Fluturasi de martie-aprilie 2011 (133)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bulina_mica spune:

Neatza burtici!
Pupam fetele!

Raportam si noi ca am fost la eco si bebele are 2900 g, este totul bine, colul lung si inchis. Ne-a programat data nasterii pentru 17 sau 18 februarie, daca nu ne face vreo surpiza pana atunci (sper sa nu, ca mai am atata treaba de facut, vreau sa fac si eu curatenie generala sa vina bebele sa vada totul frumos). Am facut bagajul, e dupa usa, am cam terminat si cumparaturile, mai am doar mici amanunte.

Am pus deja 11,5 kg, dr. a zis ca e bine, dar eu nu
E si foarte multa apa, ca a trebuit sa scot verigheta, dar a zis sa mananc mai nesarat.

In rest, ma bucur ca voi sunteti bine si bebicii la fel!

Cineva intreba de adeverinta de curs de puericultura, aceasta o poti cere de la medicul de familie, e un formular pe care il completeaza si il poate duce sotul la el la lucru ca sa primeasca inca 10 zile de concediu pe langa cele 5 date de stat ( si eu zic ca e un bun ajutor sa stea si el acasa la inceput).

BB_yasmi, o rugaminte, de unde ti-ai luat perna de alapta si cu cat? Mamicile de la bb 2, e folositoare aceasta perna, merita sa dau banii pe ea (nu ca sa dorm eu, doar ca sa-l alaptez pe bebe)?

Gravidutza fericita 36 cu
AMR 3 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Ailed nu am masina de paine.Cum esti azi?
Simo cu dr voi vb daca se repeta faza, eu sper din tot sufletul sa ajung la 38sapt implinite(adica luni), am un fix cu chestia asta ,nu vreau sa nasc mai devreme
Happy

bafta la eco fetelor care au azi programare

irinuca

adeverinta este complectata de dr de familie si ii poate servi sotului sa-si ia 10zile in plus de concediu platit dupa ce nasti, uite aici:

http://claudettemusette.wordpress.com/2008/12/10/despre-concediul-paternal-si-atestatul-de-absolvire-a-cursului-de-puericultura/

in legatura cu reteta de paine :

500gr faina
350ml apa calduta
7g drojdie granulata sau 25gr proaspata
1lingurita sare

toate astea se amesteca dintr-o data cu o lingura de lemn, nu pui mana deloc pe compozitie ci doar amesteci bine ingredientele si acoperi cu capac sa stea ermetic(eu folosesc o casoleta de plastic)
lasi 2h in camera la caldura sa creasca
dupa asta o pui in frigider si opoti tine cateva ore sau zile pana o gatesti

cand o coci incingi cuptorul bine inainte si coca o pui in tava tapetata, ii dai forma cu mainile pline de faina

eu o coc cam 20min la foc mediu si 20 la foc mic

ca idee uite si un video cum se face
http://www.youtube.com/watch?v=JFJZPm-_2-M

mami de Naty (10.04.2009) si cuAlex 37+
AMR 8 zilei!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

neata burticute

alina.n daca ti-au trecut ma gandesc ca au fost numai asa de pregatire. oricum , stai cat mai linistita si fara efort ca sa mai stea si bebe 8 zile in burtica

anaxena multumesc pentru parola

millie ma bucur mult ca bebelina este bine in burtica

ally, bb_yasmi va asteptam cu vesti bune de la eco

simona deja ai fost si la piata? si eu de abia m-am trezit. am dormit ca o valiza iar.

toate burticutele.

