Fluturasi de martie-aprilie 2011 (133)
Raspunsuri - Pagina 12
lalely07 spune:
BB-Yasmi..bafta la eco si control (daca iti face)
Roxy mersi de incurajare...
Oricum parca mai era cineva cu noi....
Felicitas as putea obtine si eu reteta aia de tort delicios cu ciocolata???Caci sotul meu este innebunit dupa astfel de torturi si cum tot sunt acasa parca i-as face o surpriza...
27+
David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!
roxy_s spune:
danaMi nu trebuie sa te superi de faza cu parola....acum ce sa zic, eu chiar nu ma bag in chestiile astea. dar eu zic ca nu merita sa te superi din asta si sa vii sa ne scrii mai des, noi te asteptam

S-a intamplat minunea mult asteptata
35+
AMR 4 sapt!!!

roxy_s spune:
deea dar tu te mentii foarte bine
burtica a crescut , tu nu![]()
foarte frumoasa burticuta. in rochie pare chiar micuta.

35+
AMR 4 sapt!!!

lalely07 spune:
Roxy,Lavi,Alina.n..ma omoara AMR-urile voastre..
Am niste emotii.....
27+
David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!
roxy_s spune:
catank tu ce mai faci? mai lasa munca si vino si zi-ne ceva![]()
![]()
35+
AMR 4 sapt!!!

MaryM85 spune:
buna fetelor. sunt foarte fericita ca merg si eu azi sa imi vad printesica
nu am mai vazuto de pe 26 noiembrie si nu mai pot de dorul ei
. sper sa fie totul bine si frumos. bafta si celor care mai merg azi la eco.
29saptamani 
lalely07 spune:
Roxy,Lavi,Alina.n..ma omoara AMR-urile voastre..
Am niste emotii.....
27+
David
bb_yasmi spune:
mary sa aveti o intalnire frumoasa!!! 
mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
36 incheiate !!! 
AMR: putin....putin.....si mai putin...:))
irinuca05 spune:
alina multumesc pt reteta si pt lamuririle cu adeverinta 
multumesc si bulinei_mici pt adeverinta
simona tu te simti obosita de la nesomnul asta? mie mi se pare ciudat ca nu am probleme cu oboseala. doar mi se pare ca dorm prea putin. bine ca eu stau foarte mult acasa singura, deci nu prea are cine sa ma oboseasca ![]()
29+
miki1979 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina.n neata pup ![]() ![]() ![]() millie dureri de cap eu am avut in trim 2 fara nici o cauza multe zile la rand si la ambele sarcini,deci pot fi si de la sarcina, felicitari pentru bebelina ok ![]() anaxena felicitari pentru AMR fetelor aseara m-am simtit tare rau , nu am dormit pana la 5dimineata am tinut-o intruna in contractii si dureri,bb se misca mult, am crezut ca nasc caci la un mom dat cronometram si erau cate 10min intre 2 contractii, pana la urma am adormit dupa ce am luat un al treilea no-spa+scobutil vreau sa va intreb pe cele care ati nascut natural contractile astea la 10min erau sau nu semn de nastere si daca da cum de au trecut? eu vreau sa stiu data viitoare daca se mai intampla cum sa le interpretez ![]() mami de Naty (10.04.2009) si cu Alex 37+ AMR 8 zilei!!!![]() |
alina, daca erau contractii de nastere n-ar fi trebuit sa se opreasca, ci sa se intensifice..
eu stiu ca la prima sarcina doctorul mi-a zis sa plec spre spital cand contractiile ajung la interval de 5 minute..pe urma urmatorul pas sunt la 2 min si tot asa..
bine n-a fost cazul ca nu a vrut bb sa vina de bunavoie..
ai grija de tine

mami de Vlad 09.04.2009 si
s34 cu

Naty (10.04.2009) si
AMR 8 zilei!!!