebeilor si cu mancarea sotului si curat in casa,caci dup-masa ai mei pici sunt maraiti si non stop trebuie sa ne ocupam de ei.seara imi termin programul la 12,cand adorm ei,apoi eu mai fac ordine sau pun la spalat,sau mananc,sau mai citesc pe net.Ma culc la 1 si un pic.iar noaptea sunt solo caci al meu Calin doarme jos si eu ma "distrez" intruna cu bobicii.Deci asta e....
uite iar ma plang...
nu v-ati saturat de mine???
ca eu m-am saturat de mine
CM:nici eu nu am.Bine eu nu am avut nici inainte de sarcina decat o data la 12 luni,si atunci cu tratament,deci...
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
bumblebee spune:
Asa deci, delfinasii sunt mici teroristi.
Al meu a dormit iar 40 min, pe ceas... si ghiciti cine-i ciufulit din cale afara?
Btz, vai ce scump e Paul!!!! Ce frumos rade!! Il pap tot, tot!
Denisa, draga mea, nu ai observat ca toate ne spunem of-ul? Pai de ce suntem aici, daca nu pt un sfat sau o vorba buna?
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Am 6 luni!!!
Alice_Elena spune:
denisa, tu ai 2 si te plangi chiar mai putin decat noi :))
Mama mandra de bebe cuminte Mara Nicolle (20.08.2010)
Otiliav spune:
Citat: |
citat din mesajul lui btz_ovi Hello!!! Nici mie nu mi-a venit CM deloc,ca metoda de protectie folosim Cezarette insa deja parca sunt si eu ingrijorata. Cateodata simt asa ca niste miscari in burta,stiu ca spunea si Crispo la un moment dat iar mai multe dintre fete au confirmat,insa pe langa faptul ca burta mea e mare este si destul de tare.SI din ce stiu eu sunculitele sunt moi.Iar de mancat nu bag in mine ca sparta,cioco mai rar,alte dulciuri nu.Iar eu eram genul care slabea imediat.Dupa ce am nascut imi revenisem dar burtica era un pic marisoara,cum era de fapt la toate in primele sapt. Plus ca de cateva zile am arsuri groaznice,ma dor stomacul si spatele groaznic,mi-e greata..nush..sper sa fie doar imaginatia mea. Am discutat aseara cu Ovidiu in timp ce faceam dus si mi-a promis sa facem un test diseara. Iar daca e cu II nush cum va fi...iubesc copiii de mor,as vrea sa am o familie numeroasa,insa acum nu e momentul pt al 2lea. Dar nici avort nu as face sub nici o forma1!! Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010 |
Din cate stiu eu e cel mai bine sa faci testul dimineata cu prima urina.
De curand am citit intr-o brosura aici ca in jur de 6 luni se instaleaza prima menstruatie. La mine cam asa a fost. Si nici tu n-ai depasit cu mult.
Noi am folosit mereu si prezervativ si tot aveam un stres cat casa mai ales din cauza greturilor. Insa dupa o vreme am observat ca la o ora dupa ce luam pastila incepea greata asa ca am dedus ca de la ficat/fiere mi se trage pentru ca in sarcini intotdeauna greata a fost insotita de migrene urate.
Bafta!
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
rodyka spune:
ei, asa cum am promis, revin cu amanunte: nepotica mea Katia Stefania are 3.100 kg si 51 cm! suge bine la san (cate-o ora ) si mami are laptic, spre mirarea ei . paula, poze inca nu avem, dar in curand...
a nascut natural, foarte bine, si foarte repede. abia i-a pus epidurala si in 5 min a nascut, nici n-apucase sa-si faca efectul. e foarte incantata de clinica si de personalul de acolo. acuma ma ia iar emotia aia de mamica proaspata, tre sa ies maine dimineata in oras sa cumpar ceva frumos pentru bebitza...
va multumesc inca o data pentru sustinere si felicitari, sunteti cele mai bune
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
bumblebee spune:
Rody, ce fain! Asa mi-a ramas un gust amar ca nu am nascut natural, de fiecare data cand imi da feciorul cu sutu-n operatie...
Sa ii dea DD o viata binecuvantata si frumoasa mititelei!
Jucaria preferata a copilului meu acum e un bidon de plastic de juma' de litru.
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Am 6 luni!!!
Alice_Elena spune:
bumblebee, a mea se joaca de ceva vreme cu eticheta de la o jucarie
Mama mandra de bebe cuminte Mara Nicolle (20.08.2010)
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alice_Elena bumblebee, a mea se joaca de ceva vreme cu eticheta de la o jucarie |
si a mea prefera etichetele, snururi, sireturi...
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
ooana spune:
la ceas de seara...nu am prea avut timp azi...incep sa citesc...fac baita lui Matei si apoi ma reintorc la voi
LA MULTI ANI!!!
Mihnea Damian
Rody felicitari pentru micuta Katia
Matei - luna a 7-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip