Dormitoare baieti

Dormitoare baieti | Autor: sirimie

Link direct la acest mesaj

Baietelul meu va merge la scoala si trebuie sa cumparam mobila pentru camera lui. Alt motiv e ca vreau sa dau patul lui (mai scund) fetitei. Nici nu stiu unde sa caut si cum ar fi mai bine sa arate. Cum e mai bine sa fie - cu birou in camera, biroul cu lumina venind din stanga, pat si dulap? Exista un loc cu preturi reduse in acest moment la mobila?

Multumesc frumos pentru raspunsuri!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Simona, ti-as recomanda sa faci mobila pe comanda, iti pot recomanda domnul cu care am lucrat noi, face si pe pal si pe lemn, f serios. Ne-a facut toata camera lui M, inclusiv biroul pe care apropo va trebui sa-l eliberam de PC.
Ar fi ideal sa-ti faci tu niste schite inspirandu-te dupa cataloagele online, mai ales cele italiene. I-ar trebui in principiu un pat de adult, dulap pt haine cu rafturi, si unul tip biblioteca cu sertare si rafturi open unde sa-ti tina actualele jucarii si viitoarele carti/caiete etc. Lumina naturala ar fi ideal sa-i pice din stanga, daca nu se poate macar lampa sa fie in stanga, pe birou.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

mie mi-au placut dormitoarele de la Elvila, chiar am luat unul dintre ele pentru Patrick. are pat, noptiera, birou, dulapt foarte incapator. pretul a fost de vreo 1700 ron daca imi aduc bine aminte.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Multumesc frumos pentru raspunsuri!

Mergi la inceput