S-a intamplat minunea mult asteptata35+

AMR 4 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

bulina felictari pt vestile bune!!! perna am luat-o de la bebedesign. sincer mie mi se par ban dat aiurea :(( cat despre kg....hmmmm pai de ce te plangi cu 11,5 kg puse????? cat ai fi vrut?? este ffff bine cat ai pus. si mai ai 3 saptamani!!!!

simo

happy, daaaa asteptam pozicile!!!! tu cand mai mergi la eco??

alina.n eu nu stiu sa iti raspund...eu nu am avut nici o contractie de nastere de acasa ....si apoi acolo nu m-am uitat la ceas.

cris spor la treaba.

vaiiii eu asa m-am saturat de vesnica intrebare: "dar mai poti?? nu iti este greu acum la sfarsit??" si asa m-am saturat sa tot le spun ca nu imi este greu.....acum le dau si eu raspunsul simplu si sec " arat eu ca nu mai pot?""

millie, felictari pt bubulina frumoasa!!

anaxena...hai ca nu mai e mult....50 zile

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan in sapt 36!!!
AMR: putin....putin.....si mai putin...:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Neata burtici,

Si eu am fost matinala azi si am bagat si curatenie pana la ora asta.. Asa cat de cat caci vine soacra in inspectie....

Am citit povestea cu nasterea acasa a Anei Maita..eu ce sa zic..curajoasa fata..Eu una nu as fi avut curaj,as fi fost tematoare sa nu fie vreo problema cu bebe.Admir femeile care sunt invingatoare!!!!!

Ma deprim instant cand vorbiti de kg si incerc sa evit subiectul...eu am luat in greutate la saptamanile mele... cate au luat fete de pe forum care au peste mine 5-6 saptamani...Asta este!!!
Macar daca m-as lafai si eu in dulciuri.....dar nimic...Incerc sa mananc ok..si ma ingras...Tot cred ca de la Elevit..desi sunt exemple vii pe aici ca pe ele nu le afecteaza...

Azi avem si noi eco la 18.20...abia astept.Tot sun sa verific programarea si nu raspunde nimeni...

Ma bag si eu sa admir pozici...

27+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

ina mai ai si tu putin

bulina ma bucur ca bebelina este bine si este maricica ce putin mai ai si tu.

happiness ce mai faceti?

AMR 4 sapt!!!

Mergi la inceput

stiam eu ca mai e cineva cu eco azi!! lalely!! te asteptam cu vesti superrrr bune!!

roxy si eu acu numai ce m-am trezit...a doua tura si am "bagat" prajiturile ce au ramas de aseara cu lapte si acum imi plang de mila

Mergi la inceput

si roxy, de maine incepe luna a 9-a !!!!!!!!!!!

andreea asteptam si pozicile tale astazi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

buna dimineata, si de la mine!
- de fapt m-am trezit la 5 si pana 6.30 cand m-a auzit sotul bantuind n-am mai atipit.de fapt am readormit la 7.30 dupa un lapte fierbinte si 2 sandwich-uri. binentels ca aseara dupa o gura de cola - in sfarsit mi-a adus sotul sa gust si eu asa o bunatate am continuat sa mai fac niste bagaje, sa strang una alta..mai avem 2 zile de stat aici, si nu pot lasa pe vineri tot.azi vine cineva sa verifice garsoniera in care am stat cu chirie.de-abea astept sa ma vad mutata adica cu patul, tv si netul instalat. ca m-am saturat de atatea bagaje de facut, atat stres ca n-o sa-mi incapa in bucatarie si frigider, aragaz, chiuveta si dulap..
- multumesc de parola noua. eu insa am deschis azi dim. cu vechea parola.
- alina..se vede ca te apropii rau. organismul se pregateste.mare miracol si corpul uman asta, cat de destept este el mie la curte mi s-a montat netul, dar contractul s-a facut cu data de 1 febr., deci ma gandeam azi noapte, ca e posibil ca duminica si luni sa nu am net. sa stiti sa nu ma da-ti nascuta, iar tu alina sa stai cuminte ca nu vreau sa nasti fara sa fiu si eu la motate cu incurajari, bine?

31 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:

AMR 5 SAPT.

Mergi la inceput

bb_yasmi da, de maine gata,luna a 9-a chiar ca mai este putin, putin
si mie imi aduce mama maine tiramisu, abia astept.

lalely si pe tine te asteptam cu vesti bune de la eco.

AMR 4 sapt!!!

Mergi la inceput