Baietelul meu va merge la scoala si trebuie sa cumparam mobila pentru camera lui. Alt motiv e ca vreau sa dau patul lui (mai scund) fetitei. Nici nu stiu unde sa caut si cum ar fi mai bine sa arate. Cum e mai bine sa fie - cu birou in camera, biroul cu lumina venind din stanga, pat si dulap? Exista un loc cu preturi reduse in acest moment la mobila?
Multumesc frumos pentru raspunsuri!
Simona, ti-as recomanda sa faci mobila pe comanda, iti pot recomanda domnul cu care am lucrat noi, face si pe pal si pe lemn, f serios. Ne-a facut toata camera lui M, inclusiv biroul pe care apropo va trebui sa-l eliberam de PC.
Ar fi ideal sa-ti faci tu niste schite inspirandu-te dupa cataloagele online, mai ales cele italiene. I-ar trebui in principiu un pat de adult, dulap pt haine cu rafturi, si unul tip biblioteca cu sertare si rafturi open unde sa-ti tina actualele jucarii si viitoarele carti/caiete etc. Lumina naturala ar fi ideal sa-i pice din stanga, daca nu se poate macar lampa sa fie in stanga, pe birou.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
mie mi-au placut dormitoarele de la Elvila, chiar am luat unul dintre ele pentru Patrick. are pat, noptiera, birou, dulapt foarte incapator. pretul a fost de vreo 1700 ron daca imi aduc bine aminte.
Roxana