LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (135)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

din lentoare doar tu te poti mobiliza sa iesi. si risti sa fii asa si peste 5 ani

ce mostenire vrei tu sa-i lasi dariei? spiritual (imagine despre familie, viata, amintiri despre copilaria eio, stil de viata...) si material. de ex o locuinta, ca ea sa nu se chinuie ca voi cu chirii, sau ca altii cu rate

si fa ce trebuie sa ajungi acolo

si lucreaza la adaptabilitatea ta. na, nu ai fost pregatita sa ai un copil, nici una din cele care suntem la primul nu am fost. dar ne-am adaptat pe drum.

cand crezi ca e greu gandeste-te la ariya cu 3 bucati, la roxana, naty, alina cu 2 bucati si servici, la anuc cu 2 si gravida...

si ce inseamnaca socializarea nu dureaza? ca nu iti faci prieteni? pai nici noi la job nu cautam prietenii. socializarea insemnaca mai vorbesti cu alti oameni, cu care da, poate nu te mai vezi altul, dar iesi din rutina si din lumea mica si inchisa in care activezi acum

la gradi luui carol, pe langa vocabular, in programa pt grupa lor pt anul asta sunt:
- sa se joace ordonat, sa puna la loc cand termina
- sa se spele independent, curat si economic - folosim apa si sapun asa cum trebuie, nu ne jucam. sa invete la wc (Doamne ajuta)
- sa manance independent, corect cu tacamurile si curat
- sa invete jocuri cu mai multi jucatori, unde fiecare isi respecta rolul
- sa negocieze pt jucarii si sa respecte proprietatea altuia
- sa aiba un program stabil de joaca, masa, somn
- sa se imbrace singuri corect
- sa foloseasca diverse unelte corect
- astept primavara sa aiba si program de gradinarit

poeziile si cantecelele sunt asa, doar de distractie, nu sunt un scop in sine.

mama de Carol (29.12.2008) si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Selene am cateva intrebari...de fapt raspunsurile ar putea sa-ti foloseasca tie, e ca un exercitiu, nu e nevoie sa raspunzi public

Ai fost vreodata o persoana multumita? Multumita cu viata ta?
Ai incredere in propriile pareri si decizii?

ajutorul ar fi legat de constientizarea faptului ca schimbarea majora de care ai nevoie este schimbarea viziunii tale cu privire la tot ceea ce se intampla

si este lucrul care depinde de tine..nu poate fi conditionat de altcineva

a-ti propune si a avea asteptari in a schimba x y atitudine, conjunctura, a soacrei, a prietenilor, a sotului... sunt chestiuni departe de realism

Alinuk
mama de Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)

inceputul meu de lume

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata gagici!!
lma Miguel!!! Ruxi sa-ti traiasca puiul cel mic, sa fie sanatos, norocos, fericit!!! multe multe imbratisari!
Dana puahahaha! pe pretena lui Pat o cheama Atena. si pentru ca e fan "timpuri noi" canta tot timpul "ma roaga Atena sa deschid umbrela" (cantecul original e cu Adela....)
Cris merci!!! tare rar in ultimul timp pe aci.. sunteti bine? ceva vesti?
Vero cum naiba frate sa te dea afara???? da' si voi sa nu cereti banii inapoi??
mi-e un somn de mor asa ca mai beau o cafea si revin.
va pupez!!

Mergi la inceput

Iulia si restu'.. nu ma chemati la voi sa va fac de mancare? zau ca va rasfat cu ce vreti. doamne as sta vreo 2 saptamani, sa gatesc (fara sa fac alte nebunii prin casa). asa, ca la restaurant. fac si torturi de aniversare. nu ies ele mirifice ca aspect dar zau ca-s gustoase, na, sa zica si Ledi ca mi-au murit laudatorii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Neata!

Fi-miu inca doarme...daca nu se trezeste pe la 8, doarme pana la 11...

De azi suntem singurei (eu si copiii) pana sambata la pranz...nu-mi place deloc, dar asta e...trece...

Fetelor, imi dati emotii ...mai am muuuuuult, nu nasc acuma
Irina, nu stiu cand au trecut atatea luni...groaznic trece timpul asta si ne trezim cu copii mari. Asta-i viata, asa ca sa ne bucuram de fiecare minut.

Crisspy, n-or fi scarry ticurile lui F, dar cand il vad cu limba pe-afara, mor...imi da senzatia de....nu vreau sa zic cuvantul, ca nu e cazul...dar hai ca-l zic, prostanac Sper sa scapam urgent de el...

Mami de Ioana, Filip si 34 S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

MIGUEL

CLARA

CALIN

ALEXABDRU

Porumbita santate multa lui Robert

Irina bafta la dentist azi ...cum sa radem mama de tine, mie la dentist mi-a fost mai frica decat la cezariana.

Cristi am vazut echografia pe FB...super tare, sper sa fie fetita cum iti doresti tu. Cand mai mergi la echo?

Ca veni vorba de gradi, are cineva idee cand incep inscrierile? Se poate ca fiecare gradi sa-si stabileasca propriul program de inscrieri? Ca ma gandesc sa-l inscriu pe Razvi la gradi (am una de stat in spatele blocului)(asta daca mi-l primesc ca in toamna o sa aiba 2 ani jumate) si sa vedem daca se acomodeaza. Daca nu, mai asteptam un an. O sa fie un pic mai nasol ca la inceput de septembrie eu trebuie sa nasc, dar vedem noi.

Rox de belea Patrick...vad ca e indragostit, nu gluma .

O zi usoara tuturor

Crisspy, fericita de Razvi si 7 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Citat:
citat din mesajul lui Porumbita

iulia cris, bpaula, lissa, miere, dark, anuk va multumim f mult pentru urari

Cred ca am fost mai multe fete care l-am felicitat pe Robert!

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria

Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

MIGUEL

CLARA

CALIN

ALEXANDRU

Crisspy la noi inscrierile oficiale incep pe 8 februrie cica. Am primit de la gradi o cerere si o lista cu ce acte trebuie la dosar si l-au trecut pe o lista. Daca scapam de pampers si mananca singur cica e posibil sa il ia din septembrie. Eu sunt necajita ca tipa pe care o stiam nu ia anul asta grupa mica. Asa ca nu stiu cine va fi educatoarea. Si erau deja vreo 28 cica pe lista provizorie. La Dori au fost 34 in grupa. Enormmmmmmm! Macar el era mai mare offf.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Aalina
Crisspy la noi inscrierile oficiale incep pe 8 februrie cica. Am primit de la gradi o cerere si o lista cu ce acte trebuie la dosar si l-au trecut pe o lista. Daca scapam de pampers si mananca singur cica e posibil sa il ia din septembrie. Eu sunt necajita ca tipa pe care o stiam nu ia anul asta grupa mica. Asa ca nu stiu cine va fi educatoarea. Si erau deja vreo 28 cica pe lista provizorie. La Dori au fost 34 in grupa. Enormmmmmmm! Macar el era mai mare offf.

Sa ma duc si eu intr-o dimineata pe acolo sa vad ce si cum. Asa si la noi, daca scaam de pampers si mananca singur il dau, daca nu ramane acasa...ma gandeam totusi sa fie inscris.

Crisspy, fericita de Razvi si 7 sapt

Mergi la inceput

Criss, du-te la gradinita in cauza si vorbeste cu educatoarea sau cu directoarea. si incearca sa te duci pe la 9, sa vezi cum stau si cu copilasii, cum e atmosfera.... rezolvi mai multe lucruri dintr-un foc.

Mergi la inceput